DonFilipo je napisal/-a:Rabim nekoga ki to dela. Posebej na digitalnih stevcih japonskih avtov.
Fiat007 je napisal/-a:S kje si drugace?
DonFilipo je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a:S kje si drugace?
hrvaska, pridem pa povsod
p.s. zakej me bodo skurcali?
DonFilipo je napisal/-a:Rabim nekoga ki to dela. Posebej na digitalnih stevcih japonskih avtov.
PiLLLe je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:Rabim nekoga ki to dela. Posebej na digitalnih stevcih japonskih avtov.
Ma stvarno. Ti rabs enga da zbije kurca iz tebe. Mislm a je tolk tezko bit posten pa prodat avto z realnimi kilometri?
Okj sj stekam da si mogoce menju stevc sam raje vidm da mi kdo rece da ga je menju pa da je blo tolk pa tolk takrt pa takrt. Sam neeeee vi morate vrtet nazaj.
DonFilipo je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:Rabim nekoga ki to dela. Posebej na digitalnih stevcih japonskih avtov.
Ma stvarno. Ti rabs enga da zbije kurca iz tebe. Mislm a je tolk tezko bit posten pa prodat avto z realnimi kilometri?
Okj sj stekam da si mogoce menju stevc sam raje vidm da mi kdo rece da ga je menju pa da je blo tolk pa tolk takrt pa takrt. Sam neeeee vi morate vrtet nazaj.
Ko ste ze pri tem, rabim zaradi potnih stroskov in ne zaradi prodaje!!! TI SI, PA ZELO KULTUREN TUKAJ NA FORUMU. Nismo vsi cigani! Ne presojaj ljudi, ce ne poznas za kaj gre.
P.S. Pa glede prodaje nikoli nebi zbijal km. gre se za sluzbene zadeve.
Fabrizio je napisal/-a:sovražim ljudi, ki zbijajo realne kilometre na števcih, pol pa prodajajo take avtomobile in zavajajo poštene ljudi! grrrrrrrrr.....nimam besed!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov