Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Obvestilo redarstva brez tablic?

Napisal/-a DrMr Sr sep 07, 2005 7:37 pm

Ne vem če je ta tema že bila, nisem brskal.... Upam, da mi bo odgovoril kakšen mestni redar ali policeman... Če parkiram v modri coni, ali.... kjer mi pajek ne more odpeljati avta in moj avto nima vidne številke šasije skozi steklo in moj avto niti nima reg.tablic, ker sem jih snel (quick magnet sistem - home made), kako boste reagirali :?: :?: :?: Me boste čakali v zasedi :?: :?: :?: Ali se mi splača omenjeni QMS ;) patentirati :?:

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr sep 07, 2005 7:43 pm

Zanimivo tole.... :lol:
Kaj pa če ti avto zaklenejo z lisicami? No sicer pa tudi lisice niso prevelik problem...
Kar se tiče policistov ti bo najbolše Bimmer odgovoril.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Sr sep 07, 2005 7:46 pm

JAJA zanimivo :lol: ma kaj se meni zdi al nesmejo dat več lisic gor :?: če je narobe naj me popravijo ;)

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr sep 07, 2005 7:50 pm

Če nasilno snameš lisice, še vedno ne vejo komu so jih dali, oz. kje so jih zgubili, oz. kdo jih je mazno,... Samo lisice vsaj v MB odstranjujejo po 22.00, potem pa se pač odpelješ.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr sep 07, 2005 8:02 pm

hmmm zanimivo vprašanje :D je pa več varjant, lahko ti ga z pajkom odpeljejo,
lahko te počakajo, lahko ti dajo opozorilo da naj odstraniš....
Slika

Uporabniški avatar
tejo
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a tejo Sr sep 07, 2005 8:05 pm

lahk upaš da ne pokličejo policije/pajka da so našli zapuščeno vozilo :twisted:

Uporabniški avatar
xopy
Novinec

Kraj: Vipavska dolina

Napisal/-a xopy Sr sep 07, 2005 8:08 pm

Jaz bi pa tako vprašal, kako je če se vstaviš na modri coni (do 15 min so me učili, da je vstavljanje z vklopljenimi vsemi štirimi lučmi). A je tu potrebno plačati celotno uro? Pa navadno ni znaka prepovedano ustavljanje na teh parkiriščih oz če že so so na dovoznih cestah - predvsem zato, ker so ozka.
kaj bi dal, da se avto nebi kvaril...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr sep 07, 2005 8:25 pm

DrMr je napisal/-a:Če nasilno snameš lisice, še vedno ne vejo komu so jih dali, oz. kje so jih zgubili, oz. kdo jih je mazno,... Samo lisice vsaj v MB odstranjujejo po 22.00, potem pa se pač odpelješ.

Seveda vejo, ker prej slikajo avto, na sliki pa se vidi avto, tablice in malo okolice, tolk da ne moreš rečt da si ga nekje drugje parkiral.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr sep 07, 2005 8:30 pm

V MB slišal, nisem pa ziher... Pajek odvaža vozila, ki ogrožajo ali ovirajo druge udeležence v prometu (modra cona to ni), opozorilo za odvoz zapuščenega vozila, pa dobiš po 2 tednih, nato se to objavi v lokalnem časopisu,...itd,...nato ti ga komaj odpeljejo,....

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr sep 07, 2005 8:31 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
DrMr je napisal/-a:Če nasilno snameš lisice, še vedno ne vejo komu so jih dali, oz. kje so jih zgubili, oz. kdo jih je mazno,... Samo lisice vsaj v MB odstranjujejo po 22.00, potem pa se pač odpelješ.

Seveda vejo, ker prej slikajo avto, na sliki pa se vidi avto, tablice in malo okolice, tolk da ne moreš rečt da si ga nekje drugje parkiral.

Preberi od začetka!!! Vse se je začelo na začetku :shock:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr sep 07, 2005 8:35 pm

DrMr je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:

Preberi od začetka!!! Vse se je začelo na začetku :shock:

Sori. Sem prebral vse že prej ampak zaradi nekega meni neznanega razloga mislil, da ti govoriš na splošno. Ups. :oops: :D

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr sep 07, 2005 9:42 pm

Doc206 je napisal/-a:JAJA zanimivo :lol: ma kaj se meni zdi al nesmejo dat več lisic gor :?: če je narobe naj me popravijo ;)

tocno tako...lisice naj bi bile prepovedane po novem zakonu, ampak jih se vedno uporabljajo....fora je v tem, da ti avto odpeljejo s pajkom, tako da so stroski vecji ;)

drugace.....kako pa to mislis da ti ga s pajkom nebi mogli odpeljat??..kam bi to parkiral???....obrazlozi malcek, ker varnostniki bi se pomojem ze znasli :P

drugace dobra ideja......
LP

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Napisal/-a V-i-p Sr sep 07, 2005 9:56 pm

Fantje, imam tako delo (nadzorni center), da poznam vse pajkiste v Ljubljani. In vem, da so fantje odpeljali že tudi avte, ki so bili priklenjeni za drevo ali pa prometni znak. Lahko ga parkiraš z gumo na milimeter od pločnika, pa ga bo še vseeno lahko odpeljal. Jebat ga, poznajo vse fore... Niso pa pajkisti slabi fantje, oni samo odpeljejo po naročilu redarja, oni pa so mrhovina hudičeva, ki samo čakajo in tekmujejo med seboj, kdo bo več odpeljal... :x

DrMr: če ga parkiraš brez tablic, ti ga bodo vseeno odpeljali, še prej kot s tablicami s to razliko, da ga bodo v evidenci vodili kot zapuščeno vozilo, ker ni tablic. Na tak način se splača odstranit staro vozilo, brez stroškov. Pobereš tablice, ga nekam na vidno mesto parkiraš, redar bo odredil odvoz zapuščenega vozila, na deponiji ga bodo parkirali in po določenem času odpeljali na odpad. Brezplačno zate :)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr sep 07, 2005 10:06 pm

Dariooo je napisal/-a:
Doc206 je napisal/-a:JAJA zanimivo :lol: ma kaj se meni zdi al nesmejo dat več lisic gor :?: če je narobe naj me popravijo ;)

tocno tako...lisice naj bi bile prepovedane po novem zakonu, ampak jih se vedno uporabljajo....fora je v tem, da ti avto odpeljejo s pajkom, tako da so stroski vecji ;)

drugace.....kako pa to mislis da ti ga s pajkom nebi mogli odpeljat??..kam bi to parkiral???....obrazlozi malcek, ker varnostniki bi se pomojem ze znasli :P

drugace dobra ideja......
LP

Parkiraš ga tik ob kakšno škarpo, zid, drug avto,... Enostavno ne more do kolesa in ti ga ne more odvlečt.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr sep 07, 2005 11:39 pm

ta qms raj tko nared, da bo prjel na druge tablce. ker ce bi meu spodi ene cist šeste tablce in gor taprave nalimu, po potrebi pa snel, bi blo to idealno.

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Napisal/-a V-i-p Če sep 08, 2005 12:12 am

Tomaz40, prekleto se motiš če misliš, da z parkiranjem ob zid, avta ne morejo odpeljat :D

Naj ti namignem: če ga parkiraš z levo sprednjo in levo zadnjo gumo recimo na en centimeter ob zid, bo pajkist lepo priklenil desno sprednjo in desno zadnjo gumo, ga rahlo povlekel za en meter stran od zida in viola, že ima vse štiri gume proste in ga lepo odpelje ;)

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist Če sep 08, 2005 2:54 am

V-i-p je napisal/-a:Tomaz40, prekleto se motiš če misliš, da z parkiranjem ob zid, avta ne morejo odpeljat :D

Naj ti namignem: če ga parkiraš z levo sprednjo in levo zadnjo gumo recimo na en centimeter ob zid, bo pajkist lepo priklenil desno sprednjo in desno zadnjo gumo, ga rahlo povlekel za en meter stran od zida in viola, že ima vse štiri gume proste in ga lepo odpelje ;)

Čakaj, čakaj... on ga priklene in potem bočno potegne? Drsa z levimi gumami po tleh? Pa so normalni???
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če sep 08, 2005 6:13 am

Fantje dajte gume za terence na avte, recimo 265/75/16 - teh sigurno ne more odpeljat, ker jih ne more zapet - že pri mojih 215/75/15 se je probal matrat, pa je pol obupal, pa je šel do drugega avta.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Če sep 08, 2005 6:46 am

V-i-p je napisal/-a:Tomaz40, prekleto se motiš če misliš, da z parkiranjem ob zid, avta ne morejo odpeljat :D

To je sicer možno narest ampak dvomim da se v to spuščajo, ker če gre karkoli narobe je voznik ob plačo. Redarstvo ne sme poškodovat avtomobila in če ga je za to odgovorno. Torej nekdo bi moral plačat.

Poleg tega, da bi lahko potegnil avto ven, mora bit zraven stene cel parkplac frej, da lahko kamion postavi počez. Če ga jest recimo parkiram na pločniku se tut un ne bo šel počez na cesto postavljat ampak bo raje poklical lisice (no če ima vsaj malo pameti).

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če sep 08, 2005 7:14 am

sam ce ga potegne vn ga nc ne razsuje!za gume se pa itak nebi vidl!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov