_BiStRi_ je napisal/-a:Mogoče se bo tole slišal neumno...ampak ABS a, za moje pojme ne rabiš...no saj jst ga ne...sploh pri takih bremzah bi blo kr fino če si narediš ABS na vklop/izklop, na stikalo.
L.p. Bistri...
Slide je napisal/-a:_BiStRi_ je napisal/-a:Mogoče se bo tole slišal neumno...ampak ABS a, za moje pojme ne rabiš...no saj jst ga ne...sploh pri takih bremzah bi blo kr fino če si narediš ABS na vklop/izklop, na stikalo.
L.p. Bistri...
ABS je zelo dobrodošel, ko se pelješ domov, zjeban od šihta, pada dež in je pomožnosti še jesensko listje ob robu ceste...In se ti ne ljubi vozit na 110% zmogljivosti sebe in vozila
lenivec je napisal/-a:in zakaj ti nerabiš absa? si še edn izmed tistih čarovnikov ki mu noga hitreje pumpa kot računalnik?
Miholl je napisal/-a:joj še ena debilna debata o tem kaj je bolše abs ali brez absa...pejte si eno šolo varne vožnje pogledat pa bote pol povedal kaj je boljše brez česa ali s čim se da narediti veliko sranja...popoldan sledijo filmčki kaj se zgodi če maš abs al pa če ga nimaš....
Miholl je napisal/-a:joj še ena debilna debata o tem kaj je bolše abs ali brez absa...pejte si eno šolo varne vožnje pogledat pa bote pol povedal kaj je boljše brez česa ali s čim se da narediti veliko sranja...popoldan sledijo filmčki kaj se zgodi če maš abs al pa če ga nimaš....
lenivec je napisal/-a:subi92 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:in zakaj ti nerabiš absa? si še edn izmed tistih čarovnikov ki mu noga hitreje pumpa kot računalnik?
Kot da se boš ubil če nimaš ABS-a. Kdor zna bremzat se lahko hitreje ustavi kot tisti z ABS-om; se pa strinjam s citatom "Wink In se ti ne ljubi vozit na 110% zmogljivosti sebe in vozila Wink"
Še vedno pa ne vemo kakšen vpliv ima zamenjava diskov oz. ploščic na samo zaviranje z ABS-om.
kul me veseli da mamo slovenci še enga super voznika ki mu noga bolše deluje kot računalnik, sam spet se pojavi vprašanje, zakaj nisi svetovno znan dirkač al pa kaj če maš take super sposobnosti?
lenivec je napisal/-a:tak praviš, ko te bo pa abs rešo boš pa drugaće mislo
Jest ga pa nimam pa ga pogrešam.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov