Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kakšne nesreče ste že imeli?

Zletel sem s ceste
37
22%
Zaradi prevelike hitrosti sem imel karambol
11
7%
Naredil sem prekršek pa je počilo
8
5%
Več prejšnjih možnosti
11
7%
Nikoli nisem bil povzročitelj temveč oni drugi
44
27%
Nikoli nisem imel nobene nesreče
55
33%

Skupaj glasov : 166

Symon
Poznavalec foruma

Kolikokrat ste povzročili nesrečo in kakšne?

Napisal/-a Symon Pe okt 07, 2005 5:05 pm

Evo izjasnite se. Predvsem me zanimajo zgodbe od tistih, ki velikokrat prekoračite dovoljeno mejo.. Poznam veliko takih ljudi, pa niso bili nikoli povzročitelji nesreče kvečjemu obratno...
Skratka pomoje, da je anketa zanimiva spomnil sem se jo pa prejle, ker me je neka ženska spet izsilila in je malo manjkalo... :? Pa čeprav sam vozim precej hitro pa hvalabogi še nisem bil sam povzročitelj večkrat drugi takole ovirajo mene. :x

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er Pe okt 07, 2005 5:12 pm

takrat ko sm se zaletu sm se po svoji krivdi izključno zaradi prevelike hitrosti (oz preslabga auta da bi tist ovink spelu (ni biu Volvo)).

drgač se pa stalno prehitr vozm (vsaj kr se butastih omejitev tiče - drgač popolnoma normalno) pa ni blo nobenkrat nevarnost da bi se po svoji krivdi zaletu, kvečemu po krivdi koga drugega....a se nisem zaletel

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Pe okt 07, 2005 5:16 pm

ja zarad prevelke hitrosti prletu u klanc pa se zavrtu na streho od avta ni ostal nič jaz pa sopotnik pa sva jo odnesla samo s praskami (ko sem mel to nesrečo sem se šel zamislu nad svojo vožnjo)

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Pe okt 07, 2005 5:17 pm

Imel sem 2, nikoli jaz kriv. :twisted:

Enkrat me je en v zelo nepreglednem ovinku izsilil, jaz pa sem ga napolno nasadil. :roll: (Jaz sem bil na prednostni, on ne :P )

Drugič pa sem STAL na samaforju pred rdečo in se mi je en v rit zaletu. :o
Slika

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe okt 07, 2005 5:44 pm

zarad prevelike hitrosti se mi je nekak uspel na razdalji 100-ih metrov zaletet kr v tri drevesa :oops: na kar nism glih ponosn :roll: avto totalka, enako tudi denarnca :evil: od takrat sm bolj zmeren :D
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe okt 07, 2005 6:25 pm

jest sem enmu v rit pršponu 60 k je on stal na miru... na srečo ni mel bremze tko da škod ni bla velika zame.. on je poču še v en avto un pa še v enga tko da 4 je na enkrat
emm kako se že reče temu verižno trčenje :lol:

aja zakaj... sm mislu da mi je mobitel zvonu :roll: :lol:

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Pe okt 07, 2005 6:33 pm

k sm se sam zaletu sm na mokri cesti z slabim gumam prletu ax-u v zadnji levi bok in ga je zavrtel v pločnik. Jst sm mel sam luč razbito pa mal odbijač.
Najhuj je blo pa z kolegom pri 120, klanec navzdoll, ovinek v desno mi pa naravnost v breg in v drevo, potem nas je pa nazaj na cesto obrnilo in to na streho in pol nazaj na kolesa in končno v jarek :o
Če me je kdo razumel nej dvigne roko :)

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Pe okt 07, 2005 6:34 pm

enmu atu pogledu v rit pri hitrosti 10kmh zaradi uničenih zavor - niso prijele pri zaviranju pri vožnji po klancu navzdol - rezultat - malo spraskane barve na Hyundai Lantri in 200k škode na mojem - ker je zlezel pod odbijač lantre in ta je zmečkal havbo,luči,hladilnik...moj odbijač pa ostal nedotaknjen :x

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Pe okt 07, 2005 7:00 pm

Enkrat sm zletu s ceste v ovinku mislm da zarad prevelike hitrosti,cesta je bla suha avtu nism bil še vajen in izpit sm glih kar naredu.Najprej me je zaneslo v eno stran pol pa sm namotal v drugo in me je odneslo v kanal in rezultat je bil odlomljen del sprednjega spojlerja in počen zadnji.Druzga pa nič.Do zdej je to edina nesreča ki sem jo imel,čeprav dostkrat ni veliko manjkalo da bi blo kaj hujšga.Pa ne sam po moji krivdi.
Aja pa fotru sm dvakrat na dvorišču accenta oprasku :oops: Od kar sm to zadnjič naredu se ne usedem več za volan tega avta ;)
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
Major9
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a Major9 Pe okt 07, 2005 8:37 pm

Edin enkrat zletel s ceste, zaradi poledenele ceste so letne skoraj slick gume bl slabo prijele. Ustavil sem se pa 20 cm pred smreko!! Drugač pa še nobenga chrasha!! knok knok ;)

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe okt 07, 2005 9:10 pm

Ena bolj resna je bila na Krku.
Dol je ravno zacel padat dez, ko pa pade dez na ceste, ki so zelo dolgo suhe, vemo, kaj se zgodi. Bil je nic pretirano oster lev ovinek, v katerega sem pripeljal 60km/h. Avto je najprej podkrmaril, nakar se je kar naenkrat sprednji konec ujel, zadnji pa je sel po svoje. Po enih 50 metrih lovljenja po cesti, sem s hitrostjo priblizno 40km/h zapeljal priblizno 30cm cez bankino, kjer pa je bil en precej tezek kamen. Rezultat: po dolzini razklana feltna, ker jo je zabilo v blatnik, sprozena airbaga (brez potrebe) in manjsi cvikel na strehi. Skode uradno za priblizno milijon.

Pa se tri manjse, ki pa jih nisem stel v anketo.
Enkrat nisem bil ravno pozoren in mi je do avta pred mano zmanjkalo 5cm. Tudi to je bilo na mokri cesti, in sicer pred simobilom v btcju.
Drugic pa je en s katro zapeljal pred mene na cesto in ze spet ni bilo dovolj prostora. Jaz sem imel odrgnjeno tablico, on pa konkretno zvit blatnik.
Zadnja je bila pa s kolesarjem. Zapeljem iz parkirisca pred Volto proti trzaski, kjer pa se ravno takrat precej hitro pripelje kolesar (tam ni kolesarske steze, je pa grmovje, ki slabsa preglednost). Kolesar se je zvrnil pred avto, imel sem pa tudi malo opraskan odbijac.
Slika

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ So okt 08, 2005 11:22 am

lani jeseni sem se enemu v rit zabil. res da je bilo listja na cesti samo jaz bi tudi lahko gledal na cesto ne pa v radio :roll: clio 1: obe luči, letvice ogrog luči, hauba, kiler, žmigovci, vezna stena, pa haubo mi je zabilo na brisalce tako da je tam tisto plastiko okrog brisalcev polomilo. odbijač brez praske :shock: :shock:
drugač sem se pa zaletel v traktor od Golfa 2, mu zamaknil cel zadnji desni konc :oops: sm ga kr pošteno zahaklal, pa nebi reku da je blo več kot 40- 45 :shock: pol sm se zamislil, kaj se de tko zabiješ npr. na avtocesti :?: :?
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm So okt 08, 2005 11:40 am

Nikoli še nisem imel nesreče in upam, da bo tako tudi ostalo.

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 So okt 08, 2005 12:28 pm

Hum do zj sm meu na srečo sam dve manjši nesreči, v obeh primerih pa sm biu js kriv... :?
prva je bla prvo zimo ko sm naredu izpit, pa sm biu prevč korajžn sm v en kombi butnu, ko se nama ni ratalo srečat, ozka cesta.. njemu nič js blatnik udrt....

druga je bla pa učeri zvečer, se mi je mudil pa sm vozu za šleperju, na ravnini sm ga hotu prehitet, nasprot je avto prpelu js pa na sred šleperja, js po bremzi, on po gasu lih tok da sm ga še zahaklu z blatnikom pa mu tisto pozicijsko lučko odbiu... js mam pa udrt blatnik.. hum tale tazadnja je bla še posebej nora od mene, zj tega neom več počel ....
:?
Slika

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. So okt 08, 2005 2:07 pm

Vame se je pa kolesar zabou, skode je blo okol 100k, drgac pa se mi ni kej bolj resnega zgodilo, bi pa lahko ene par krat(pa ne bi biu jst kriv), upam da bo cim dlje tako ostalo :vrum

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER So okt 08, 2005 2:14 pm

2x udeleženec,...nič kriv!

K sreči je bila tudi materialna škoda in poškodbe na vozilu minimalne
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Dario
Novinec

Napisal/-a Dario So okt 08, 2005 2:16 pm

No jaz sem imel eno manjšo nesrečo, oziroma srečo :P
Na parkingu žive duše, nedelja pač, pa še deževno je bilo.
Se mi je mudelo da nebum zamudil ene oddaje, in prvič mi je ratalo nepogledat v špegu!!!
Bočno rikverc parkiru
Nato sam še pokk
Sm mislu da je pol avta odbil, stopim ven, gledam njegov avto škoda favorit :mrgreen:
samo tablica malo zvita, sem kar z roko popravu :har
Na mojem, niti praske, malo je odbijač podvilo med samim trčenjem a se je vrnil v pozicijo takoj nazaj.

Sreča sreča da ni držal bremze, tak da ga je odbil nazaj, končano brez stroškov :woohoo
To je edina napaka do sedaj.
Lp
Zadnjič spremenil Dario, dne So okt 08, 2005 2:19 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 So okt 08, 2005 2:19 pm

tkole z mano:
enkrat na sneženi cesti zletu v graben-nobene škode
enkrat sm se enmu v rit poču k me je ženska zmedla :lol:
enkrat se je pa autobus vame poču pa spizdu in si zapisal mojo tablico in me isti trenutek prijavil: sledi-avtomatsko kriv, 3kazenske pike, 100.000sit kazni, 30.000sit škode :roll:

to je bila moja statistika ;)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So okt 08, 2005 2:22 pm

1x so me izsilli ko sem bil na motorju...
1x mi je nekdo odbil ogledalo na avtu...

1x sem pa z motorjem padel...prehitro v ovinek...čeprav smo peljali res na izi, se je ovinek preveč zapru in je zmanjkalo prostora za podret motor :( :)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš So okt 08, 2005 2:24 pm

Mokra cesta, povsem ravna, asfaltirana in odmaknjena od civilizacije. Široka za komaj dva avtomobila če sta tesno skupaj. Deževalo je in rahla meglica se je dvigala iz segretega sfalta. Na levi je bilo koruzno polje, na desni pa gozd. Peljal sem okoli 160km/h. Nenadoma sem pred sabo zagledal otrplo srno, ki me je nepremično gledala. Poskusil sem nekaj z zavorami ampak zamanj. V delčku sekunde sem moral razmisliti kaj storiti. Zavil sem v obcestni jarek, po katerem sem po mokri travi in blatu drsel kakšnih 200-300 metrov. Giblana količina je avto končno spravila nazaj na cesto, a hitrost je še vedno bila okoli 140 km/h in ravnina se je bližala k ostrem levem ovinku ki je čakal na koncu. Pričel sem zavirati a nikakor avta nism ustavil. Poletel sem prek robnika v koruzo, je polomil okoli 50 metrov in na drugi strani prečno preletel še eno stransko cesto in nadaljeval pot še čez en robnik in malo globlji jarek. Dokončno sem pristal v blatu. Avto je še gorel a premaknil se ni nikamor.
Povzročena škoda: Zvita vsa štiri platišča (najverjetneje zaradi robnikov), prerezane vse pnevmatike, zlomljen stabilizator in rahlo odrgnjen bok zaradi drsenja po jarku ter poškodovan prednji odbijač. Zamaknjeni so bili koloteki, avto potreben 2 urne optike in kompletne zamenjave vseh platišč.
To je bilo to... Srna pa je verjetno v sosednjem gozdu poginila od srčnega infarkta... ali pa prekomerne sreče ker je preživala. God bless her....
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov