Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Italijanski avtomobili (vzdržljivost)

Napisal/-a sonček Če sep 29, 2005 9:19 am

Pozdravljeni
Že dolgo časa grem mal pogledat po avto.net pogledat mal avte in zadnje čase ugotavljam glede letnika,malo kilometrov,ki jim ni mogoče verjet,in cena za tok star avto. Mal me zanima kakšni so te avtomobili in kok kej porabi in seveda vzržljivost brez generalke.

GRE PA SE ZA FIAT PUNTO.

lp
Zadnjič spremenil sonček, dne Če sep 29, 2005 2:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
stoenka
Nov uporabnik

Napisal/-a stoenka Če sep 29, 2005 9:54 am

Punto je dober avto. Vzdržljiv, servisi so poceni, dobro drži ceno. Jaz sem imel stari model 55 PS in z njim nobenih problemov. Prav tako je bil super bravo. Ko sem pa kupil novo mareo 115, sem imel pa z njo samo sranje, tako da sem jo prodal. Fiati so dobri samo "tamali". Predlagam ti 75-tko. Tašča je imela novi model (bencinar): zadovoljna, majhna poraba, poceni vzdževanje, poceni deli.... Priporočam. :D

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če sep 29, 2005 2:16 pm

stoenka je napisal/-a:Punto je dober avto. Vzdržljiv, servisi so poceni, dobro drži ceno. Jaz sem imel stari model 55 PS in z njim nobenih problemov. Prav tako je bil super bravo. Ko sem pa kupil novo mareo 115, sem imel pa z njo samo sranje, tako da sem jo prodal. Fiati so dobri samo "tamali". Predlagam ti 75-tko. Tašča je imela novi model (bencinar): zadovoljna, majhna poraba, poceni vzdževanje, poceni deli.... Priporočam. :D

Kok kilometrov bi pa zdržal ta avto.

lp

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 29, 2005 2:30 pm

sonček je napisal/-a:
stoenka je napisal/-a:Punto je dober avto. Vzdržljiv, servisi so poceni, dobro drži ceno. Jaz sem imel stari model 55 PS in z njim nobenih problemov. Prav tako je bil super bravo. Ko sem pa kupil novo mareo 115, sem imel pa z njo samo sranje, tako da sem jo prodal. Fiati so dobri samo "tamali". Predlagam ti 75-tko. Tašča je imela novi model (bencinar): zadovoljna, majhna poraba, poceni vzdževanje, poceni deli.... Priporočam. :D

Kok kilometrov bi pa zdržal ta avto.

lp

Natanko 131.246,4537 potem pa prav vsak takoj crkne... :?

Univerzalne številke ni, če je lastnik skrbel za njega kot se spodobi, morda tudi do 250-300k km, ako ga je mel pa objestnež, ki ga je za ogrevanje stiščal do rdečega, pa še 100tisoč ne bo ugledal brez generalne :)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če sep 29, 2005 2:45 pm

dajte si že enkrat dopovedat da avtomobila ki mu nikol neb nč crknil ni (potrošni material izvzet) Pač nekateri so zadovoljni z nemškimi znamkami avtomobilov,drugi italijanskimi itd. Pač zmer se bo nekdo nekje najdu,ki bo neko znamko full hvaliv ter nekdo ki bi isto znamko full kritiziral....in če zdaj malce ti pri sebi pomisliš - ja prišel boš do ugotovitve da je zelo važno kako je bil avto servisiran,vzdrževan ter od načina vožnje....tko da se na izvaje kot so ta je vzdržljiv,ta ni,ne zanašaj preveč. Pač imaš tud nekaj znamk na tržišču,ki je pa pogled luštkan avto,prav tako za peljat,ampak ima preveč tovarniških napak oz. so vgrajeni nekvalitetni deli. Ampak kaj češ,to so poporodne težave,ki jih ponavadi kar hitro odpravijo (pač nekateri imajo smolo in ravn to dobijo) sam to govorim za nove avtomobile,tko da je popravilo v večini primerov še na garancijo.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov