svadreb je napisal/-a:90% voznikov nima pojma, kako se uporablja zadnjo meglenko.
SAMO TAKRAT, KO NI NIKOGAR ZA TABO!
To pa zato, da tisti ki v megli pripelje za tabo, vidi, da je pred njim avto. Ko te opazi, meglenka ni več potrebna, ker so navadne rdeče luči dovolj vidne. Meglenka je celo zelo moteča! Po mojih izkušnjah pa večina voznikov to ne upošteva. Sem tud že blendal, pa prehitel in mu mižikal z meglenko, pa ga spet spustil naprej, ampak bik ni dojel.
Men grejo taki full na živce in tisti, ki vozijo nasproti v koloni, pa imajo meglenke prižhane, samo za vse take imam zdravilo. Ker po predpisih meglenke ne smejo bit višje kot so običajne luči na avtu, sem svoje meglenke namontiral malo pod normalne luči, ker pa je avto terenec, so pa te luči skor 1m od tal in ko ma kdo prižgano zadnjo meglenko, lepo počasi zapeljem zanjega in mu vklopim svoje meglenke - lih lepo mu svetijo skozi zadnjo šipo notr tok, da ga zaslepijo - ko ene parkrat tko poblendaš tipček hitro ugasne zadnjo meglenko. Za tiste ponoči, ko vozijo nasproti z meglenkami ali pa dolgimi lučmi je pa to tudi zdravilo - ko vklopim meglenke prov hitr vsi ugasnejo dolge luči ali meglenke.