makgajver je napisal/-a:če greš po mostu narediš cca 100 km več,pa plačaš mostnino (mislm da jo al jo sam za na KRK) pa te skoraj isto pride kot če greš z trajektom.
pa še kake fajn bejbike vidš gor![]()
![]()
sam pazi da ne boš pol fasu od svoje :P
kar se pa tiče robu za na trajekt,pišuka je pa kr jeba,morš ful pazt.Ne vem kok ga maš na tleh,sam je kr štorast trajekt.Sploh stari trajekti.
Fullback je napisal/-a:
Moj rekord 2 leti nazaj...v apartma sva s punco prišla po sedmih urah (7).
Gužva na cest taka za znort...no pa sej kej takega je samo enkrat na 100 let...
Alonso je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:
Uf, tole pa je šok. Sej če je gužva je razumljivo, sam jst ne razumem enih osebkov kako lahko pr normalni vožnji, brez gužve rabjo 5 ur in več.
A se 20 km/h peljejo?
Airborne je napisal/-a:makgajver je napisal/-a:če greš po mostu narediš cca 100 km več,pa plačaš mostnino (mislm da jo al jo sam za na KRK) pa te skoraj isto pride kot če greš z trajektom.
pa še kake fajn bejbike vidš gor![]()
![]()
sam pazi da ne boš pol fasu od svoje :P
kar se pa tiče robu za na trajekt,pišuka je pa kr jeba,morš ful pazt.Ne vem kok ga maš na tleh,sam je kr štorast trajekt.Sploh stari trajekti.
Ma ni tolk zlo nizek sam mam pa spoljer spodnji na ven , znižan je pa 3,5cm.
Nej kdo ki ve če je mostnina pove, drugače se pa jaz raje vozim še eno uro kot pa na trajekt, jaz bi se skoz vozu, aja pa kolk je teh 100Km časovno dolgih.
l.p.
makgajver je napisal/-a:ti odsvetujem,če ga maš za tolk v podnu pa še spojlar ne bi jaz.Pazi moraš vedt da boš mel poln tank min dva v avtu in gepek poln prtljage.![]()
kolk je pa časovno tistih 100 km ti pa ne vem povedat.predlagam da pokličeš na AMZS oni ti bodo vedl povedat tud kok je mostnina če sploh je
še enkrat;odsvetujem trajekt,škoda avta,pa še hrvati težijo če maš tak avto.
Alonso je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:
Uf, tole pa je šok. Sej če je gužva je razumljivo, sam jst ne razumem enih osebkov kako lahko pr normalni vožnji, brez gužve rabjo 5 ur in več.
A se 20 km/h peljejo?
makgajver je napisal/-a:težijo,preganjajo te da te naredijo živčnega,ne dovolijo ti iti na trajekt postrani,dile ti ne ponudijo pa derejo se "ajmo,ajmo ljudi čekaju".
na lastne očim sem videl in obenem še doživel lansko leto ko je en štajerec prišu z zelo preniskim BMW.Preganjali so ga,slišalo se je pa zelo boleče poganje in škrtanje prednega spojlerja in mal po podvozju.![]()
![]()
Tako da pol k je blo treba iti dol iz trajekta smo mu pomagal,jaz pa moja klapa pa še eni primorci so bli da smo ga mal dvignl pa vso prtlajgo ven uzel da je avto mal zrastu.
a od stricev na trajektu si pa slišal "e ludi slovenci.
Airborne je napisal/-a:Koliko časa se pa vozi še od trajekta, če ne greš na trajekt ampak čez most (Maslenički se mi zdi). Pa koliko mora biti avto minimalno od tal da greš lahko b.p. na VSAK trajekt ?
l.p.
makgajver je napisal/-a:težijo,preganjajo te da te naredijo živčnega,ne dovolijo ti iti na trajekt postrani,dile ti ne ponudijo pa derejo se "ajmo,ajmo ljudi čekaju".
na lastne očim sem videl in obenem še doživel lansko leto ko je en štajerec prišu z zelo preniskim BMW.Preganjali so ga,slišalo se je pa zelo boleče poganje in škrtanje prednega spojlerja in mal po podvozju.![]()
![]()
Tako da pol k je blo treba iti dol iz trajekta smo mu pomagal,jaz pa moja klapa pa še eni primorci so bli da smo ga mal dvignl pa vso prtlajgo ven uzel da je avto mal zrastu.
a od stricev na trajektu si pa slišal "e ludi slovenci.
Templar je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:Koliko časa se pa vozi še od trajekta, če ne greš na trajekt ampak čez most (Maslenički se mi zdi). Pa koliko mora biti avto minimalno od tal da greš lahko b.p. na VSAK trajekt ?
l.p.
Morem te opozorit da ni nujno najboljša izbira iz po oni cesti ker je precej v qrcu in boš lažje uničil avto...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov