Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Samponcek
Nov uporabnik

pot na otok pag

Napisal/-a Samponcek Sr jul 27, 2005 4:19 pm

lep pozdrav moje vprašanje je malce čudno, pa vendarle me nekaj zanima.v petek grem ob 2.oo zjutraj na pag ( novalja), po poti proti kozini koliko časa približno bom vozil do dol približno, če kdo ve za odgovor. hvala

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Sr jul 27, 2005 4:22 pm

Jst sm rabu - rekord - 2 uri 54 minut - do luke k cakas na trajekt.

Uporabniški avatar
makgajver
Nov uporabnik

Napisal/-a makgajver Sr jul 27, 2005 4:30 pm

vse odvisno,jaz sem rabil ko sem šel v Postojni dol pol pa po stari do trajekta 3 ure 20 to k sem šel dol.Pa sem sem šel tud ponoč okol 00 sem štartal.hvala bogu nisem nabasal na kak šlepar al pa kakeka čeha. :x :evil:
Nazaj grede pa 4 ure 10,tumač,pr čehih je bla smena,groza kako oni vozjo.
pa sej se ti nikamor ne mudi,na izi pa je. :D ;)

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Sr jul 27, 2005 4:34 pm

Koliko časa se pa vozi še od trajekta, če ne greš na trajekt ampak čez most (Maslenički se mi zdi). Pa koliko mora biti avto minimalno od tal da greš lahko b.p. na VSAK trajekt ?
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr jul 27, 2005 4:38 pm

Alonso je napisal/-a:Jst sm rabu - rekord - 2 uri 54 minut - do luke k cakas na trajekt.

Moj rekord 2 leti nazaj...v apartma sva s punco prišla po sedmih urah (7).
Gužva na cest taka za znort...no pa sej kej takega je samo enkrat na 100 let... :lol:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
makgajver
Nov uporabnik

Napisal/-a makgajver Sr jul 27, 2005 4:41 pm

če greš po mostu narediš cca 100 km več,pa plačaš mostnino (mislm da jo al jo sam za na KRK) pa te skoraj isto pride kot če greš z trajektom.
pa še kake fajn bejbike vidš gor :D :D
sam pazi da ne boš pol fasu od svoje :P

kar se pa tiče robu za na trajekt,pišuka je pa kr jeba,morš ful pazt.Ne vem kok ga maš na tleh,sam je kr štorast trajekt.Sploh stari trajekti.

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Sr jul 27, 2005 4:46 pm

makgajver je napisal/-a:če greš po mostu narediš cca 100 km več,pa plačaš mostnino (mislm da jo al jo sam za na KRK) pa te skoraj isto pride kot če greš z trajektom.

kar se pa tiče robu za na trajekt,pišuka je pa kr jeba,morš ful pazt.Ne vem kok ga maš na tleh,sam je kr štorast trajekt.Sploh stari trajekti.

Ma ni tolk zlo nizek sam mam pa spoljer spodnji na ven , znižan je pa 3,5cm.
Nej kdo ki ve če je mostnina pove, drugače se pa jaz raje vozim še eno uro kot pa na trajekt, jaz bi se skoz vozu :lol:, aja pa kolk je teh 100Km časovno dolgih.
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Sr jul 27, 2005 4:52 pm

Fullback je napisal/-a:

Gužva na cest taka za znort...no pa sej kej takega je samo enkrat na 100 let... :lol:

Uf, tole pa je šok. Sej če je gužva je razumljivo, sam jst ne razumem enih osebkov kako lahko pr normalni vožnji, brez gužve rabjo 5 ur in več.

A se 20 km/h peljejo? :lol:

Uporabniški avatar
makgajver
Nov uporabnik

Napisal/-a makgajver Sr jul 27, 2005 4:53 pm

ti odsvetujem,če ga maš za tolk v podnu pa še spojlar ne bi jaz.Pazi moraš vedt da boš mel poln tank min dva v avtu in gepek poln prtljage. :o

kolk je pa časovno tistih 100 km ti pa ne vem povedat.predlagam da pokličeš na AMZS oni ti bodo vedl povedat tud kok je mostnina če sploh je

še enkrat;odsvetujem trajekt,škoda avta,pa še hrvati težijo če maš tak avto.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr jul 27, 2005 4:55 pm

Alonso je napisal/-a:
Fullback je napisal/-a:

Uf, tole pa je šok. Sej če je gužva je razumljivo, sam jst ne razumem enih osebkov kako lahko pr normalni vožnji, brez gužve rabjo 5 ur in več.

Pol k se že itak 5 ur pelješ, pol pa še en udarec-čakanje na trajekt-pa čeprav jih je 5 vozilo, smo čakal k idioti...no ja dopust je pol odtehtal svoje 8)
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

2fast4u
Novinec

Napisal/-a 2fast4u Sr jul 27, 2005 4:57 pm

Airborne je napisal/-a:
makgajver je napisal/-a:če greš po mostu narediš cca 100 km več,pa plačaš mostnino (mislm da jo al jo sam za na KRK) pa te skoraj isto pride kot če greš z trajektom.

Ma ni tolk zlo nizek sam mam pa spoljer spodnji na ven , znižan je pa 3,5cm.
Nej kdo ki ve če je mostnina pove, drugače se pa jaz raje vozim še eno uro kot pa na trajekt, jaz bi se skoz vozu :lol:, aja pa kolk je teh 100Km časovno dolgih.
l.p.

Mostnine za na Pag ni, ker je most itak čist kratki.
Pa tudi na trajekt so naši šli z nizkimi avti - pač malo postrani ampak ni pa baje take krize gor prit.

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Sr jul 27, 2005 4:58 pm

makgajver je napisal/-a:ti odsvetujem,če ga maš za tolk v podnu pa še spojlar ne bi jaz.Pazi moraš vedt da boš mel poln tank min dva v avtu in gepek poln prtljage. :o

kolk je pa časovno tistih 100 km ti pa ne vem povedat.predlagam da pokličeš na AMZS oni ti bodo vedl povedat tud kok je mostnina če sploh je

še enkrat;odsvetujem trajekt,škoda avta,pa še hrvati težijo če maš tak avto.

Hmm , hvala za nasvet. Kako pa težijo Hrvati? A nič ne pomagajo?
l.p.
Born to be wild !

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Sr jul 27, 2005 5:03 pm

bil pred 2 tednoma v povljani in od ptuja do povljane(na pagu) nekjej 4 in pol ure z dokaj počasno vožnjo lepo po omejitvah,na mostu ni mostnine,idi kar čez most treba je videt svet jebeš trajekt... :)
Francozi delajo parfume, nemci pa avte!

Uporabniški avatar
makgajver
Nov uporabnik

Napisal/-a makgajver Sr jul 27, 2005 5:11 pm

težijo,preganjajo te da te naredijo živčnega,ne dovolijo ti iti na trajekt postrani,dile ti ne ponudijo pa derejo se "ajmo,ajmo ljudi čekaju".

na lastne očim sem videl in obenem še doživel lansko leto ko je en štajerec prišu z zelo preniskim BMW.Preganjali so ga,slišalo se je pa zelo boleče poganje in škrtanje prednega spojlerja in mal po podvozju. :? :?

Tako da pol k je blo treba iti dol iz trajekta smo mu pomagal,jaz pa moja klapa pa še eni primorci so bli da smo ga mal dvignl pa vso prtlajgo ven uzel da je avto mal zrastu.
a od stricev na trajektu si pa slišal "e ludi slovenci. :shock:

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr jul 27, 2005 5:47 pm

Alonso je napisal/-a:
Fullback je napisal/-a:

mogoče pa zalutajo kam
zmotijo pri izvozu iz avtoceste in so čist zmedeni sploh ne vedo kje so

na dolgih poteh ni važna le hitrost vožnje ampak tudi orientacija ;)
ti lahko pelješ 100km/h povprečno pa boš kasneje na pagu
kot pa jaz ki peljem rečmo 70km/h povprečno in bom pred tabo tam(štartava ob istem času)
ker boš ti nekje zalutal

P.S: to je samo primer in te nič ne žalim

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Sr jul 27, 2005 6:17 pm

makgajver je napisal/-a:težijo,preganjajo te da te naredijo živčnega,ne dovolijo ti iti na trajekt postrani,dile ti ne ponudijo pa derejo se "ajmo,ajmo ljudi čekaju".

na lastne očim sem videl in obenem še doživel lansko leto ko je en štajerec prišu z zelo preniskim BMW.Preganjali so ga,slišalo se je pa zelo boleče poganje in škrtanje prednega spojlerja in mal po podvozju. :? :?

Tako da pol k je blo treba iti dol iz trajekta smo mu pomagal,jaz pa moja klapa pa še eni primorci so bli da smo ga mal dvignl pa vso prtlajgo ven uzel da je avto mal zrastu.

No comment :? :DDD , najboljš punco samo v avtu pustit pa se peljat na trajekt z enim izmed vozil za tabo , pa gledat kako ti oni avto na trajekt spravjo :P
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Sr jul 27, 2005 7:25 pm

Airborne je napisal/-a:Koliko časa se pa vozi še od trajekta, če ne greš na trajekt ampak čez most (Maslenički se mi zdi). Pa koliko mora biti avto minimalno od tal da greš lahko b.p. na VSAK trajekt ?
l.p.

Morem te opozorit da ni nujno najboljša izbira iz po oni cesti ker je precej v qrcu in boš lažje uničil avto...
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Sr jul 27, 2005 8:42 pm

makgajver je napisal/-a:težijo,preganjajo te da te naredijo živčnega,ne dovolijo ti iti na trajekt postrani,dile ti ne ponudijo pa derejo se "ajmo,ajmo ljudi čekaju".

Jst bi sam reku - pa dobro, i ja sam čekao 3 sati na trajekt. ŠUTI!

:roll: :roll:
Sej ni čudn da jih ne pustijo v EU :P , k so pa taki .....(da ne bom reku kaj)

@FireStrom - se strinjam ;)

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Sr jul 27, 2005 9:22 pm

Templar je napisal/-a:
Airborne je napisal/-a:Koliko časa se pa vozi še od trajekta, če ne greš na trajekt ampak čez most (Maslenički se mi zdi). Pa koliko mora biti avto minimalno od tal da greš lahko b.p. na VSAK trajekt ?
l.p.

Morem te opozorit da ni nujno najboljša izbira iz po oni cesti ker je precej v qrcu in boš lažje uničil avto...

cesta od prizme pa proti zadru oz mostu za pag je katastrofalna- jaz sem skoraj ves čas vozil cca 40kmh (avto znižan za 4cm pa 205/45 gume- je rukalo ko pr norcih :? ) mi je bilo žal da nisem šel na trajekt :!:
EJ6

Uporabniški avatar
xdss
Novinec

Kraj: Semic_Bela krajina

Napisal/-a xdss Sr jul 27, 2005 9:47 pm

iz bele krajine do trajekta je 2 urci gres na vinici,bosiljevo,avtocesta dol,mal po magistrali in si tam.Ne priporocam trajekt ko sm sel jaz v sezoni sm cakal 3 ure :x ,cena 80 kn za avto +12 po osebi.Pa se z navadnim cliotom sm podrajsal po podvozju.Ce pa gres okrog na zadar (okoli) je pa 2,5-3,5 ure iz bele krajine.En del ceste je zjeban-luknje pribl.5 -7 km pol je pa kul.Cestnina pa je iz bosiljeva 76 kun.lep dopust pa pejt pogledat na zrce ce ces zivahno za umirjene pa je cista ali pescena plaza.vstopnina 10 kun za cel dan

lp xdss
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov