Hja kar se tice nemcov je zadeva taka, od vw jev je bil najboljsi avto golf 1 in 2, kar so pa naprej delal je pa sama krs roba,glede 3,4 so pa avti tolk slampast narejeni, veliko pritozb in okvar, mi je povedal serviser nekega servisa (nemci niso vec kar so bili), s tem da je njihova tehnologija za casom (masine), ce hoces dobr avto kupis pac Japonca (honda, toyota, mitsubishi... ) ti avti so vsi nabriti, ampak delajo brez popravil... korejci pa, sicer nisem imel se nobenega ampak kolkr vidm folk okol mene so vsi zadovoljni, noben nima nobenih popravil in tud to je res, da te firme sodelujejo z japonskimi firamami, kar se pa ve, da so japonci najbolj tehnolosko razvit folk in da so njihovi avtomobili najboljsi... (zakaj so americani obsedeni z japonci) ker vejo da so njihovi avti najboljsi, glede nemcov je pa vse v riti razen Porsheja, edina firma ki je obdrzala kvaliteto in se niso pokvarili!
Da ne boste mislil da vozim japonca al pa korejca, ga ne, ponosno vozim francoza (megane coupe) in sem zadovoljen

s tem, da sta se tud Renault in Nissan povezala in da po novem razvijata v tesnem sodelovanju...
Lp