Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

FOLK JE ZNOREL!!!

Napisal/-a imilet1 Ne jul 03, 2005 11:43 pm

LP

Prejšnji ponedeljek se peljem k bakici v BEOGRAD in na nasprotni strani avtoceste zagledam naenkrat zgorel avto in notr v njegovi mašini vidim zadnji del motornega kolesa, skratka vse je zgorelo... Nikakor mi ni šlo v glavo kako je lahko na avtocesti zletel s sprednjim delom motorja v mašino avta???
Pridm do bakice in drug dan odprem časopis....Skratka pisalo je da so imeli udeleženci v nesreči obračun že pred nesrečo, saj naj bi voznik avta napadel z nožem tega ki je potem vozil motor.... zato je voznik motornega kolesa pričel zasledovati avto v katerem je bil napadalec+2 njegova kolega jih prehitel in odbrzel stran od njih okrog 4 km, nato je naredil obrat in se odpravil s hitrostjo 150km/h proti prehitenemu sovražniku in se zaletel v avto. Vsi so zgoreli(seveda je motorist odletel u PM).ŠELE ZDAJ MI JE POSTALO JASNO KAKO SE JE MOŽNO ZALETETI NA AVTOCESTI Z MOTORJEM V SPREDNJI DEL AVTA IN MU PRIT SKOR DO STENE!

FAKFAKFAK!!!!!

NORO!!!

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Po jul 04, 2005 12:03 am

unbelievable :shock:

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Po jul 04, 2005 5:51 am

Ima puno ludih ljudi... :lol:
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po jul 04, 2005 6:12 am

what do you know :) we learned something new today. :)

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Po jul 04, 2005 7:24 am

kamikaze, jugovič style!

lp

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety Po jul 04, 2005 7:26 am

Več o tej nesreči tukajle... Ni ravno za občutljive želodce :shock:

http://www.blic.co.yu/arhiva/2005-06-28/strane/tema.htm

Uporabniški avatar
ItaliaMACHINA
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ItaliaMACHINA Po jul 04, 2005 7:35 am

svašta, pa to nemoreš verjeti... tipa (motorista) je raskosalo ko posebno salamo...
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jul 04, 2005 7:44 am

totemu se je smrklo v glavi pa je pač izbral tako pot samomora. Je pa tota p!zdarija blizu moje familije v Smederevu... Toti prizor nebi rad vido v živo...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jul 04, 2005 7:45 am

Hja...jaz sem se odločil...ne bom ostal zvest BMW ampak bom presedlal...

na tole
Slika
Ali pa še bolje...na tole...
Slika

ampak ta bo za nedelje ker ne bom mogu žene s tem po štacunah vozit :lol:

Pol se pa kar zaletavajte vame debili eni...fak kak folk :evil:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 04, 2005 8:02 am

Slide je napisal/-a:Hja...jaz sem se odločil...ne bom ostal zvest BMW ampak bom presedlal...

na tole
Slika
Slika

Lahko voziš ženo po štacunah - sej če rabiš parkplac čist zraven vrat zapelješ na prvega zasedenaga. Poudarek je na NA!
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po jul 04, 2005 8:18 am

Slide batmanov zadnji prevoz "tHE TUMBLER" bo boljša izbira; pa še res se rola in vozi 4 real hehehe - ni samo šminka in kup plastike, temveč kar konkretno razvito prevozno sredstvo iz prasvega masivnega železja in supercharganim V8

Slika

"Crash into this B!!" :lol: :lol: :lol:

Ne, sam tole sranje...pa novinarji so tudi felšani, da grejo objavit sliko zgorelega okostnjaka vkleščenega v avto ter raztreščene kose mesa po avtocesti...le kaj si bodo svojci mislili ob pogledu na svoje bivše člane familije v takšnem stanju :roll:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
frutko
Novinec

Napisal/-a frutko Po jul 04, 2005 9:27 am

tema je mal zašla, ampak ok... jst sm brez komentarja, kva to folk dela :/
Wrummmmmmmm!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jul 04, 2005 9:29 am

nebivedu je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:Hja...jaz sem se odločil...ne bom ostal zvest BMW ampak bom presedlal...

na tole
http://www.bigfloridacountry.com/Steeri ... %20003.jpg
]http://www.desert-aventure.com/images/03112301A.jpg

Lahko voziš ženo po štacunah - sej če rabiš parkplac čist zraven vrat zapelješ na prvega zasedenaga. Poudarek je na NA!

LOL :har
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po jul 04, 2005 9:46 am

Slika

jz tud, jz tud :P

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Po jul 04, 2005 10:02 am

Golfy ti bi se kr s Shermanom M1 spravu na cesto. 80 mm canon should do it... :P

O fak zdej sm pogledu še na uni strani. Pa sej to ne morš vrjet kaj folk počne. Namenoma obrnu in pok v 19-ko. In pol dajo še te slike na net, "motorist" pa razparceliran po celi cesti. Ne morš vrjet.
:shock: :shock:
Slika

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Po jul 04, 2005 10:09 am

No, ce se celo zivljenje pustis da te jebejo, te bojo vedno......on se je pa enkrat razjezo, pa ma zdaj mir....
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po jul 04, 2005 10:48 am

Objavljene slike so grde, sam pomoje da dajo tistim, ki to gledajo mal za mislt. Pomoje da če bi vsi motoristi vidl sliko kaj se zgodi z voznikom motorja pri čelnem trku(točno to je tuki tip naredu), bi se mal manj norelo po naših cestah v motorji.

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety Po jul 04, 2005 11:59 am

Okej zdej grejo pa meni taka predvidevanja na k...Lej niso vsi motoristi divjaki in norci. Jaz sama nimam motorja, sem se pa vozila kot sopotnica na sportaku 2 leti. Hodili smo na zbore, na daljše vožnje itd. pa nismo nikoli izzivali in noreli po cestah. Bilo pa je nešteto primerov, ko so avtomobilisti zaradi nepazljivosti nam stregli po življenju, da ne govorim o izsiljevanju, itd. Ta ki se je čelno zabil v R19 je bil mentalni bolnik, prav tako pa bi lahko isto napravil nekdo z avtomobilom. Ne moreš pa ti primerjati ranljivosti nekoga z motorjem in nekoga v avtomobilu. In ja motoristi smo na cesti in vedno bomo, kar pa nekaterim voznikom avtomobilov ni glih po godu. Ne rečem, da ni norcev med nami, vedar tudi vozniki avtomobilov ne zaostajate prav nič za nami!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po jul 04, 2005 12:07 pm

Tweety je napisal/-a:Okej zdej grejo pa meni taka predvidevanja na k...Lej niso vsi motoristi divjaki in norci. Jaz sama nimam motorja, sem se pa vozila kot sopotnica na sportaku 2 leti. Hodili smo na zbore, na daljše vožnje itd. pa nismo nikoli izzivali in noreli po cestah. Bilo pa je nešteto primerov, ko so avtomobilisti zaradi nepazljivosti nam stregli po življenju, da ne govorim o izsiljevanju, itd. Ta ki se je čelno zabil v R19 je bil mentalni bolnik, prav tako pa bi lahko isto napravil nekdo z avtomobilom. Ne moreš pa ti primerjati ranljivosti nekoga z motorjem in nekoga v avtomobilu. In ja motoristi smo na cesti in vedno bomo, kar pa nekaterim voznikom avtomobilov ni glih po godu. Ne rečem, da ni norcev med nami, vedar tudi vozniki avtomobilov ne zaostajate prav nič za nami!

Tweety nekateri nič ne mislijo, pa samo norijo. Tut sam sem mel CBR 900 RR, pa sem norel dokler se nisem skantal, od takrat se še nisem vsedel na motor, pa je že 15 let od takrat. Pač bil sem mulc, ki je norel. Niso vsi taki, samo lahko pa priznaš, da večina motoristov preceni svoje znanje in nori po cestah. Prejšn teden se mi je na Dvoru razsul bratranc - z roko je odlomil znak na serpentini - našu ga je mimoidoči šofer, ko je nezavesten ležal na tleh. Preveč je založu tisto serpentino in mu ni znesl - ustavil ga je znak, drugače bi ga skale. Tko da če je omejitev 40 z motorjem sigurno ne pelješ 40 ampak sigurno več, nekateri tut 2X več, tko da če ste vozil normalno ste prej izjeme kot pa pravilo.

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Po jul 04, 2005 1:07 pm

Kamikaze :shock:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov