A ima še kdo take izkušnje iz Velenja ali pa od kod drugod?!?!?
Aja, pa to je bil prvič 100 oktanski, zgleda da se mal stisne v tanku, da ga gre več noter

dejan84 je napisal/-a:Men je tud že ratal v polota k ma kestl 47l natankat 53l in mi je tud žal da se takrat nism šou zbunit, sam se nism tolk sekiru k ni biu moj keš. Pa blo je isto na omv...
VET je napisal/-a:in zakaj te ne-logike nisi vprašal kar takoj na licu mesta prodajalca ali pa šefa pumpe![]()
dvomim da bi te kar odslovil
STABI je napisal/-a:A si preveril, če je bil števec na nuli? Če je pred tabo nekdo tankal kakšen moped ipd in ni plačal, je možno da si samo nadaljeval s tankanjem in se je malo preveč nabralo na števcu
eh to ni šans ko ti benz vn pumpa ne more notr, potem se ročka zskoči in ti vn potegneš nč benza ne prteče. jst mam tank 62 litrski ponavad grem tankat ko mi zasvet rezerva in tankam okol 54 litrov. tko da kr točn vseskupi kaže.alesy je napisal/-a:Pomoje je pa tak, da ga lahk tudi v to dotočno cev nekaj gre. Saj je kesl lahk 40, 50, 60 Literski, pa če ga natankaš, da že bencin ven gleda, še ga kr nekaj gre v to cev, ki tudi ni tako ozka. Tak da na to noben ne pomisli. Ane.
Seveda lahk se pa zgodi, da bi goljufali.
Tako kot je že eden navedel. Napolni si eno 5-10l kanto, kjer bo natančno kazalo količino za odčitavanje in če bo manj se lahko pritožiš. če pa več, pa tiho ane.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov