NoFEAR je napisal/-a:Po miji logiki gre tkole: oni so za tvoje spojlerje že enkrat strokovno ugotovili, da ustrezajo predpisom o homologaciji, zato so ti izdali homologacijski kartonček... Glede na to da bo v tvojem primeru šlo samo za premontažo že homologiranih spojlerjev, ne vidim razloga zakaj bi jih moral homologirat še enkrat... Je treba samo podatke prepisat v nov kartonček in to je to...
NoFEAR je napisal/-a:Ja, itak da se dnar more obračat![]()
Ampak v primeru da homo kartonček ni dovolj, potem avtomatsko zanikajo veljavnost dokumenta katerega so sami izdali, kar se mi pa ne zdi najbolj logično...
lisko je napisal/-a:Drug avto...... pa magar je isti pa vse.... ampak za njih to ne velja...... verjem ker so to info iz prve roke ( pred tremi mesci sem se ubadu s tem)
borut007 je napisal/-a:Svetujem, da LPP pustite pri miru. So vsaj toliko fer, da imajo neke normalne cene. Bi pa blo treba malo na RTI potrkati, kjer pa imajo ena še bolj nelogična pravila, cene pa 2-3x višje.![]()
Pod nelogična pravila, spada izjava njihovega "strokovnjaka" ... ZA HOMOLOGACIJO DIMENZIJ KOLES RABITE POTRDILO O STROKOVNI MONTAŽI ... Tega ne bom nikoli pozabil.
Major9 je napisal/-a:jaz mam podobno vprašanje. Zanima me ko greš fedre homologirat a ti to cel avto pregledajo ali sam, če so tapravi fedri namontirani in kakšna je cena za homologacijo??
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov