Modela prepoznat, it mimo polcije do njega na obisk z razlicnimi pripomocki in ga popraskat prav tako kot je popraskal avto... Ni druge, tko se bo se najbols naucu. Polcaju pa razlozis da ce se jim ne splaca, d si jim pa prsparu stroske, pa delo, pa cas pa se enga kriminalca si prevzgoju
Vidu si posnetek, poglej si ga mulca in ga enkrat posteno () prefu.kat. Zgleda d res cist nc vec druzga ne pali zadne cajte. Pol pa zacet naprej po vseh kradlivih narkomanih, smrkovcih itd... Polcaji znajo sam se redne kontrole prometa postavlat - to se jim splaca... Od kriminalca nimajo denarne kazni - zapor pa stane...
alexmazda
Objavljeno: tor avg 23, 2005 2:25 am Pošlji temo: neverjetno!!!
anonimus je napisal/-a:Kar se tiče zadeve okoli posnetkov oz. slik, je vrjetno zadeva taka da je lastnik neka varnostna služba, katera se je pač spomnila da bo storitve zaračunavala... Policija tega logično ne bo plačala in jih niti ne more, ker nima odobrenih sredstev za ta namen - oni lahko napišejo kazensko ovadbo in jo pošljejo na sodišče, sodišče bo pa nato od varnostne službe zahtevalo video posnetek oziroma slike... V takem primeru se pač račun izstavi sodišču, katero ga všteje v sodne stroške, ki jih potem plača obtoženi ali pa (če obtoženca ni) bremenijo proračun...
Kar se mojga poznavanja takih postopkov tiče, mislim da če sta (bosta) policista podala kazensko ovadbo (glede na to da storilec ni znan bo to kazenska ovadba po neznanem storilcu), potem sta svoje delo opravila v okviru zakonskih pristojnosti...
Če pa ti postopek policistov ni bil všeč, imaš pa itak zmeraj možnost da se pritožiš... Greš pač na tisto postajo, na kateri sta ti rekla da se zglasiš in poveš dežurnemu da bi rad podal pritožbo na postopek... Potem se boš pa lahko pogovoril z njunim šefom o zadevi...
Rjuhar je napisal/-a:Tiste variante s kijem pa to - KDAJ BOSTE DOJEL, DA OŠKODOVANEC OD OŠKODOVALČEVIH POLOMLJENIH NOG NIMA NIČ.
Sicer pa - če nimaš zavarovanega avta kasko, se lahko posloviš od povračila škode?
!!!Misak je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Tiste variante s kijem pa to - KDAJ BOSTE DOJEL, DA OŠKODOVANEC OD OŠKODOVALČEVIH POLOMLJENIH NOG NIMA NIČ.
Sicer pa - če nimaš zavarovanega avta kasko, se lahko posloviš od povračila škode?
O ma, velik ma... moralno zadoscenje![]()
![]()
Lahko tut veckrat. Vsak kretenski izrodek od cloveka, ki ima fetis unicevat tujo lastnino, krast... skratka na bilo ker nacin oskodovat nekoga, ki si je za lasten prigaran denar kupil doticno stvar (avto, avtoradio, bajto, zlatnino...), kar se mene tice nima pravice do zivljenja kaj sele do tazga sojenja, kot se dogaja pri nas. Ko se nekomu ugotovii krivda, fuknt u zapor, nej tm crkne brez kakrsnekoli nadaljne moznosti sirjenja svojih izrojenih, unicevalskih genov. Edina sansa, k mu jo pustim je ta da jih potrosi nekemu prav tako izrojenemu osebku v analno odprtino sredi spolnega akta dveh pedercin v zaporih na dobu/povsetovi...
Tak dogodek jst smatram kot napad name, na mojo osebnost, saj mi taka oseba s tem izkazuje nespostovanje do mojega dela, truda in denarja. Tko d - polomt noge, ker sodstvo ne dela - mogoce je za koga se upanje, da se spreobrne.
@INFINITI
Misak je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Tiste variante s kijem pa to - KDAJ BOSTE DOJEL, DA OŠKODOVANEC OD OŠKODOVALČEVIH POLOMLJENIH NOG NIMA NIČ.
O ma, velik ma... moralno zadoscenje![]()
![]()
Lahko tut veckrat. Vsak kretenski izrodek od cloveka, ki ima fetis unicevat tujo lastnino, krast... skratka na bilo ker nacin oskodovat nekoga, ki si je za lasten prigaran denar kupil doticno stvar (avto, avtoradio, bajto, zlatnino...), kar se mene tice nima pravice do zivljenja kaj sele do tazga sojenja, kot se dogaja pri nas. Ko se nekomu ugotovii krivda, fuknt u zapor, nej tm crkne brez kakrsnekoli nadaljne moznosti sirjenja svojih izrojenih, unicevalskih genov. Edina sansa, k mu jo pustim je ta da jih potrosi nekemu prav tako izrojenemu osebku v analno odprtino sredi spolnega akta dveh pedercin v zaporih na dobu/povsetovi...
Tak dogodek jst smatram kot napad name, na mojo osebnost, saj mi taka oseba s tem izkazuje nespostovanje do mojega dela, truda in denarja. Tko d - polomt noge, ker sodstvo ne dela - mogoce je za koga se upanje, da se spreobrne.
@INFINITI
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov