Debate, ki niso vezane na ostala področja...

mato96
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Toyota Yaris diesel

Napisal/-a mato96 Po avg 29, 2005 8:48 pm

Zamima me ce kdo ve kako delujejo teli toyotini malicki diesel!
Hvala lepa!
Matej

Uporabniški avatar
rokhrovat
Nov uporabnik

Kraj: golan

re

Napisal/-a rokhrovat Po avg 29, 2005 9:30 pm

za malcke ne wem, wem pa da so ta welki zelo vzdrzlivi se previ tamalio ne morjo bit dost drgacni

Blazg
Nov uporabnik

Napisal/-a Blazg Ne sep 18, 2005 8:35 pm

mama ga ma.sicer ga ma šele eno leto pa par mescov.nardila je 25tisoc kilometrov.dela super...kolker se pac povedat po enem letu..zaenkrat brez problemov, brez dolivanja olja...mel je 2 redna servisa prvega (zastonj) pr 1000km pa pol pr 15k...motor je dost mocen tut za hitrejso voznjo, po avtoceszti potegne 160 tut polno nalozen (4je v avtu s prtlago). res da nima neki extra pospeskov, ampak se ne prtozujem.
predvsem je vsecna poraba. tovarnisko pise 3,7 litra..lih uceri sem prsu z morja nardil 740km..povprecna poraba je bla pa tocno 4 litre.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne sep 18, 2005 9:20 pm

Ma ga družinski kolega, poraba je okrog 4 litrov/100, pri čemer moraš upoštevat da je človek že mal starejši od povprečnega uporabnika tega foruma in vozi malo bolj pametno ter umirjeno(saj ne da vsi tukaj divjajo ampak...) Pravi da je z avtom še in še zadovoljen, motor pa je dokaj poskočen(kolikor pač od malega dizla lahko pričakuješ) predvsem pa je mene osebno presenetilo njegovo tiho delovanje, v primerjavi z VAGI, Renaulti, Pežoji...skratka zelo kultiviran motor(verjetno dosti pripomore tudi dobra izolacija)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Tomaz_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz_ Po sep 19, 2005 5:00 pm

Poraba je 5 litrov, manj če majo kake dolge ture, povprečna je vsekakor nekje okoli 5l pri večini seveda. Obstajajo pa izjeme ki se večinoma vozijo po avtocesti in to 100 km/h tem pa mogoče pije 4 l.

Lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov