Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Slab servis avtomobila....

Napisal/-a HyundaiGTI Če jul 14, 2005 9:58 pm

no zgodba je taka nekaj je narobe z sklopko.... seveda kupim nov komplet mehanik zamenja sklopko..... čez ene 700 kilometrov začne pri menjanju nekaj rožljati.. Avto veselo odpeljem k drugemu mehaniku ki udotovi da zaščitna pločevina ni privijačena na menjalnik in se je zanihala med vztrajnik in sklopko... poštima zadevo in glej ga zlomka čez tri dni isti zvoki Kaj je narobe? Šel potisni ležaj, zamenjam ležaj pri tem pa mehanik ugotovi da je bil (od prejšnjega mehanika) slabo prišravfan menjalnik tako da je počil zvon menjalnika, štarter je drsal ob vztrajnik, ter da je bil zobati jermen premaknjen za dva zoba.....

A ma kdo kak nasvet kako nej mehanika :-:o .... ki mi je na vse svete zatrjaval da je avto OK
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če jul 14, 2005 10:33 pm

sama potavršnost....nj gre kruh prodajat pa še tam bo kiksnu
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Re: Slab servis avtomobila....

Napisal/-a Templar Če jul 14, 2005 10:41 pm

HyundaiGTI je napisal/-a:no zgodba je taka nekaj je narobe z sklopko.... seveda kupim nov komplet mehanik zamenja sklopko..... čez ene 700 kilometrov začne pri menjanju nekaj rožljati.. Avto veselo odpeljem k drugemu mehaniku ki udotovi da zaščitna pločevina ni privijačena na menjalnik in se je zanihala med vztrajnik in sklopko... poštima zadevo in glej ga zlomka čez tri dni isti zvoki Kaj je narobe? Šel potisni ležaj, zamenjam ležaj pri tem pa mehanik ugotovi da je bil (od prejšnjega mehanika) slabo prišravfan menjalnik tako da je počil zvon menjalnika, štarter je drsal ob vztrajnik, ter da je bil zobati jermen premaknjen za dva zoba.....

A ma kdo kak nasvet kako nej mehanika :-:o .... ki mi je na vse svete zatrjaval da je avto OK

Mislim da imajo vsi tvoji problemi s Hyundaijem prej izvor v domači delavnici in naših mehanikih kot pri kimčkih ki so ga skupaj sestavili na drugem koncu sveta...

:?
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Napisal/-a HyundaiGTI Če jul 14, 2005 11:55 pm

Templar je napisal/-a:
HyundaiGTI je napisal/-a:no zgodba je taka nekaj je narobe z sklopko.... seveda kupim nov komplet mehanik zamenja sklopko..... čez ene 700 kilometrov začne pri menjanju nekaj rožljati.. Avto veselo odpeljem k drugemu mehaniku ki udotovi da zaščitna pločevina ni privijačena na menjalnik in se je zanihala med vztrajnik in sklopko... poštima zadevo in glej ga zlomka čez tri dni isti zvoki Kaj je narobe? Šel potisni ležaj, zamenjam ležaj pri tem pa mehanik ugotovi da je bil (od prejšnjega mehanika) slabo prišravfan menjalnik tako da je počil zvon menjalnika, štarter je drsal ob vztrajnik, ter da je bil zobati jermen premaknjen za dva zoba.....

Mislim da imajo vsi tvoji problemi s Hyundaijem prej izvor v domači delavnici in naših mehanikih kot pri kimčkih ki so ga skupaj sestavili na drugem koncu sveta...

nobena domača delavnica ni bla sam en k..c mehanik ki je zatrjeval da je vse dobr

:?

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Napisal/-a HyundaiGTI Če jul 14, 2005 11:56 pm

borut007 je napisal/-a:Zakaj pa si šel k drugemu mehaniku? Če je bilo nekaj narobe, bi šel nazaj k tistemu, ki ti je delal in bi z njim urejal reklamacije. :bonk

Zato ker je reku da mu morm prnest še 65000 "za delo" ki da NI opravil :twisted:

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Če jul 14, 2005 11:59 pm

65 jurjev je hotu za menjavo sklopke? bog pomagi :bonk

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Napisal/-a HyundaiGTI Pe jul 15, 2005 12:03 am

Zzooommm je napisal/-a:65 jurjev je hotu za menjavo sklopke? bog pomagi :bonk

ja pa menjalnik je mogu na nov preložit ker je že drugič zvon počil ker ga ni bil sposoben pravilno gor dat

sej pravim da ga bom :-:o al pa :g: pa pol :-:o

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe jul 15, 2005 5:39 am

pa ne razmišli, tož!!!!
dandanes lahko delaš vse, torej delaj to...

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Pe jul 15, 2005 6:32 am

Damjan19 je napisal/-a:pa ne razmišli, tož!!!!
dandanes lahko delaš vse, torej delaj to...

če ma račun seveda, pa če so bile porabljene že vse druge pravne poti.....reklamacija itd

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Pe jul 15, 2005 9:49 am

700 km je veliko... če kaj nebi bilo privito bi se prej razpadlo !

Kako pride zaščitni pleh med sklopko mi ni jasno. Zdi se mi nemogoče. Lahko bi odpadel, ampak v sklopko ?

Čez 3 dni isti zvok? NO WAY. Lager ropota čisto drugače kot kos pleha... Če je bil pa isti zvok, je pa tudi isti vzrok ;)

Štarter drsal ob vztrajnik ? Si teško predstavljam.

Zobati jermen prestavljen za 2 zoba ??? Pa kaj ima jermen z sklopko? To je na drugi strani motorja in se nič ne dela z njim ko se snema menjalnik/sklopka... Pa veš kako dela avto če je jermen prestavljen? če je za 2 zoba praktično ne dela...

Po moje da je mehanik No: 2 nategovalec, ti mu pa verjameš :roll:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 15, 2005 10:07 am

Nč ti ni zamenjal, sam mal je privil, pol je pa čaku tiste par dni, zdej bo pa na teb zaslužu.
Old subarus never die, they just get faster!

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Pe jul 15, 2005 10:38 am

Najboljše je mehanika zamenjat.Najdi koga ki ga dobro poznaš in ki mu zaupaš.Jaz mojega avtomobila v življenju več ne peljem na servis, ker so tam za mene bedaki. :bonk
Zatrjujejo da so vsi menjani deli original,ja sigurno.Meni so menjali vetrobransko steklo na original hyundai servisu.Sam šef mi je zatrjeval da imajo oni samo orginale.Dobil pa sem Pilkington steklo.
Pa sem šel do njega,zahteval dobavnico o delih ki jih je vgradil.Ker sem mu povedal da jo moram nesti na zavarovalnico da preverijo a je blo vse po pravilih.Tip se je tako ustrašil da me je povabil na pijačo in mi že naslednji dan menjal steklo za original. :D
Če sam malo povrtaš sigurno obstaja kakšna rešitev za tvoj problem. :bere

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Pe jul 15, 2005 11:43 am

točn tak, z računom lahko tožiš, brez si v p***

Upam da boš uredil

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Pe jul 15, 2005 11:52 am

Pa pr vsakem delu ki ga maš z mehaniki bodi zraven in glej kaj dela. Tud če moraš vzet tist dan dopust se splača, ker nikol v enmu dnevu ne zaslužiš tolk kolkr ti on lahko zaj... pr delu.

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Napisal/-a HyundaiGTI Pe jul 15, 2005 12:06 pm

ne to je drug mehanik ugotovu kaj je bilo vse narobe od prejšnjega servisa (od prejšnjega mehanika) in mi ni nič računal ker se me je prov usmilu predusem pa mojga avta....

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Pe jul 15, 2005 12:15 pm

Če bi se ljudje spoznali na njihove pravice in na zakone nas marsikdo ne bi motal okrog prstov :[]
Npr moj frend ni naredil homologacije.Ko sma vso stvar malce predebatirala sva ugotovila da so bile storjene številne strokovne napake.Zato je frend poklical na homologacije in jim povedal da niso strokovno ravnali in da bo dal zoper njihovo delo pritožbo.Naslednji dan so ga poklicali in zahtevali dodaten papir o spojlerjih.Ko jim je to dostavil so mu vse homologirali brez problema.
Ti servisi in takoimenovani strokovni mehaniki vidijo v nas lahek zaslužek in samo gledajo kje nas bodo lahko vdarili po žepu. :huh:

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Napisal/-a HyundaiGTI Pe jul 15, 2005 12:18 pm

ja ti dam čist prov.... zlo težko je najdit poštenga človeka

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Pe jul 15, 2005 2:55 pm

tut jz se bom strinju, ko pa mal požugaš z zakonikom pa jih večina popusti...
sam ne smeš se pustit :!: :!:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jul 15, 2005 4:01 pm

Vsak normalen človek(mehanik) bo delo naredi kvalitetno in včesih kakšno malenkost celo zastonj. Saj se ljudje potem vračajo k njemu in tej isti ljudje mu delajo zastonj reklamo.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov