Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
pikec
Novinec

Kraj: Maribor

zgubu sem filter

Napisal/-a pikec Če jun 27, 2002 7:44 pm

zamislite si presenečenje ko odpreš havbo da bi dolil vodo za vetrobransko steklo pa opaziš da nimaš več zračnega filtra gor!sploh ne vem kdaj bi mi lahko dol padel.pa slišo nisem nobene razlike.bil je športni zračni filter APEX kupljen in montiran v A3M v ljubljani in sicer na Punto 1.2SX.kaj mislite mam kake šanse da mi bojo v A3M-u dali nov filter?navsezadnje mi ga je on gor namontirau pa še vprašu sem ga če bo to držalo pa je reko da ni problema.jutri jih pokličem pa bom vido.
a je možno da sem že kaj zje*** mašino ker sploh nevem kako dolgo sem se vozo brez filtra?zdaj sem dal gor navadni filter pa mi po board computeru avto več pije pa še zdi se mi da ne potegne več tak lepo

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Re: zgubu sem filter

Napisal/-a BiMMER Če jun 27, 2002 8:02 pm

Ma pomoje da večje skode ne more bit, glede na to da je lepo vreme, razen če se nisi vozu po kakih makadam cestah, da bi ti ful prašilo noter. Zdej je seveda najbol da se vozis z orginal filtrom gor. Za novega pa bo težko, pomoje da ti ga ne bojo dali. Mojemu kolegu je iz filtra odpadel tist kovinski pokrovček, ki je na vrhu filtra, pa mu ga niso zamenjali, so rekli da se rad odlima, pa čeprav naj bi bil še v garanciji.
Pospeški in poraba je pa normalno, v motor ne prihaja več takšna količina mrzlega zraka ko prej, zato se vse pozna!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale So jun 29, 2002 11:18 pm

Problem je dokazat, da ti je filter res dol padu oz. da si ga zgubu. No, pa velik sreče. ;)
Slika Slika

Tremor
Nov uporabnik

Napisal/-a Tremor Ne jun 30, 2002 4:20 pm

ej kaj je ko si dau gor športni filter kej boljše vleklo al je biu sam glas bl ql? Kaj je res da v dežju ni zdravo met športnega filtra?

Uporabniški avatar
pikec
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a pikec Ne jun 30, 2002 7:41 pm

kako je s tem v dežju ne vem -vem pa da se je poznalo ko sem dal filter gor ,sploh pa se mi najbolj pozna zdaj ko mam spet navadnega gor!treba bo hitro novega kupit ,samo zdaj razmišljam o J&R filtru

BiTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a BiTurbo Po jul 01, 2002 3:52 pm

Ej fantje sej men so tut tm u A3M svetval KO, da majo dobre auspuhe pa to in da ga nardijo in je cnej k drugi pa da ma lih take lastnosti. No in sm narocu tacga da ma dve 90 cevi vn pa da je za turbino in sm dobu enga k je pol avto se mn sou k z originalam, ja zvoka pa sploh ni meu. Tko da se prej res prepricite kaj kupujete. Saj jest se bom naslednic.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov