Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Koliko vam avto pomeni?

Avto mi pomeni vse - živel bi tudi v baraki in plačeval ogromne pufe, samo da bi stal pred barako orenk avto
10
10%
Avto in hiša - to mi je nekako enakovredno
89
90%

Skupaj glasov : 99

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Koliko vam avto pomeni?

Napisal/-a nebivedu To avg 02, 2005 1:01 pm

Na podlagi tegale posta sem se odločil, da bom naredil anketo, ker vidim, da je večini najbolj pomemben pleh, šele nato socialno stanje in kasneje kakšna hiša.

Voith je napisal/-a:
BMW Motorsport je napisal/-a:avto mi pomen velik. Meu bi pa eno mjčkeno stanovanjce ki bo zrihtano normalno, in se bom loh not kopu si kuhu in spal notr, zravn pa tako mašino da nobenmu neb blo nč jasn. Sm pač skromn glede stanovanja, ne rabm neke bajte kaj šele vile, škoda prostora. Itak pa večino cajta prežvim al v službi al v avtu, doma pa sam jem in spim. Tko da je v stanovanje praktično brezveze preveč vlagat.

to je odvisno od tega zakaj bi ti avto rad imel.

no pa dej zaupej nam zakaj bi si ti recimo zelel tak avto?

zarad tega da te vsi gledajo in si misljo: lejga tega, ta pa ma pod palcem, v resnici bi pa zivel v garsonjeri? al mogoce zato da bi plehpicke pecal? al mogoce zato da bi tiscal po celovski 220? al da bi ga pelu na mobikrog in se tm izzivljal?

naprimer js, ki mi avto sluzi pac kot prevozno sredstvo, bi mel rajs lepo urejeno hiso in okol neki zemlje, pa magar ce bi se mogu vozt neki let z yugotom, kot pa da zivim v najeti garsonjeri in mam neko meco zarad tega da folk misl, da sm jankovic2.

sam bi mel pa polek jugeca v garazi se kksno specialko samo za na progo cez neki cajta pomoje :D

Meni avto služi kot prevozno sredstvo in sredstvo za zabavo(offroad), prvomi pa je da imam porihtano streho nad glavo in da imam tok denarja, da grem vsak dan lahko vsaj na eno pivo in da si med službo lahko kupim malico.
Zadnjič spremenil nebivedu, dne To avg 02, 2005 1:06 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To avg 02, 2005 1:03 pm

Dal sem še eno možnost, pa mi je sploh ni napisalo - zadnaj možnost je prvo štalca pol pa kravca pa avto - do takrat pa ena škatla, k me vsaj naokoli vozi.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To avg 02, 2005 1:05 pm

najpomembnejša mi je seveda streha nad glavo, hrana, punca/žena...itd. šele za tem pride avto. kar pa ne pomeni da mi ne pomeni veliko. pomeni mi mnogo :) od prevoznega sredstva, do zabave, sprostitve..itd. ;)
Zadnjič spremenil CST™accim, dne Sr avg 03, 2005 10:53 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To avg 02, 2005 1:08 pm

men je tud streha nad glavo pa hrana najprej čeprav mi je avto tud velik sam v drugačnem smislu bol kot hobi ;)

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ To avg 02, 2005 1:10 pm

In kje je tista tretja možnost ? Če je nebo je to glasovanje čisto brezveze !
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To avg 02, 2005 1:14 pm

avto mi pomeni vse. ampak mi ne pomeni to kot si napisal "samo da stoji pred barako dober avto" v smislu naj me vsi gledajo kok dober avto imam, ali da bo sosed fouš, ali
zato da navzven zgleda cool da so mi ljudje fouš NE! avto mi pomeni vse, zato ker sem
ljubitelj avtomobilov, in mi je to velikega pomena. sicer pa nikoli se nebi šel zadolževati nekih ogromnih cifer zaradi avta. kupim to kar mi moje stanje dopušča in z tem sem zadovoljen. pa važno da je moja duša potešena ;)

upam da razumeš kaj mislim povedat. ;) :D
Slika

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus To avg 02, 2005 1:17 pm

Stari manjka tretja možnost- manj kot hiša ali kaj drugega.... Raje dobra bajta in slabši avto kot garsonjera pa hud avto ;)

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch To avg 02, 2005 1:19 pm

Morm rečt da se kr strinjam z BMW Motosportom in njegovo repliko. Jst pač nimam neki ful želje met eno hudo bajto. Jst rabm sam tok da lahk žvim not. Pa ni treba da mam meco pa nevem ker hud avto. Men je dost da mam dnar za svojo petkico.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 To avg 02, 2005 1:35 pm

turbobitch.... :bow :bow
Se strinjam, avto je strast in le to lahko izživiš že na 5ki, kot jo bom jz, seveda mi je pomembneje najprej ustvarit dom, avto pa je le eden izmed hobijev(ki pa žre največ denarja :-P )

Je pa slovenska logika, da si nekaj manj, če nimaš nekega ful dobrga avta, oziroma če voziš nekaj starejšega...
Zato pa ravno je taka kompeticija med Slovenci, kdo bo mel prvi Golfa :P :P

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley To avg 02, 2005 1:43 pm

Zame je avto le prevozno sredstvo in če me varno pripelje na cilj brez da bi konji odpovedali sem z njim zadovoljen. Bisteno je da ima čim nižjo porabo, čim manj izrednih popravil, čim manj konjev, čim več navora v čim širšem območju ter čim večjo kubikažo.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To avg 02, 2005 1:51 pm

Itak da bi prodal ledvico,desno pljučno krilo in levo jajce za en orenk avto :lol: :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To avg 02, 2005 1:57 pm

meni avto nikakor ni samo prevozno sredstvo ampak veliko veliko vec!!!!
res je da so stvari kot so hisa, hrana,.... pomembnejse od avtomobila, ampak glede tega mi zaenkrat se ni treba skrbet (sem se student) tako da je avto kar lepo na prvem mestu poleg punce 8) :D ampak to ne pomeni da hocem imet nevem kaksen dober in drag avto, vazno je samo da mi je vsec in da se v njem pocutim dobro!!!

LP, Peter

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker To avg 02, 2005 1:59 pm

Anyhow, res malo smotano zastavljena anketa. :D

Men avto pomeni ogromno, pa niti najmanj zaradi zavist-efekta, ampak zaradi samega počutja... zame avto ni prevozno sredstvo, ampak način preživljanja prostega časa in ljubica obenem. ;) Zato bo naslednji avto najbrž Alfa. :D 8)

Ostajam pa racionalen in seveda puščam denar tudi za druge stvari... Sedajle v študentskih letih oz. v mladosti bo šlo za avto pač 50% + vseh mojih prihodkov, kasneje pa bodo druge stvari pomembnejše (treba bo iti na svoje, se oženit, imet otroke...) in bo šlo za avto pač 20% ...

Na kratko: Za avto zmečem dosti denarja, še veliko več ga bom in mi ga ni niti najmanj žal. Ampak vedno pa ostajam racionalen.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 To avg 02, 2005 2:05 pm

oziroma, poskušaš ostat racionalen :P

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To avg 02, 2005 2:09 pm

Men se zdi ta tema brezvezna, še bolj pa zgornja anketa.

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar To avg 02, 2005 2:49 pm

Tale anketa je kot če bi spraševal "kaj je vaša najljubša hrana?", na voljo pa bi imeli 2 odgovora :lol:

Zdaj pa še odgovor na vprašanje.. avto mi je predvsem prevozno sredstvo, vseeno pa dobro skrbim zanj ;)
I'll be back.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To avg 02, 2005 3:41 pm

Meni osebno avtomobil zelo velik pomen (sem nor na avtomobile). Osebno bi tudi dal 20 mio SIT za avto. Ampak to bi se zgodilo šele po tem, ko bi imel zrihtano hišo... Pred tem pa ne bi zapravljal veliko za avto. Pa tudi zadolževal se ne bi za ne vem kakšne dnarje za avto... Mogoče govorim malo paradoksno ampak - jebiga. Tako je to pri meni.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac To avg 02, 2005 3:59 pm

tudi jst mam obsesijo z avtomobili ampak jo krepko brzda zdrav razum in računovodja v meni (ga bo treba počas stran spravt) :P .

je pa res, da ko pogledaš nazaj in zračunaš koliko denarja si vrgel na avte in imel skoraj nič od tega, pa malce zaboli glava. :(

stanovanje bo kmalu prvo na spisku, avto drugo,...pol pa počas varčevanje, potovanja,...

lp

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To avg 02, 2005 4:08 pm

Meni svoj avto pomeni osebno svobodo. Nekateri si to interpretirajte tako, drugi drugače. Ni pa zdaleč vse.... trenutno bi ga takoj zamenjal za eno luštno punco .... jebiga... z avtom se ne da pogovarjat... nič ti ne da.... samo jemlje..... če pa vzamem denar kot energijo... bi jo raje zapravljal za druge stvari... pač... avto je nujno zlo... ki ga moraš met.... isto kot mobitel :roll: :roll: ..Anketa mi pa ni všeč. Avtor je šel v ekstreme :roll: :roll: :roll: ..... Drgač imam pa jaz čisto druge cilje v lajfu kot avto... rad bi si ustvaril kaj svojega, da bi za sabo tudi kaj pustil, oz. da bi imeli moji otroci kaj od tega (če bojo..) ... Avto mi je nekje pri dnu lestvice..... (pred tremi leti sm čist drgač mislu...) :oops:

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To avg 02, 2005 4:38 pm

pugi405 je napisal/-a:Meni svoj avto pomeni osebno svobodo. Nekateri si to interpretirajte tako, drugi drugače. Ni pa zdaleč vse.... trenutno bi ga takoj zamenjal za eno luštno punco .... jebiga... z avtom se ne da pogovarjat... nič ti ne da.... samo jemlje..... če pa vzamem denar kot energijo... bi jo raje zapravljal za druge stvari... pač... avto je nujno zlo... ki ga moraš met.... isto kot mobitel :roll: :roll: ..Anketa mi pa ni všeč. Avtor je šel v ekstreme :roll: :roll: :roll: ..... Drgač imam pa jaz čisto druge cilje v lajfu kot avto... rad bi si ustvaril kaj svojega, da bi za sabo tudi kaj pustil, oz. da bi imeli moji otroci kaj od tega (če bojo..) ... Avto mi je nekje pri dnu lestvice..... (pred tremi leti sm čist drgač mislu...) :oops:

Fak stari a ti men misli bereš al kaj :huh: tole je blo skor 100% dead-on :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov