m3000 je napisal/-a:Nisem prepričan niti ali i bi kupil zimske ali kar m+s.
black je napisal/-a:m3000 je napisal/-a:Nisem prepričan niti ali i bi kupil zimske ali kar m+s.
m+s so zimske
m3000 je napisal/-a:black je napisal/-a:m3000 je napisal/-a:Nisem prepričan niti ali i bi kupil zimske ali kar m+s.
m+s so zimske
ja sej ampak zakaj jih pol prodajajo kot celoletne
m3000 je napisal/-a:black je napisal/-a:m3000 je napisal/-a:Nisem prepričan niti ali i bi kupil zimske ali kar m+s.
m+s so zimske
ja sej ampak zakaj jih pol prodajajo kot celoletne
tony1 je napisal/-a:M+S je le in samo ZIMSKA pnevmatika. Ne glede na to, kaj ti prodjalec reče (laže!)![]()
Celoletne pnevmatike so tako za en drek, pozabi nanje.
Če praviš, da rabiš (zimske!) gume za lepo vožnjo, bodo (sodeč po novih ADACovih testih) Sava eskimo S3 zate zelo primerne.
(Kar se letnih tiče, bi se zanje jaz vseeno ozrl po kakšni boljši znamki, ampak zimske S3 so pa presenetljivo dobre).
Kar se AMZSja tiče... Širijo se govorice, da fantje radi kot nove prodajajo nekaj let stare gume.. sama starost še nebi bila tako kritična, ampak to pomeni, da dobiš tudi ZASTAREL model... sem jim poslal en prijazen mail, če so vse njihove pnevmatike letnik 05... Odgovora seveda nisem dobilTako da zame amzs žal odpade (pa drugače sem član
)
TommyGun je napisal/-a:pri gumah mislim da useeno ni za varčevat...čeprau jih rabiš za mirno vožnjo,je oprijem na spolzkem cestišču lih tko slab...
moj predlog:bridgestone (nekako mam največ dobrih izkušenj)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov