dean007 je napisal/-a:Imam Seat Ibizo,v sredo bom zmontital športne vzmeti in rabim žig servisa,monterja.
Zanima me če je lahk žig tudi od druge znamke servisa (Renault,VW,Audi,Škoda,Opel,...) glede na to da imam SEATA?
Je že kdo ta naredu?
Hvala za odgovor in LP.
Fiat Tipo je napisal/-a:In ta servis mora biti 100 % pooblaščen za tvojo znamko avtomobila! Tud jest nisem sam dal gor fedrov pa sem imel račun in potrdilo od ene firme (Todivo) ki ima tud vgradnjo vzmeti pa gume montirajo pa optiko ti nardijo in ni veljalo.. Samo me je lepo g. lovec napotil nazaj nakar sem mu moral prinesti papirje o vgraditvi vzmeti iz pooblaščenega servisa za FIAT.ASI Idrija pol je pa veljalo da se je kar kadilo. In avto je bil šele pol v voznem stanju ko so mi spotje pri ASI-ju štempl na papir ruknil (čeprav fedrov tud vidl niso).Zarad enga papirja sem moral lepo še isti dan še enkrat iz Idrije na lpp lavfat.
kaWsk je napisal/-a:pol pa mi povejte kako lahko homologiraš vzmeti eibaich, zmontirane pri amortizer d.o.o. (ni pooblaščen za nobeno vozilo), ali pa naprimer fk vzmeti, ki se po priporočilu prodajalca (pro-car) zmontirajo pri jenkotu v šškofji loki![]()
mogoče je res, da morjo bit pooblaščeni za določeno znamko vzmeti, ne pa za avto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov