bel je napisal/-a:Najprej bi seveda pohvlalil vaš forum
Ker sem dokaj nov glede avtov pa imam nekaj začetniških vprašanj.
1.Kolesa pri avtomobilu: katera dimenzija koles je najboljša gledano na najboljše pospeške,končno hitrost,lega,porabo,obrabo,...?ali je odvisno od posameznega avtomobila kakšne ima serijska kolesa?ali...
2.Lita platišča prednosti,slabosti?
3.Kaj se pridobi,izgubi z nižanjem avtomobila?
FireSTORM je napisal/-a:1. dimenzija primerna za najmanšo obrabo?
maš lahko gumo 500 ali pa 50 bo poraba še vedno ista če guma ne bo dobro nacentrirana
dimenzija čim bol široka in čim bol taka da se lepi na cesto
seveda je odvisno od posameznega avta, ne moreš na avto ki je prej mel 155 gume dat gor 295
2. lita platišča, d0h...aluminij...lažje so pa še lepše zgledajo
3. nižanje oz zamenjava podvozja z športnim, nižji in lepši izgled avta, bolša lega
bel je napisal/-a:Najprej bi seveda pohvlalil vaš forum
1.Kolesa pri avtomobilu: katera dimenzija koles je najboljša gledano na najboljše pospeške,končno hitrost,lega,porabo,obrabo,...?ali je odvisno od posameznega avtomobila kakšne ima serijska kolesa?ali...
DognerDJ je napisal/-a:bel je napisal/-a:Najprej bi seveda pohvlalil vaš forum
bel je napisal/-a:npr. da imaš kolesa za 2 coli večje od serijskih in se ti ena od teh gum predere in moreš zamenjat z rezervno ki je za 2 coli manjša od ostalih kaj naredit takrat?
P406 je napisal/-a:DognerDJ je napisal/-a:bel je napisal/-a:Najprej bi seveda pohvlalil vaš forum
off topic: no, to pa je komentar, oz. pomoč![]()
on topic:sej so ti že zgoraj dovolj povedali!
:P
bel je napisal/-a:npr. da imaš kolesa za 2 coli večje od serijskih in se ti ena od teh gum predere in moreš zamenjat z rezervno ki je za 2 coli manjša od ostalih kaj naredit takrat?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov