Kura zmešana, kaj če bi v tem trenutku lih jst postavlu rekord po celovški pol se pa ta butara naenkrat izpred mene nariše.
Za pobit ejga....
PiLLLe je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Pa dobro. Se zgodi. Če človek ni iz iz takšnega večjega mesta, ga lahko zagrabi panika. Očitno ti še nisi slišal za kaj takšnega. Sicer pa predvidevam da ti še nikoli nisi nobene napake naredil...
LoL a pa si ti sploh prebrau kaj je blo?
perko84 je napisal/-a:pa zakaj take bedne teme, k jih lohk vsak na dan deset napiše kaj se mu je zgodlo![]()
BTW: jst sm dons kravji dre* povozu pa sm mel pol gumo umazano-nezaslišano, pa kaj je kravam:P :P :P
lenivec je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a: kaj če bi v tem trenutku lih jst postavlu rekord po celovški pol se pa ta butara naenkrat izpred mene nariše.
žal bi spet umirali nedolžni...
p.s.mislim tebe
zlati82 je napisal/-a:perko84 je napisal/-a:pa zakaj take bedne teme, k jih lohk vsak na dan deset napiše kaj se mu je zgodlo![]()
BTW: jst sm dons kravji dre* povozu pa sm mel pol gumo umazano-nezaslišano, pa kaj je kravam:P :P :P
kako lahko primerjaš vožnjo čez kravji drek in vožjo v kontra smeri po enosmerni, ali pa še hujše po avtocesti.
Sh3bO je napisal/-a:Pa dobro. Se zgodi. Če človek ni iz iz takšnega večjega mesta, ga lahko zagrabi panika. Očitno ti še nisi slišal za kaj takšnega. Sicer pa predvidevam da ti še nikoli nisi nobene napake naredil...
BMW Motorsport je napisal/-a:Kura zmešana, kaj če bi v tem trenutku lih jst postavlu rekord po celovški pol se pa ta butara naenkrat izpred mene nariše.
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov