FLINK je napisal/-a:Dans je bil agent pri nas, ki nam zavaruje vse in smo zavarovali hiso, vmes smo ga pa vprasali ce se da in ja....se da! tko da to niti ni problem k sprasujem....torej kako se najbl splaca prepis nardit da pride vse skp najmanj...
LP
PiLLLe je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Dans je bil agent pri nas, ki nam zavaruje vse in smo zavarovali hiso, vmes smo ga pa vprasali ce se da in ja....se da! tko da to niti ni problem k sprasujem....torej kako se najbl splaca prepis nardit da pride vse skp najmanj...
LP
Kva pol sprasujes koji falus ce ze use ves?
FLINK je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Dans je bil agent pri nas, ki nam zavaruje vse in smo zavarovali hiso, vmes smo ga pa vprasali ce se da in ja....se da! tko da to niti ni problem k sprasujem....torej kako se najbl splaca prepis nardit da pride vse skp najmanj...
LP
Kva pol sprasujes koji falus ce ze use ves?
Reku sm, da ne sprasujem al se prenese bonus-pri tem agentu mamo zavarovane 3 vozila, vse osebe in hiso tko da se bo potrudu in prenesel bonus- ampak kako se najbl splaca prepisat avto.eni pravjo darilna pogodba, eni navadna.
Kjlukec, tvoja sestra je izracunala in se navadna pogodba bolj splaca?
LP
borut007 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:bonus lahko preneseš, samo ne na vseh zavarovalnicah
žal adriatic tega nima, tak da bo avto še dolgo na mamo registriran.
em pa da pri ZM lahko preneseš
Pri ZM in Triglavu se bonus ne more prenesti na drugo osebo, lahko pa se prenese iz ene zavarovalnice na drugo, seveda ista oseba.
FLINK je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:bonus lahko preneseš, samo ne na vseh zavarovalnicah
Pri ZM in Triglavu se bonus ne more prenesti na drugo osebo, lahko pa se prenese iz ene zavarovalnice na drugo, seveda ista oseba.
Ravno pri Triglavu se da...ju3 mi bo to naredil cist btw...je pa res da se vse najbl splaca nardit na upravni enoti pride cisto poceni-darilna pogodba pa najmanj
LP
HeP][MeN je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:bonus lahko preneseš, samo ne na vseh zavarovalnicah
Ravno pri Triglavu se da...ju3 mi bo to naredil cist btw...je pa res da se vse najbl splaca nardit na upravni enoti pride cisto poceni-darilna pogodba pa najmanj
LP
No, pri Triglavu se ne da prenesti bonusa na drugo osebo, samo na drugo vozilo istega lastnika.
FLINK je napisal/-a:Aha, se dober da ne pride agent ju3 dop k nam in bo dal men od mame bonus....njen avto furam ze leto in sva s ezmenla, da je cas d zacnem jst bonus nabirat-njen avto bomo pisal na mene pri tem pa njen bonus k ga ma za ta avto men pripada in ga nadaljujem....!
LP
FLINK je napisal/-a:HeP][MeN je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:bonus lahko preneseš, samo ne na vseh zavarovalnicah
LP
No, pri Triglavu se ne da prenesti bonusa na drugo osebo, samo na drugo vozilo istega lastnika.
Aha, se dober da ne pride agent ju3 dop k nam in bo dal men od mame bonus....njen avto furam ze leto in sva s ezmenla, da je cas d zacnem jst bonus nabirat-njen avto bomo pisal na mene pri tem pa njen bonus k ga ma za ta avto men pripada in ga nadaljujem....!
LP
HeP][MeN je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Aha, se dober da ne pride agent ju3 dop k nam in bo dal men od mame bonus....njen avto furam ze leto in sva s ezmenla, da je cas d zacnem jst bonus nabirat-njen avto bomo pisal na mene pri tem pa njen bonus k ga ma za ta avto men pripada in ga nadaljujem....!
LP
Bi se priporočal za poročilo te avanture... namreč meni je agent rekel ravno nasprotno - da ne more prenesti bonusa name.
:P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov