Panizzi je napisal/-a:Mel sem 1999 letnik 216Si 16V
Poraba cca 11 litrov...:P
Kvaliteta moram rečt da kar dobra. Interior je sploh zakon za tak majhen avto - od sedežev do armature vse imitacija lesa, kvalitetna plastika in usnje... Edino kar me je motil je bil zanič daljinec za centralno. Gumjasti gumbi so se kar lupit začeli po robu.
Vzdrževanje - men je vse en znanc rihtal praktično zastonj, tko da tuki ti ne morm pomagat...
Skratka men je bil prav fleten avtek - tud dobr je letel s tistimi 111 konji al kolkr jih je že mel...v tistmu letu k sm ga mel tud ni blo kakih problemov...
Panizzi je napisal/-a:Na žalost en voznik Mercedezovega dostavnika ni dojel kaj pomeni stop znak in mi je ga je prav fajn zbil... zavarovalnica je itak plačala popravil, sam sem ga hitro potem prodal... mam doma še vedno eno čist novo 15" alu felgo, k jo je zavarovalnica častila... če boš mel take feltne, ti jo praktično šenkam - za kakega prešerna (za kako rezervo prav pride) takrat je bla nova cca 35k - men sam navlako dela... :P
RegY je napisal/-a:jaz sem imel 214 si 16v pa lahko povem, da se poraba giblje nekje okoli 8litrov
kvaliteta visoka, udobje na vrhu za tist letnik.... zaenkrat najboljši avto, ki sem ga imel pisanega name
zdaj pa grem kupovat getza
p.s.: ful je varen... jaz sem se kotalil z njim, 4× na streho, pleh je bil povit pa levi a-stebriček premaknjan navznoter za ene 5 cm, ostali nosilci pa čisto vsi celi!
avto d best
life4rave je napisal/-a:RegY je napisal/-a:jaz sem imel 214 si 16v pa lahko povem, da se poraba giblje nekje okoli 8litrov
kvaliteta visoka, udobje na vrhu za tist letnik.... zaenkrat najboljši avto, ki sem ga imel pisanega name
zdaj pa grem kupovat getza
p.s.: ful je varen... jaz sem se kotalil z njim, 4× na streho, pleh je bil povit pa levi a-stebriček premaknjan navznoter za ene 5 cm, ostali nosilci pa čisto vsi celi!
avto d best
A je to mogoce isti, al je drug avto?
http://www.euroncap.com/details.php3?id=car_99_2001
Neno je napisal/-a:No glede oznak kolko jaz vem pomenijo sledece: Ce je 214 i pol ima 75 konjev ce pa ma oznako 214 SI pa ima 103 konje!! Pa se verjetno v kaki klimi al pa su je razlika!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov