Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

ivanški polcaji - nesreča

Napisal/-a Slicker Če sep 22, 2005 3:42 pm

no in spet so policaji iz ivančne gorice zakuhal prometno nesrečo. in sicer blo je tko. jz se glih vsedem v avto, ko grem iz gostilne in vidm k polcaj mim drvi vsaj 80, tm k je omejitev 50! in pol grem dumu in vidm polcajski avto za živo mejo. in pol še enga razbitga saxoja al je biu pa p106. vidu sm da je razbit, pol pa pogledam še polcajski avto in tut razbit. polcaj je zavijal na stransko cesto, kjer je komaj prostora za 2 avtomobila, po stranski cesti je pa po moji oceni pravilno pripeljal voznika saxoja. je pa tam živa meja in se nč ne vid na to stransko cesto. zato me zdj zanima (itak vemo da policaj ne bo kriv), kdo bi tle nosil posledice, če bi se to dvema civilistoma nardil? un k je zavijal glavne na stransko, pa se ni prepričal (mislm da ni špegla tam), al un k je pripeljal po stranski?

p.s.: tle se lahko zamislmo nad ivanjškimi polcaji, ki so povzročil že 2. nesrečo v tem mescu, eno s smrtnim izidom. :evil:

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Če sep 22, 2005 3:45 pm

slike?

video?

In ker je policaj bo spet en kup kreganja! Dej get over :roll:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Če sep 22, 2005 3:49 pm

slik ni, ker policaj ni pustu da slikam. jz sm sam hotu povedat, kako da se to glih ivanjškim policajem dogaja.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Re: ivanški polcaji moroni!

Napisal/-a Slide Če sep 22, 2005 3:51 pm

S|icKeR je napisal/-a:no in spet so policaji iz ivančne gorice zakuhal prometno nesrečo. in sicer blo je tko. jz se glih vsedem v avto, ko grem iz gostilne in vidm k polcaj mim drvi vsaj 80, tm k je omejitev 50! in pol grem dumu in vidm polcajski avto za živo mejo. in pol še enga razbitga saxoja al je biu pa p106. vidu sm da je razbit, pol pa pogledam še polcajski avto in tut razbit. polcaj je zavijal na stransko cesto, kjer je komaj prostora za 2 avtomobila, po stranski cesti je pa po moji oceni pravilno pripeljal voznika saxoja. je pa tam živa meja in se nč ne vid na to stransko cesto. zato me zdj zanima (itak vemo da policaj ne bo kriv), kdo bi tle nosil posledice, če bi se to dvema civilistoma nardil? un k je zavijal glavne na stransko, pa se ni prepričal (mislm da ni špegla tam), al un k je pripeljal po stranski?

p.s.: tle se lahko zamislmo nad ivanjškimi polcaji, ki so povzročil že 2. nesrečo v tem mescu, eno s smrtnim izidom. :evil:

Ej, preden kvasiš neumnosti po forumu se prepričaj vsaj o krivdi in o tem kaj je bilo. Ne govori bedarij o tem da policaj ni nikoli kriv, tretjič pa v prvi nesreči niso bili krivi policaji kar so vam lepo razložili, ampak nekateri ste enostavno preveč slepi da bi to uspeli prebrati, medtem ko vrstice "policaj povzročil nesrečo" nikoli in nikdar ne spregledate....
Kriv bo tisti ki je pripeljal po levi, ne pa oni ker je civilist...svašta pogruntate vi :bonk
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Če sep 22, 2005 3:58 pm

Tista s smrtno je bil popolnoma kriv civilni avto saj je prihajal iz neprednostne ceste. Nevem od kod vam take bedarije da če je policaj vozil bo pa kar avtomatsko ne-kriv... :roll: :roll: pač pride druga patrulja,naredi ogled kokr pr vseh ostalih in se potem tam ugotovi krivdo,če ne se gre pa pred sodnika....

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Če sep 22, 2005 7:51 pm

Ja je vozu policaj po prednostni mimo zdravstvenega doma in vrtca okol 120km/h, če je stoječ avto 30 metrov stran odnesl.... pol si pa zamisli kdo je bil kriv....... ne trdim da je bil kriv policaj... ampak zamisli si kolkikšno pot prevoziš v sekundi pr taki hitrosti in kolikšno razdaljo pa boš hitr pršu do unga k iz neprednostne zavija.....
Slika

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če sep 22, 2005 8:03 pm

je bil na nujni vožnji?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če sep 22, 2005 8:07 pm

sj oni so zmerj na nujni vožnji, kadar je kj tazga. :evil:

jih dobro poznam. un model iz kopra al kje k so ga v toskani dobl, je tud hotu rečt najbrž da je biu na nujni vožnji tam. :x :o :lol:

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Če sep 22, 2005 8:09 pm

Ja nej bi bil na nujni vožnji.... to govorim za prejšno nesrečo. Ta k se je pa zdej nardila pa ne vem kdo bo kriv.....
Slika

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Če sep 22, 2005 8:16 pm

Da bil je na nujni vožnji,z vklopljeno sireno in rotacijo. V civilu je bil pa 70 let star ata (nej počiva v miru) in vsi vemo kako je to vključevanje zgledalo....je pa to zelllooo pregledno križišče,sam se morš pa skor vstavit pa mirno pregledat ker je široko..pač zdej je bil policijski avto na nujni,loh bi bil recimo rešilec s kakim kritičnim...ne morte zdj policaja obsojat,sej vsi vemo da je prpizdu not kokr se je dal sam noben od nas ne ve kam je letel - zaman zihr ni tvegal... ;)

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Če sep 22, 2005 9:21 pm

S|icKeR tale tvoja otvoritev teme z direktnim obtoževanjem kogarkoli in brez opisa kraja dogodka z zmedenim opisovanjem poteka dogodkov res ni najbolj primerna .... drugič se umiri in trikrat globok vdahni pa napiši

tista nesreča u ivančni je zame še zmeri vprašljiva .... par dni nazaj mi je priča k je bla na parkplacu merkatorja čist bliz povedala tole: "postavljam robo v prtljažnik in zaslišim kratko cviljenje zavor nakar poči - se obrnem in vidim policajski avto kako leti proti grabnu .... in ko se je tam ustavu je prižgal sireno"

:shock: upam da bodo tole preiskovalci te nesreče zelo dobr preverli ....

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Če sep 22, 2005 9:27 pm

v moje trditve sem prepričan, ker sem šel posebej za vas preverit ta "križišče" še enkrat. policaj je pripeljal it glavne ceste in zavil na stransko cesto, na katero pot zapira živa meja. ampak tam JE postavljen špegu in bi mogu polcaj videt nasproti vozečega, ker je cesta dokaj ravna. tko da tuki vsi vemo kdo je biu kriv. sicer ne vem kak je z drugimi, ampak opažam da ivanški policaji mislijo da so bog i batina in da loh počnejo vse kar se jim sprdne. in to je letelo LE na policaje iz ivančne gorice, ne pa na policaje nasplošno, da se razumemo. čeprou priznam da do nobenga polcaja ne čutim nobenih simpatij, ker so me spravl ob precej dnarja! neupravičeno! bil sem ob cca. 5 mio sit, ker je imela ženska veze na policiji. pas ji jebou fotra!

Globoko v sebi pa verjamem, da so tut dobri policaji v tej naši prelepi državici.

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Če sep 22, 2005 9:33 pm

Baje so precej hitro zavili okrog ovinka.
Zadnjič spremenil der_Alte, dne Če sep 22, 2005 9:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če sep 22, 2005 9:35 pm

Slicker: Sicer ne vem kakšna je situacija zdej, ampak pred 6 leti, so bile na Grosupeljski policijski postaji istočasno na terenu le 3 patrulje. To sem 100%, ker je bil šef PP Grosuplje moj sosed, s katerim sva bila v dokaj dobrih odnosih.

Miholl: Če se zaleti policaj, mora obravnavat nesrečo drug policaj, ki je po činu višji od tistega, ki je vpleten v nesrečo. Tko je veljalo pred kakimi 10 leti, ko se je kolega (zelo visoko na policiji) zaletel v policijski patruljni avto v Kopru in so mogl ob 2 zjutri pripeljat iz Ljubljane nekoga, ki je bil po činu višji od mojega kolega. Torej da pride druga patrulja in obravnava nesrečo ne drži.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Če sep 22, 2005 9:42 pm

mah lomš ga že cel cajt ko skoz pišeš "ivanški policaji" .... teh sploh NI

za tak karambol ponavad ni težko ugotovit krivde .... sledi na cesti, točna pozicija vozil v trentku trčenja, pozicija vozil po trčenju ..... itd.

poštenost preiskave je res drug problem .... sem imel podobno srečanje s policaji ko sem imel izpit par mescev
rešil me je moj fotoaparat ker je moja slika kazala na pomembne podrobnosti ki so jih policaji zatajil :P od takrat ga že več kot 10 let vedno s sabo vozm v predalčku ;)

Tomaz40, a pol si iz Pon*** vasi ... :D

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če sep 22, 2005 9:55 pm

hmm in zdaj ko je v nesreči udeleženo policijsko vozilo,je pa potrebno takoj o tem pisati. Glej tudi policaji so samo ljudje,prav takšni kot smo mi vsi,sam nekateri imate piko na njih. Vsak dan se zgodi mnogo nesreč na slo cestah,...pa nihče ne odpira teme in pravi,npr. tisti mulc je bil kriv,tist star ata je onega izsilil. Pač nesreče se dogajajo in vedno se bodo,vesel bodi da nisi ti oz. kdo od tvojih bližnjih udeležen.

Ne zdi se mi primerno,da samo predvidevaš,oz. si po svoje zamišljš situacijo...s tem ne boš rešil nobenega problema,ko praviš da so ti policisti neprimerni...pač obrni se na njihovo upravno enoto,poišči kakega odgovornega uslužbenca in povej kaj te muči...upam da problem rešiš pozitivno.

Tema se bo pa zaklenila,ker nima smisla da se zdaj razpravlja o nečem,o čemer nimate dokazev,prič,in navsezadnje se vas sploh ne tiče.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe sep 23, 2005 10:55 am

splash je napisal/-a:sj oni so zmerj na nujni vožnji, kadar je kj tazga. :evil:

Kaj maste vi res včasih samo slamo v glavi :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov