Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

ZBEŽAL MI JE!!!

Napisal/-a imilet1 To jul 05, 2005 10:47 pm

LP

Danes05.07.2005 ob 11.55 mi je nekdo na parkirišču pri diskontu merkator v polju z LADO NIVO BELE BARVE poškodoval blatnik, smernik in odbijač!
Ko sem prišel iz trgovine sem videl da je smernik na tleh in ugotovil poškodbe...
Poklical sem policijo, avto ni kasko, popisali so, poslikali tudi...
PROSIM POVEJTE MI ČE KDO POZNA KOGA Z BELO LADO NIVO IZ OBMOČJA KAŠELJ, POLJE, ZALOG,JANČE SAJ JE NAJVERJETNEJE DOMAČIN, KER HODI V DISKONT...

HVALA

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To jul 05, 2005 11:13 pm

Tole pa mislim da bi ga mogla policija najdit. Predvidevam da nimate 1000 lad niv v vaših krajih. Najde se lastnika(e) in obisk na dom, da se preverijo poškodbe na katerem od njih. Ko ga najdeš pa :/:o:/
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To jul 05, 2005 11:17 pm

tocno tko.. to bi moral policisti ugotovit.. ce se jim seveda da.. cene nebo nc.. :?

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 To jul 05, 2005 11:29 pm

ja enga poznam pa so že prečekiral in prav da je teh lad niv(belih) kr dost....
Nevem upam da bom kj dobil!

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Sr jul 06, 2005 12:21 am

Če si prepričan, da je bila lada niva, potem ni hudič da se storilec ne bi našel.

Lansko leto je nekdo poškodoval blatnik na ženinem avtu, na feliciji, bilo tudi na forumi, ko smo s slik iskali tip avtomobila ..... in sem storilca tudi našel, našel poškodbe na njegovem avtu, ampak ker ima storilec najbrž neke veze, sem dobil prst v rito (kot bi rekel temu Jelinčič plemeniti ...) ....

Tko da, ne se pustit, fejst težit na policiji ... :!:
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 06, 2005 7:27 am

kak pa veš da je Niva ? :?:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Sr jul 06, 2005 1:19 pm

ko sm šel v trgovino je bla zraven mene parkirana lada niva bele barve!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr jul 06, 2005 2:03 pm

jutr ob prmbližn istem cajtu, mau prej pejt do diskonta pa je
z malo sreče bo biu auto tm parkiran
podpis

Uporabniški avatar
206freak
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a 206freak Sr jul 06, 2005 4:18 pm

Pa če je bil bele barve avto, pol maš sigurno še kj barve na svojem avtu.Vsaj pri meni je bla :?
Life is fun!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 06, 2005 10:20 pm

imilet1 je napisal/-a:ko sm šel v trgovino je bla zraven mene parkirana lada niva bele barve!

jafak...ti sploh nisi videl da ti je butnil avto in zdej hočeš dokazat da ti ga je. Pa ti veš ko Lad Niv je v sloveniji, ok, če bi registrsko vidu, ampak tud če bi mel LJ, to še vedno ni samo ljubljana :roll:
Jaz sem mislil da si videl ko ti je butnil avto in nisi taprav cajt do njega pršou. :roll:
Sicer ti prvoščm da bi ga najdu, ampak če ga nisi vidu se lahko samo pod nosom obrišeš, nimaš niti registrske in nič...skratka...pomoje ne moreš dokazat nič. tudi če bi našel razbito nivo ne moreš dokazat da je bil on
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr jul 06, 2005 10:37 pm

Slide je napisal/-a:
imilet1 je napisal/-a:ko sm šel v trgovino je bla zraven mene parkirana lada niva bele barve!

jafak...ti sploh nisi videl da ti je butnil avto in zdej hočeš dokazat da ti ga je. Pa ti veš ko Lad Niv je v sloveniji, ok, če bi registrsko vidu, ampak tud če bi mel LJ, to še vedno ni samo ljubljana :roll:
Jaz sem mislil da si videl ko ti je butnil avto in nisi taprav cajt do njega pršou. :roll:
Sicer ti prvoščm da bi ga najdu, ampak če ga nisi vidu se lahko samo pod nosom obrišeš, nimaš niti registrske in nič...skratka...pomoje ne moreš dokazat nič. tudi če bi našel razbito nivo ne moreš dokazat da je bil on

Vse se da, če se s strani policije hoče. Ne govorit da ne more, ker lahko. Če na tisti nivi najdeš sledi svoje barve gor (pa glede na to da je bela, bi se moralo videt), daš v analizo pa vidiš po rezultatih. Tako da ne govort da ne more, ker se vse lahko. Je pa res da €!
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Sr jul 06, 2005 10:49 pm

kdo ga pa je če sm bil 3 minute v štacuni in na parkingu je blo tm okol 5 avtov, niva je pa bla predn sm šel notr. ko sm šel pa ven je pa ni blo več in nihče drugi ni bil parkiran poleg mene! Niva je 100% ker so sledi z nive preverjeno in izmerjeno s strani policije!!!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 06, 2005 11:10 pm

Jeba bo dokazat...nisem nič druga hotu povedat...
Sh3bo...verjemi da mi je dobro znano kako se te stvari dokazujejo...ampak če misliš da bojo delali analizo barve zaradi ene utripalko in odrgnene pločevine si se zmotil..no ja, mogoče bo imel pa imilet1 srečo, kdo ve ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
APN
Novinec

Napisal/-a APN Sr jul 06, 2005 11:18 pm

Jst upam da ga bodo našli . Take ko ti poškodujejo avto in potem meni nič ,tebi nič odpeljejo bi najraje naklofal do nezavesti . Si misljo sej se nič ne pozna

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Če jul 07, 2005 2:27 am

Eh, težko verjetno, da ga boš našel, pa tut dokazal mu boš težko ;)
Zadnjič spremenil TinchyESi, dne Če jul 07, 2005 2:46 am, skupaj popravljeno 1 krat.
----->STREET LEGAL HONDA TEAM 4 EVER!!!<-----

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Če jul 07, 2005 2:42 am

pomoje da ne bo nč od tega!

A MA KDO DESNI SPREDNJI SMERNIK ZA FELICIO?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 07, 2005 7:11 am

jafak jaz sem danes sam sebi avto butno ...

sem šou mimo avta z škatlo z orodjem v roki pa sta se mi dva predala odprla pa bum po blatniku :(
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Če jul 07, 2005 8:59 am

Courage™ je napisal/-a:jafak jaz sem danes sam sebi avto butno ...

sem šou mimo avta z škatlo z orodjem v roki pa sta se mi dva predala odprla pa bum po blatniku :(

Še edn ki je bil neroden. Sn zarikvercal z zadnjim podaljškom v en odlomljen robnik. Pa bo spet kitanje pa štrihanje :evil:

Uporabniški avatar
APN
Novinec

Napisal/-a APN Če jul 07, 2005 9:02 am

Courage , pa upam da nisi fajn butnil avta , ker je da bast !!! zakon si opedenal

LP

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Če jul 07, 2005 4:29 pm

Ja zavarujte si škodo proti neznanemu vozilu (parkirišče), pa vas potem ne bo bolela glava zaradi takih butalcev, ki butnejo in pobegnejo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov