Debate, ki niso vezane na ostala področja...

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Kaj je bolj splaca

Napisal/-a FLINK Po jul 18, 2005 4:39 pm

Gledal sem ze, a nikakor ne najdem kak prepis se najbl splaca naredit iz enega druzinskega clana na drugega-in koliko pride vse priblizno. Nameravam koncno prepisat avto od mame nase in dobit bonus od tega avta naprej...
LP
:)

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po jul 18, 2005 4:46 pm

Res je. Bonus se s staršev na otroke NE prenaša. Sem se pred kakšnim mesecem pogovarjal z agentom. ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Po jul 18, 2005 5:45 pm

Dans je bil agent pri nas, ki nam zavaruje vse in smo zavarovali hiso, vmes smo ga pa vprasali ce se da in ja....se da! tko da to niti ni problem k sprasujem....torej kako se najbl splaca prepis nardit da pride vse skp najmanj...
LP

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 19, 2005 7:05 am

FLINK je napisal/-a:Dans je bil agent pri nas, ki nam zavaruje vse in smo zavarovali hiso, vmes smo ga pa vprasali ce se da in ja....se da! tko da to niti ni problem k sprasujem....torej kako se najbl splaca prepis nardit da pride vse skp najmanj...
LP

hahahaha :)

dobrega agenta mas ti to, ni kaj.

avto lahko prepises, bonusa pa ne mores prenest.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jul 19, 2005 7:26 am

FLINK je napisal/-a:Dans je bil agent pri nas, ki nam zavaruje vse in smo zavarovali hiso, vmes smo ga pa vprasali ce se da in ja....se da! tko da to niti ni problem k sprasujem....torej kako se najbl splaca prepis nardit da pride vse skp najmanj...
LP

Kva pol sprasujes koji falus ce ze use ves?

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To jul 19, 2005 7:33 am

Najbolš ti je z darilno pogodbo, ker v tem primeru ne plačaš davka.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To jul 19, 2005 8:47 am

sestra je prejšn mesec prepisala avto
pa je nardila obično kupoprodajno pogodbo- jo je cenej pršlo kot dalilna
lp

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK To jul 19, 2005 9:13 am

PiLLLe je napisal/-a:
LP

Reku sm, da ne sprasujem al se prenese bonus-pri tem agentu mamo zavarovane 3 vozila, vse osebe in hiso tko da se bo potrudu in prenesel bonus- ampak kako se najbl splaca prepisat avto.eni pravjo darilna pogodba, eni navadna.
Kjlukec, tvoja sestra je izracunala in se navadna pogodba bolj splaca?
LP

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jul 19, 2005 11:12 am

PO***AN list paprija k je kupoprodajna pogodba ti je 100 sit mogoce na sejmu. za 300 sit al kok se pa pogodba overi na uradni enoti.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To jul 19, 2005 11:57 am

FLINK je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:
LP

Reku sm, da ne sprasujem al se prenese bonus-pri tem agentu mamo zavarovane 3 vozila, vse osebe in hiso tko da se bo potrudu in prenesel bonus- ampak kako se najbl splaca prepisat avto.eni pravjo darilna pogodba, eni navadna.
Kjlukec, tvoja sestra je izracunala in se navadna pogodba bolj splaca?
LP

ja darilna pogodba je okol 14k, za avto v vrednosti 1.5 mio pa je dala okol 4-5k za prepis
točnih cen ne vem
vem sam da se trenutno bol splača obično pogodbo narest- zadnje leto prbližn je tko
k so neki spremenil
mi je neki razlagala sam sm pol preslišu :oops:
lp

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To jul 19, 2005 12:37 pm

Overitev se plača na upravni enoti, ne na občini in pride okol 250 sit.

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK To jul 19, 2005 1:17 pm

borut007 je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:bonus lahko preneseš, samo ne na vseh zavarovalnicah :(
žal adriatic tega nima, tak da bo avto še dolgo na mamo registriran.

em pa da pri ZM lahko preneseš

Pri ZM in Triglavu se bonus ne more prenesti na drugo osebo, lahko pa se prenese iz ene zavarovalnice na drugo, seveda ista oseba.

Ravno pri Triglavu se da...ju3 mi bo to naredil cist btw...je pa res da se vse najbl splaca nardit na upravni enoti pride cisto poceni-darilna pogodba pa najmanj
LP

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN To jul 19, 2005 1:30 pm

FLINK je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:

Pri ZM in Triglavu se bonus ne more prenesti na drugo osebo, lahko pa se prenese iz ene zavarovalnice na drugo, seveda ista oseba.

Ravno pri Triglavu se da...ju3 mi bo to naredil cist btw...je pa res da se vse najbl splaca nardit na upravni enoti pride cisto poceni-darilna pogodba pa najmanj
LP

No, pri Triglavu se ne da prenesti bonusa na drugo osebo, samo na drugo vozilo istega lastnika.
[i]Weeeeeeee![/i]

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK To jul 19, 2005 1:48 pm

HeP][MeN je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:

LP

No, pri Triglavu se ne da prenesti bonusa na drugo osebo, samo na drugo vozilo istega lastnika.

Aha, se dober da ne pride agent ju3 dop k nam in bo dal men od mame bonus....njen avto furam ze leto in sva s ezmenla, da je cas d zacnem jst bonus nabirat-njen avto bomo pisal na mene pri tem pa njen bonus k ga ma za ta avto men pripada in ga nadaljujem....!
LP

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr jul 20, 2005 6:16 am

FLINK je napisal/-a:Aha, se dober da ne pride agent ju3 dop k nam in bo dal men od mame bonus....njen avto furam ze leto in sva s ezmenla, da je cas d zacnem jst bonus nabirat-njen avto bomo pisal na mene pri tem pa njen bonus k ga ma za ta avto men pripada in ga nadaljujem....!
LP

Bi se priporočal za poročilo te avanture... namreč meni je agent rekel ravno nasprotno - da ne more prenesti bonusa name.

:P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 20, 2005 7:06 am

FLINK je napisal/-a:
HeP][MeN je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:
borut007 je napisal/-a:

LP

Aha, se dober da ne pride agent ju3 dop k nam in bo dal men od mame bonus....njen avto furam ze leto in sva s ezmenla, da je cas d zacnem jst bonus nabirat-njen avto bomo pisal na mene pri tem pa njen bonus k ga ma za ta avto men pripada in ga nadaljujem....!
LP

auuuf al si pametan, da vidimo kaj bo danes iz tega.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Raptor
Novinec

Napisal/-a Raptor Sr jul 20, 2005 7:44 am

HeP][MeN je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:Aha, se dober da ne pride agent ju3 dop k nam in bo dal men od mame bonus....njen avto furam ze leto in sva s ezmenla, da je cas d zacnem jst bonus nabirat-njen avto bomo pisal na mene pri tem pa njen bonus k ga ma za ta avto men pripada in ga nadaljujem....!
LP

Bi se priporočal za poročilo te avanture... namreč meni je agent rekel ravno nasprotno - da ne more prenesti bonusa name.

:P

vse se da ce se hoce.....mojmu kolegu so dal bonus 50% cepracv ga ni mel...sam oseben razgovor na zavarovalnici je bil potreben.
splo se pa da tud prenest.....ce si dobra stranka zavarovalnice se vse da, drgac pa mores sam kakega agenta poznat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov