Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sky_Walker
Novinec

Reg. tablice

Napisal/-a Sky_Walker Po okt 10, 2005 6:20 pm

Upam da sem dal to pod pravo temo, če nisem se že vnaprej opravičujem pa če je to že blo kdaj omenjeno tudi..ampak iskalnik mi tega ni našel... no zanima pa me če lahko na avto reg. tablice "prilepiš" ampak ne da ni jih zašraufal z vijaki ker to vem da je prepovedano kolko sem slišal ker jih baje tako uničiš...

LP
RK Slovenija

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Po okt 10, 2005 6:54 pm

lohk jih prilepiš z nekim črnim kitom posebej za to. mislim da je isti za izolacijo pri avtoakustiki. vglavnem da se ga kupit v vsaki boljši trgovini s tehničnim blagom sam je fora da morš vedt da ko enkrat zalepi dobesedno drži in tablice ne reš odstraniti.to vsekakor upoštevaj ;)

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Po okt 10, 2005 7:01 pm

uničiš jih kvečjemu, ko jih daješ dol. Jst sm mel prilepljene z obojestranskim lepilnim trakom in sicer takšnim, ki je za lepit ogledala v kopalnico, debelejši je, stane pa okoli 1500sit 1.5m. Zraven je priporočljivo dodati malo silikona. Poleg tega tablico zapogni po obliki avta, da ne sili ven. To je glede mojih izkušenj.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po okt 10, 2005 7:23 pm

tuning ja.
Slika

Uporabniški avatar
Sky_Walker
Novinec

Napisal/-a Sky_Walker Po okt 10, 2005 7:56 pm

Ne skrbi glede jemanja tablic dol ker po novem tako ali tako ostanejo tablice last avta oz ostanejo na avtu... hwala za info
RK Slovenija

Uporabniški avatar
Redman
Nov uporabnik

Napisal/-a Redman Po okt 10, 2005 8:35 pm

perko84 je napisal/-a:lohk jih prilepiš z nekim črnim kitom posebej za to. mislim da je isti za izolacijo pri avtoakustiki. vglavnem da se ga kupit v vsaki boljši trgovini s tehničnim blagom sam je fora da morš vedt da ko enkrat zalepi dobesedno drži in tablice ne reš odstraniti.to vsekakor upoštevaj ;)

Verjetno misliš sikaflex. Dobra stvar ja. Kar prime ne spusti. :D Čeprav z laksom bi jih pomoje lahko dol spravil če bi bilo treba.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To okt 11, 2005 7:01 am

Kupi obojestranski lepilni trak TESA za zunanjo uporabo, nea nekega silikona lepi po avtu. S tem trakom tablice garant držijo na avtu, pa še manj jih uničiš ko jih slučajno greš dol jemat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov