Debate, ki niso vezane na ostala področja...

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

a.com radar detektor

Napisal/-a yurchek Po sep 26, 2005 12:37 pm

Kaj če bi admini nardil en kao pljuvalnik, kjer bi vpisovali uporabniki kje stojijo trenutno radarji....ne vem slišiš na radiu kje je radar in vpišeš....se pelješ mimo policajev in vpišeš, ustavljajo nasproti tvoje hiše in vpišeš...mogoče pa komu reši minus na računu....samo predlagam, lahko tud zbrišete

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po sep 26, 2005 12:42 pm

do takrat ko boš ti doma na kompu vido da je nekdo radar vpiso boš že odštel 30k za kazen ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po sep 26, 2005 12:44 pm

enkrat smo se že o tem pogovarjali, pa mislim da smo prišli do zaključka da ni izvedljivo.
dokler vpišeš radarja tam lahko da že ni več, kdaj pa potem veš da so šli proč?

še najboljše da bi imeli vsi svoje cb postaje in se informirali med sabo. kot kamijonisti :D

za stacionarne pa se da. in to tudi delamo.
Slika

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Po sep 26, 2005 12:50 pm

lej jst bom šel čez 10 minut iz službe in vem da je na moji poti radar, ker sem slišu na radiu fantasy in grem stavt da bodo še tam.....sicer pa ni več daleč dan ko bomo mel večina v avtu carpc, kako je z wireless že vemo, da je povsod in tako bo tud a.com povsod....tko da če smo tukaj korak naprej ni nič zato :P no samo moje mnenje

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Po sep 26, 2005 12:56 pm

ko bojo imeli vsi v avtomobilih comp, tako kot danes avtoradie se bomo tudi o tej temi dalje menli!
zaenkrat pa še slišimo po radiju, kje so radarji in to se mi zdi precej bolj praktično!
[OO-(||||)(||||)-OO]

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BojanI Po sep 26, 2005 1:17 pm

Halo Yurchek, a si že razmišljal o tem da bi se za spremembo malce držal predpisov, potem ti bo vseeno kje kaj stoji :lol:

LP,Bojan

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Po sep 26, 2005 2:35 pm

ablend (in mogoče CB) sta edini uporabni varijanti

boš med vožnjo deskal pa carpcju?

še obvestila po radiju so skoraj brez veze .... naštevajo kje stojijo policaji z radarjem nekako takole: "stojijo na kraju XY in vas merijo z laserjem proti LJ ..."
WTF kaj merijo .... tiste ki gredo v LJ ali imajo laser obrnjen proti LJ in merijo tiste iz LJ ? :roll:

brez veze .... pelješ čez naselje mal pod 60 .... ker vsakemu laže cagar u + je to v resnici 53 in 3km/h se odšteje ... :-P

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Po sep 26, 2005 3:13 pm

BojanI je napisal/-a:Halo Yurchek, a si že razmišljal o tem da bi se za spremembo malce držal predpisov, potem ti bo vseeno kje kaj stoji :lol:

LP,Bojan

Če bi se vsi držali predpisov potem nebi blo ne radarjev ne prometne policije. In ne ne bom se držal predpisov, kaj to tebe briga! :lol:

Sej sm vedu da boste eni takoj prcat začel....ne vem s čim bi bilo to tako slabše kot je sedaj, ko tega na a.com nimamo....sicer pa predn sem dal predlog sem vedu da boste pluvali.

Dejstvo pa je da sem zvedel v službi da je bil pri bencinski črpalki v Trbovljah, kjer ni naselja, omejitev pa je 50 in kjer jaz ponavadi peljem okol 70, stacionarni radar v belem ford focusu, ki je delal fotografije.....in še vedno stoji tam.....No res pa je da nisem upošteval dejstva da na A.com vsi vozte po pravilih.

sem zaključil v tejle temi, lahko jo tudi pobrišete modi...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po sep 26, 2005 3:24 pm

VET je napisal/-a:ablend (in mogoče CB) sta edini uporabni varijanti

še obvestila po radiju so skoraj brez veze .... naštevajo kje stojijo policaji z radarjem nekako takole: "stojijo na kraju XY in vas merijo z laserjem proti LJ ..."
WTF kaj merijo .... tiste ki gredo v LJ ali imajo laser obrnjen proti LJ in merijo tiste iz LJ ? :roll:

A ni logično da če merijo proti LJ pomeni da merijo folk ki prihaja IZ Ljubljane.

Ta obvestila na radiju se men zdijo čist uredu. Seveda niso popolna ampak v večini primerov mislm da držijo, vsaj take mam jest izkušnje.

P.S.: nikol in nikdar niso rekl "....in VAS merijo proti LJ...." ampak v tem primeru "....in merijo proti LJ....".

Tko da se takoj ve kam merijo in koga merijo.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Po sep 26, 2005 3:29 pm

Ja, če bi mel net v avtu bi stvar špilala, tko je pa dost nesmiselna. Pomoje...

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po sep 26, 2005 5:56 pm

brez veze .... pelješ čez naselje mal pod 60 .... ker vsakemu laže cagar u + je to v resnici 53 in 3km/h se odšteje ... :-P

uporabiš mozeg
merijo proti LJ
torej majo radar obrnjen v LJ in ne izven LJ :roll:

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po sep 26, 2005 6:23 pm

kaj pa če mislijo z tem da merijo avte ki grejo v smeri proti lj? :lol: :wink:
Slika

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Po sep 26, 2005 6:27 pm

kot da je važn v kero smer merjo, tm lepo počas pelješ, pa je :P

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Po sep 26, 2005 8:20 pm

Spyker je napisal/-a:

A ni logično da če merijo proti LJ pomeni da merijo folk ki prihaja IZ Ljubljane.

Ta obvestila na radiju se men zdijo čist uredu. Seveda niso popolna ampak v večini primerov mislm da držijo, vsaj take mam jest izkušnje.

P.S.: nikol in nikdar niso rekl "....in VAS merijo proti LJ...." ampak v tem primeru "....in merijo proti LJ....".

Tko da se takoj ve kam merijo in koga merijo.

a ni logično tud, če stoji ob cesti star bel golf 2 (je še vedno v uporabi) obrnjen proti LJ merjo tiste ki peljejo PROTI LJ, če pa merijo z laserjem proti LJ pa so cilj tisti ki pelejo IZ LJ .... še dodatna fora je kangu k meri kotra kot tastari golfi .... po radiu ne poročajo s kakšnim merilcem delajo. ;)

FireSTORM je napisal/-a:uporabiš mozeg
merijo proti LJ
torej majo radar obrnjen v LJ in ne izven LJ :roll:

no ... pol pa naj tvoj mozeg razloži kam merijo in koga iz ktere smeri, če ne veš (ne povejo po radiu) s čem merjo :P

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po sep 26, 2005 9:47 pm

kot se je že ugotovilo....to ne pride zaenkrat v poštev. Mislim da je preko radia boljše obveščanje,hitrejše itd. Tukaj na forumu je mnogo folka,od tistih ki vedno napišejo kaj zanimivega,pametnega,do mulcev ki nevedo kaj bi napisal. Tko da verodostojnost podatkov bi bila vprašljiva,pa še z zamudo, če primerjamo npr. z radijskimi postajami. Vsaj jst menim,da tisti ki imate tako veselje,je boljš, da pokličete na r. in poveste....ja sam glejte da ne boste med vožnjo telefoniral....treba počakat :D pa pol gsm v roke :D
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po sep 26, 2005 10:47 pm

Ok če mene vprašaš ni bistvo s kakšnim merilcem merijo ampak v katero smer merijo ker navsezadnje je to podatek ki ti lahko prihrani tanjšanje denarnice. Če merijo v smeri proti LJ potem merijo v smeri proti LJ, pa nej bo to z laserskim merilnikom al pa katerikolim drugim merilnikom.

Drugo je če merita 2, v obe smeri. Je pa tko da ko vozniki na cesti vidijo da merijo in ko se prepričajo v KATERO smer merijo, pokličejo na radio in to sporočijo.

I could be wrong :)
Če je ravno, ni zabavno.

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI To sep 27, 2005 7:04 am

yurchek je napisal/-a:
BojanI je napisal/-a:Halo Yurchek, a si že razmišljal o tem da bi se za spremembo malce držal predpisov, potem ti bo vseeno kje kaj stoji :lol:

LP,Bojan

Če bi se vsi držali predpisov potem nebi blo ne radarjev ne prometne policije. In ne ne bom se držal predpisov, kaj to tebe briga! :lol:

Sej sm vedu da boste eni takoj prcat začel....ne vem s čim bi bilo to tako slabše kot je sedaj, ko tega na a.com nimamo....sicer pa predn sem dal predlog sem vedu da boste pluvali.

Dejstvo pa je da sem zvedel v službi da je bil pri bencinski črpalki v Trbovljah, kjer ni naselja, omejitev pa je 50 in kjer jaz ponavadi peljem okol 70, stacionarni radar v belem ford focusu, ki je delal fotografije.....in še vedno stoji tam.....No res pa je da nisem upošteval dejstva da na A.com vsi vozte po pravilih.

sem zaključil v tejle temi, lahko jo tudi pobrišete modi...

Yurchek, ti si CAR :lol: . Vzem transparenet gor napiš "JEST SE NE BOM DRŽAL PREDPISOV" pa pejt mal po Ljubljani zbirat somišljenike :wiihuu

Lp,Bojan

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To sep 27, 2005 7:27 am

Dragi Bojan,
kaj ko bi ti pometal pred svojim pragom, preden zaradi svojega dolgčasa osiraš po meni. Najbrž se ne zavedaš da tudi ti kršiš pravila, vsakič ko se vsedeš za volan. Samo nekaj primerov: na stop znaku se ne ustaviš popolnoma, ne prižgeš smernika ko zapelješ iz krožišča, nimaš prižganega smernika ves čas vožnje po prehitevalnem času, prižgeš smernik ko zavijaš, kljub temu da si na prednostni cesti, ne prehitiš čez polno črto niti traktorja, prižgeš vse 4 smernike ko voziš vzvratno, držiš varnostno razdaljo, pa čeprav ko čakaš na plačilo cestnine itd.....če pa vse to upoštevaš, potem pa držim pesti za vse voznike da te nikoli v življenju ne srečajo na cesti, ker takšni kot si ti povzročajo zastoje itd....jaz vozim po občutku, ne divjam veliko, pa vendar na vsaki vožnji prekršim veliko pravil, pa s tem ne ogrožam nobenga.
Dragi bojan upam da si s svojim prejšnjim postom dobil svojo dnevno dozo, v nasprotnem primeru ti priporočam, da se po pravilih odpelješ do najbližjega shrinka....LP

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To sep 27, 2005 7:32 am

Courage™ je napisal/-a:do takrat ko boš ti doma na kompu vido da je nekdo radar vpiso boš že odštel 30k za kazen ;)

mi je uspelo toliko placat za 3s videa...cca toliko, kot da bi mel svojo reklamo na rtv :o
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley To sep 27, 2005 10:15 am

Mogoče pa ne bi bila slaba ideja, ko bi imeli zemljevid kjer najpogosteje stojijo in merijo hitrost. Tako bi lahko bil vsak pozoren na točke, v krajih kjer se ne vozi pogosto in privarčeval kar nekaj čukov.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov