DrMr je napisal/-a:Če nasilno snameš lisice, še vedno ne vejo komu so jih dali, oz. kje so jih zgubili, oz. kdo jih je mazno,... Samo lisice vsaj v MB odstranjujejo po 22.00, potem pa se pač odpelješ.
Tomaz40 je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Če nasilno snameš lisice, še vedno ne vejo komu so jih dali, oz. kje so jih zgubili, oz. kdo jih je mazno,... Samo lisice vsaj v MB odstranjujejo po 22.00, potem pa se pač odpelješ.
Seveda vejo, ker prej slikajo avto, na sliki pa se vidi avto, tablice in malo okolice, tolk da ne moreš rečt da si ga nekje drugje parkiral.
DrMr je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Če nasilno snameš lisice, še vedno ne vejo komu so jih dali, oz. kje so jih zgubili, oz. kdo jih je mazno,... Samo lisice vsaj v MB odstranjujejo po 22.00, potem pa se pač odpelješ.
Seveda vejo, ker prej slikajo avto, na sliki pa se vidi avto, tablice in malo okolice, tolk da ne moreš rečt da si ga nekje drugje parkiral.
Preberi od začetka!!! Vse se je začelo na začetku
Doc206 je napisal/-a:JAJA zanimivoma kaj se meni zdi al nesmejo dat več lisic gor
če je narobe naj me popravijo
Dariooo je napisal/-a:Doc206 je napisal/-a:JAJA zanimivoma kaj se meni zdi al nesmejo dat več lisic gor
če je narobe naj me popravijo
tocno tako...lisice naj bi bile prepovedane po novem zakonu, ampak jih se vedno uporabljajo....fora je v tem, da ti avto odpeljejo s pajkom, tako da so stroski vecji
drugace.....kako pa to mislis da ti ga s pajkom nebi mogli odpeljat??..kam bi to parkiral???....obrazlozi malcek, ker varnostniki bi se pomojem ze znasli :P
drugace dobra ideja......
LP
V-i-p je napisal/-a:Tomaz40, prekleto se motiš če misliš, da z parkiranjem ob zid, avta ne morejo odpeljat
Naj ti namignem: če ga parkiraš z levo sprednjo in levo zadnjo gumo recimo na en centimeter ob zid, bo pajkist lepo priklenil desno sprednjo in desno zadnjo gumo, ga rahlo povlekel za en meter stran od zida in viola, že ima vse štiri gume proste in ga lepo odpelje
V-i-p je napisal/-a:Tomaz40, prekleto se motiš če misliš, da z parkiranjem ob zid, avta ne morejo odpeljat
Naj ti namignem: če ga parkiraš z levo sprednjo in levo zadnjo gumo recimo na en centimeter ob zid, bo pajkist lepo priklenil desno sprednjo in desno zadnjo gumo, ga rahlo povlekel za en meter stran od zida in viola, že ima vse štiri gume proste in ga lepo odpelje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov