Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

neverjetno!!!

Napisal/-a alexmazda To avg 23, 2005 1:25 am

žal vam moram opisat dogodek ki se nam je danes zgodil v mariboru. in sicer: kolega je imel parkiranega audija na bencinski črpalki petrol ki je pod videonadzorom, ko se je našel nek pametnjakovič in se odločil, da mu bo popraskal sprednji odbijač s ključem. nato smo poklicali policijo, ki je prišla skoraj uro po prvem klicu. nič novega. potem pa se pripeljeta dva modela, ki niti izgledala nista kot policista, kaj šele da bi se predstavila kdo sta...ko stopimo v petrol nam prodajalka pove da imajo moderen sistem za snemanje in nadziranje ampak ga nihče ne ve uporabljat, tako da...potem "pregledamo" material, kolikor se je pač oni policist razumel v klikanje na stop, čeprav za predvajanje ponavadi klikneš na play... ok...nato pa sledi šok izjava: policist reče da si moramo fotografije, na katerih je storitelj dobro viden priskrbeti in plačati sami iz centra v ljubljani ker policija pač ne namerava plačati le teh, ker se jim ne splača... ko naj bi slike dobili in sami ugotovili, kdo na slikah pravzaprav je, šele potem naj se zglasimo na policijski postaji 1 maribor in slike predamo policistom zato, da potem tega človeka pač poiščejo...zdaj vas pa vprašam kje je prazaprav sploh logika da potem kličemo policijo, če se jim delo ne splača??? :x

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak To avg 23, 2005 1:53 am

Modela prepoznat, it mimo polcije do njega na obisk z razlicnimi pripomocki in ga popraskat prav tako kot je popraskal avto... Ni druge, tko se bo se najbols naucu. Polcaju pa razlozis da ce se jim ne splaca, d si jim pa prsparu stroske, pa delo, pa cas pa se enga kriminalca si prevzgoju 8)

Vidu si posnetek, poglej si ga mulca in ga enkrat posteno (:!:) prefu.kat. Zgleda d res cist nc vec druzga ne pali zadne cajte. Pol pa zacet naprej po vseh kradlivih narkomanih, smrkovcih itd... Polcaji znajo sam se redne kontrole prometa postavlat - to se jim splaca... Od kriminalca nimajo denarne kazni - zapor pa stane...
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
gizmo
Novinec

Kraj: mkg in lj

Napisal/-a gizmo To avg 23, 2005 6:10 am

Ja stane nas davkoplačevalce, pa sodni stroški tud :evil:
Na dogodek pa :/:o:/

anonimus
Nov uporabnik

Napisal/-a anonimus To avg 23, 2005 8:11 am

Kar se tiče zadeve okoli posnetkov oz. slik, je vrjetno zadeva taka da je lastnik neka varnostna služba, katera se je pač spomnila da bo storitve zaračunavala... Policija tega logično ne bo plačala in jih niti ne more, ker nima odobrenih sredstev za ta namen - oni lahko napišejo kazensko ovadbo in jo pošljejo na sodišče, sodišče bo pa nato od varnostne službe zahtevalo video posnetek oziroma slike... V takem primeru se pač račun izstavi sodišču, katero ga všteje v sodne stroške, ki jih potem plača obtoženi ali pa (če obtoženca ni) bremenijo proračun...

Kar se mojga poznavanja takih postopkov tiče, mislim da če sta (bosta) policista podala kazensko ovadbo (glede na to da storilec ni znan bo to kazenska ovadba po neznanem storilcu), potem sta svoje delo opravila v okviru zakonskih pristojnosti...

Če pa ti postopek policistov ni bil všeč, imaš pa itak zmeraj možnost da se pritožiš... Greš pač na tisto postajo, na kateri sta ti rekla da se zglasiš in poveš dežurnemu da bi rad podal pritožbo na postopek... Potem se boš pa lahko pogovoril z njunim šefom o zadevi...

puntoDriver
Novinec

Napisal/-a puntoDriver To avg 23, 2005 8:44 am

Modela prepoznat, it mimo polcije do njega na obisk z razlicnimi pripomocki in ga popraskat prav tako kot je popraskal avto... Ni druge, tko se bo se najbols naucu. Polcaju pa razlozis da ce se jim ne splaca, d si jim pa prsparu stroske, pa delo, pa cas pa se enga kriminalca si prevzgoju

Vidu si posnetek, poglej si ga mulca in ga enkrat posteno () prefu.kat. Zgleda d res cist nc vec druzga ne pali zadne cajte. Pol pa zacet naprej po vseh kradlivih narkomanih, smrkovcih itd... Polcaji znajo sam se redne kontrole prometa postavlat - to se jim splaca... Od kriminalca nimajo denarne kazni - zapor pa stane...

alexmazda
Objavljeno: tor avg 23, 2005 2:25 am Pošlji temo: neverjetno!!!

Bolš se že nebi dal povedat,sam en kij sabo vzem in k ga vidš sam začni toučt pa se bo pol mogoče nauču da se tega ne dela :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To avg 23, 2005 9:10 am

anonimus je napisal/-a:Kar se tiče zadeve okoli posnetkov oz. slik, je vrjetno zadeva taka da je lastnik neka varnostna služba, katera se je pač spomnila da bo storitve zaračunavala... Policija tega logično ne bo plačala in jih niti ne more, ker nima odobrenih sredstev za ta namen - oni lahko napišejo kazensko ovadbo in jo pošljejo na sodišče, sodišče bo pa nato od varnostne službe zahtevalo video posnetek oziroma slike... V takem primeru se pač račun izstavi sodišču, katero ga všteje v sodne stroške, ki jih potem plača obtoženi ali pa (če obtoženca ni) bremenijo proračun...

Kar se mojga poznavanja takih postopkov tiče, mislim da če sta (bosta) policista podala kazensko ovadbo (glede na to da storilec ni znan bo to kazenska ovadba po neznanem storilcu), potem sta svoje delo opravila v okviru zakonskih pristojnosti...

Če pa ti postopek policistov ni bil všeč, imaš pa itak zmeraj možnost da se pritožiš... Greš pač na tisto postajo, na kateri sta ti rekla da se zglasiš in poveš dežurnemu da bi rad podal pritožbo na postopek... Potem se boš pa lahko pogovoril z njunim šefom o zadevi...

Tvoje državljanske pravice so, da policija opravi svoje delo. Če ti na dotični policijski postaji niso opravili svojega dela, se pač pritožiš komisiji za notranji nadzor, v glavnem, težit moraš, najprej pa direkt do komandirja.
Slike oziroma posnetek se dobi na podlagi odredbe preiskovalnega sodnika.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To avg 23, 2005 10:24 am

Tiste variante s kijem pa to - KDAJ BOSTE DOJEL, DA OŠKODOVANEC OD OŠKODOVALČEVIH POLOMLJENIH NOG NIMA NIČ.

Sicer pa - če nimaš zavarovanega avta kasko, se lahko posloviš od povračila škode?

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda To avg 23, 2005 10:41 am

jst vas vse razumem glede lomljenja nog itd. ampak škoda pa vseeno ostane. in če vzamemo stroške ki jih bo naprimer imel plus potem še barvanje odbijača z metal barvo se sploh ne splača...na koncu bo pa on kriv...moj nasvet: kradite bencin na črpalkah saj vam itak nič ne morejo ker se ne razumejo iz sistema, pa še drago jih pride... torej zastonj bencin za vse!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D juhu

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To avg 23, 2005 10:57 am

haha kake noge, vi ste smešni :lol:

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch To avg 23, 2005 11:39 am

Na petrolu nadzor nad kamerami izvaja sintal. Program je tud čist lahek tko da so res bl čudni tisti prodajalci. Kar se pa zakona tiče, pa pomoje lahko tud na petrol pokličeš, saj se je zgodilo na njihovi postaji, pod njihovim nadzorom. Na žalost je naša policija takšna kot je, tko da raje pričakuj in išči pomoč drugje. Govori z poslovodjo in naj te pokliče ko pride sintal pogledat posnetke pobegov pa nej še tvoj posnetek dajo. Če bi jih pa lahko nakonc tud nekam pošleš, in to zelo naglas...
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

MunjiS
Nov uporabnik

Napisal/-a MunjiS To avg 23, 2005 11:59 am

..drugič pa ne klič policije k je škoda časa.......pač so nesposobni za taka dejanja....
usposobljeni so sam za kako kazn potalat.... :ue

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To avg 23, 2005 12:23 pm

Pritoz se na postaji za nestrokovno in neresno opravljanje dela. Pa poslji dopis odgovornim v Petrolu/Sintalu, kdorkol je ze odgovoren s prosnjo o kopiji storjenega dejanja. Sam to te bo verjetno kaj stalo. Ne vem. Napis, da pises v imenu policajev, ki so pac nepismeni :lol: in naj jih posnetek posredujejo na postajo, da bojo pol lahko poiskal storilca. Ob takih izkusnjah se clovek res vprasa zakaj jih imamo. A ce bi ti pa ustrelil sopotnika pa spizdil, bi tut rekli, daj placaj za posnetek pa bomo pol mogoce pogledal kdo je bil... :?
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To avg 23, 2005 12:39 pm

Sej tako je v tej debilni državi večja baraba si manj ga najebeš - če bi pa ti vozil 5kmh prehitro bi te takoj colali brez milosti. Jaz sem tudi že sit sranja in nategovanja z policijo, ki nima nobenih pravih pooblastil ali želje narediti kar je prav. Meni je tip na policiji rekel da ni dovolj videti nekoga kako nekaj počne pri tvojem avtu in tudi če opaziš odrgnino z ključem mu pravno ne moreš nič. Ker ti bi moral kao njega VIDETI KAKO VLEČE KLJUČ po plehu v pričo tebe - pa to je živi idiotizem. Policija in sodstvo so neučinkoviti in počasni pri teh zadevah; to vam bo tudi pritrdil vsak kazenski sodnik in kriminalist; barabe se nam vsem smejejo in norčujejo kako jih ni doletela nobena prava kazen.
Tako da jaz od takrat naprej samo nosim bejzbol palico in 500.000 voltni elektrošoker v prtljažniku in lomim noge brez milosti. Tako sem že obdelal pajaca v ZG in tako bom vsakega ki bo ogrožal mene ali mojo lastnino. Prišli so nevarni časi in meni se več ne da sedet križem rok med tem ko se mi sranja dogajajo nekaznovano. Šele ko nalupaš eno tako barabo bo videl da mu to ni preveč zdravo. Jaz bi na tvojem mestu pozabil policijo in prisilil tipa da plača sam in to na tak način da bi se vsral v gate vsakič ko bi videl avto iste znamke. ;) :twisted:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To avg 23, 2005 2:01 pm

če želiš ti lahko pomagam pridit do posnetka...na pm

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To avg 23, 2005 2:18 pm

termonuklearno napravo si namesti v prtljaznik in ko te vsi pustijo na cedilu jo sprozi na pumpi v mb.

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak To avg 23, 2005 6:23 pm

Rjuhar je napisal/-a:Tiste variante s kijem pa to - KDAJ BOSTE DOJEL, DA OŠKODOVANEC OD OŠKODOVALČEVIH POLOMLJENIH NOG NIMA NIČ.

Sicer pa - če nimaš zavarovanega avta kasko, se lahko posloviš od povračila škode?

O ma, velik ma... moralno zadoscenje :twisted: :twisted: :twisted: Lahko tut veckrat. Vsak kretenski izrodek od cloveka, ki ima fetis unicevat tujo lastnino, krast... skratka na bilo ker nacin oskodovat nekoga, ki si je za lasten prigaran denar kupil doticno stvar (avto, avtoradio, bajto, zlatnino...), kar se mene tice nima pravice do zivljenja kaj sele do tazga sojenja, kot se dogaja pri nas. Ko se nekomu ugotovii krivda, fuknt u zapor, nej tm crkne brez kakrsnekoli nadaljne moznosti sirjenja svojih izrojenih, unicevalskih genov. Edina sansa, k mu jo pustim je ta da jih potrosi nekemu prav tako izrojenemu osebku v analno odprtino sredi spolnega akta dveh pedercin v zaporih na dobu/povsetovi...

Tak dogodek jst smatram kot napad name, na mojo osebnost, saj mi taka oseba s tem izkazuje nespostovanje do mojega dela, truda in denarja. Tko d - polomt noge, ker sodstvo ne dela - mogoce je za koga se upanje, da se spreobrne.

@INFINITI :tomidelej:
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To avg 23, 2005 7:39 pm

Misak je napisal/-a:
Rjuhar je napisal/-a:Tiste variante s kijem pa to - KDAJ BOSTE DOJEL, DA OŠKODOVANEC OD OŠKODOVALČEVIH POLOMLJENIH NOG NIMA NIČ.

O ma, velik ma... moralno zadoscenje :twisted: :twisted: :twisted: Lahko tut veckrat. Vsak kretenski izrodek od cloveka, ki ima fetis unicevat tujo lastnino, krast... skratka na bilo ker nacin oskodovat nekoga, ki si je za lasten prigaran denar kupil doticno stvar (avto, avtoradio, bajto, zlatnino...), kar se mene tice nima pravice do zivljenja kaj sele do tazga sojenja, kot se dogaja pri nas. Ko se nekomu ugotovii krivda, fuknt u zapor, nej tm crkne brez kakrsnekoli nadaljne moznosti sirjenja svojih izrojenih, unicevalskih genov. Edina sansa, k mu jo pustim je ta da jih potrosi nekemu prav tako izrojenemu osebku v analno odprtino sredi spolnega akta dveh pedercin v zaporih na dobu/povsetovi...

Tak dogodek jst smatram kot napad name, na mojo osebnost, saj mi taka oseba s tem izkazuje nespostovanje do mojega dela, truda in denarja. Tko d - polomt noge, ker sodstvo ne dela - mogoce je za koga se upanje, da se spreobrne.

!!!

PODPIS :!: :!: :tomidelej: :tomidelej:

Uporabniški avatar
rokhrovat
Nov uporabnik

Kraj: golan

re

Napisal/-a rokhrovat To avg 23, 2005 8:58 pm

skoda besed so pac na svetu tud taki idioti sam treba jh je ignorirat

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ Sr avg 24, 2005 8:59 am

Misak je napisal/-a:

z jezika si mi vzel :)
Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Sr avg 24, 2005 9:19 am

Pa to ti same budale hodjo naokrog, sam kaj ko ga ne vidš takrat ko počne piz.....e al pa če ga vidš in mu polomš skelet pa te qrc še tož in nazadnje greš sam v lukno pa še odškodnine,kazni...............jeb.... državo nesposobno k nezna ščitit poštenih državljanov in še davkoplačevalcev povrh, jao dost mam se grem mal ven nadihat zraka.
čao
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov