nebivedu je napisal/-a:Sem za enomesečno akcijo, da vsi vozimo čist po predpisih, s čimmanj prekrškov in da smo čimbolj strpni.
dobek je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Sem za enomesečno akcijo, da vsi vozimo čist po predpisih, s čimmanj prekrškov in da smo čimbolj strpni.
super ideja, ampak prakticno neuresnicljiva (podobno kot 100% varen sex)...zal
nebivedu je napisal/-a:Zakaj je neuresničljiva - a ti pol ne moreš vozit brez prekrškov - sej nisem napisal da bi morali vsi tko vozit - kdor sam hoče - in tis k hoče bo to naredu, tist k pa noče pa ne bo - sam lahko smo jim pa drugi za zgled, kar pa ne more slabo vplivat.
Mumbley je napisal/-a:Po mojem bi bilo še bolj efikasno ko bi vsakega, ki naredi prometni prekršek zasledovali in ko ustavi ga izvlekli iz avta ter prebutali ter mu povedali da izvajamo vse-slovensko akcijo ter da vsakega, ki naredi prometni prekršek prebutamo ter mu povemo vse prekrške ki jih je naredil, pa da naj pazi v bodoče ker se akcija ne zaključi danes.
Jurchi je napisal/-a:Tist k prav, da to nima smisla, da je brezveze ker to ne bo spremenil nč.......tist je zihr tak, k zase ve, da nikol ne bi bil sposoben en mesec spoštovat prometnih predpisov (dost žalostno).........OK jest sem za, sam je treba dogovort datum (MORA PA BIT IZJEMA.....in to je dvojno ustavljanje pri stop znaku kot v avtošoli![]()
)
Aja pa najbl izi se je zgovarjat na druge....kao, sej bi pa ne morm ker me drugi na cesti prsiljo v to (atati, mamce,...) :P
perko84 je napisal/-a:Jurchi je napisal/-a:Tist k prav, da to nima smisla, da je brezveze ker to ne bo spremenil nč.......tist je zihr tak, k zase ve, da nikol ne bi bil sposoben en mesec spoštovat prometnih predpisov (dost žalostno).........OK jest sem za, sam je treba dogovort datum (MORA PA BIT IZJEMA.....in to je dvojno ustavljanje pri stop znaku kot v avtošoli![]()
)
Aja pa najbl izi se je zgovarjat na druge....kao, sej bi pa ne morm ker me drugi na cesti prsiljo v to (atati, mamce,...) :P
jst priznam da vozim glih kokr me paše. ampak hočem povedat to da nas je premal da bi se kj spremenl. kdor hoče to naj upošteva ampak ne en mesc ker to nima smisla, ampak vedno!!!
maniac je napisal/-a:točno tko, zakaj samo en mesec-ne bi vedno morali tako voziti?!
Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov