pele je napisal/-a:Danes popoldne okoli 14:30 sem se peljal po glavni cesti iz Kranja proti Jesenicam, iz smeri Lesce pa je "pripizdil" (po neprednostni) Alpetourjev avtobus.Izsilil me je tako grdo ,da sem komaj preprečil trčenje (verjetno me je rešil ABS).Prepričan sem bil, da me je pač spregledal, to se pač lahko zgodi vsakemu.To sem mislil vse do trenutka , ko sva zavila vsak po svoje (jaz na AC on proti Vrbi) in sva bila vzporedno.Šofer je krilil z rokami in uporabil še sredinski prst, po njegovem sem bil kriv jaz. Očitno me ni spregledal.
Mislim, da taka agresivna oseba ni primerna za nikakoršnje delo z ljudmi še najmanj pa za voznika avtobusa.Profesionalni vozniki bi morali biti za vzgled ne pa nasprotno!
joke je napisal/-a:Da o šoferjih LPP niti ne govorimo. Saj ne, da bi vse v isti koš metal ampak eni so pa res
rsquattro je napisal/-a:plačaš 60000, če ne spustiš čakajočih na vključitev v promet. na žalost
slide je napisal/-a:no ustavil se mu je še pred koncem avtobusne, in je tip poklical (verjetno) pomoč po mobitelu, medtem se mu je na rit nalepil LPP-jevec, mu tebi nič meni nič 3x zatrobil, potem jebal vse po spisku in povedal katere dele telesa mu bo razbil...
JOYride je napisal/-a:rsquattro je napisal/-a:plačaš 60000, če ne spustiš čakajočih na vključitev v promet. na žalost
Cakajoci pa se NE SME vkljucit v promet ce tega ne more storiti varno.slide je napisal/-a:no ustavil se mu je še pred koncem avtobusne, in je tip poklical (verjetno) pomoč po mobitelu, medtem se mu je na rit nalepil LPP-jevec, mu tebi nič meni nič 3x zatrobil, potem jebal vse po spisku in povedal katere dele telesa mu bo razbil...
Ustavljanje na AP kot je pri klinicnem je pa itak dovoljeno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov