andrej777 je napisal/-a:Ko je ravno debata o klimah.
Doma mamo MB 200d w124. Avto drugač zakon in ga tut še nekaj časa ne mislmo prodat klime pa nima.![]()
Kolk je dela da bi vgradil klimo. Kompresor pa te fore bi že kje pocen najdu samo zanima me kaj je pod armaturo.
Pomoje bi lahko blo v takem avtu že kaj prštiman tako da nebi smelo bit tolk dela. Kaj mislte, bi se dalo pa kolk bi blo dela.
andrej777 je napisal/-a:Ko je ravno debata o klimah.
Doma mamo MB 200d w124. Avto drugač zakon in ga tut še nekaj časa ne mislmo prodat klime pa nima.![]()
Kolk je dela da bi vgradil klimo. Kompresor pa te fore bi že kje pocen najdu samo zanima me kaj je pod armaturo.
Pomoje bi lahko blo v takem avtu že kaj prštiman tako da nebi smelo bit tolk dela. Kaj mislte, bi se dalo pa kolk bi blo dela.
FireSTORM je napisal/-a:saj bravo ima centralno zaklepanje ali ne?
torej rabiš še samo daljinsko
ali se motim?
ne gre to samo tak da k CZ dogradiš še daljinsko upravljanje? ali je treba vse skup zamenjat?
PiLLLe je napisal/-a:Kokr sm jst seznanjen o taki meci kt jo mas ti je najvecji fuk okol armaturke![]()
PiLLLe je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Ko je ravno debata o klimah.
Kokr sm jst seznanjen o taki meci kt jo mas ti je najvecji fuk okol armaturkebaje da jo je tolk tezko dol snet da zihr zgubis pou dneve ce ne vec
tist okol masine je izi ker je sam bolt on vrjanta in na bloku pa to so ze lukne tko da ves kam kj pase :P kiler pa cevi so izi
ostalo je fuk
Voith je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?id=41889
tole se men zdi kr ok varjanta.
drgac pa ce je kksn interesent, js bi rabu samo en kljuc iz tega seta, drugi kljuc in elektroniko lahko pa kdo drug kupi in si deliva ceno.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov