BBoss je napisal/-a:Joj Šmeks zakaj vedno ob slikah nesrečah blokiraš topic oz. se do tega obnašaš kot, da je tabu?
Jaz razbitih avtov in poškodovanih ljudi nimam za fetiš. Mislim pa, da je dobro, da si tudi take slike ljudje pogledajo in da se ob njih (upam) marsikdo pošteno strezne in streznitve potrebnih na tem forumu ni malo.
In zakaj se ne bi učili na napakah drugih (nikar mislit, da komu privoščim takle kreš), ker najdražje in najbolj tragično se je v prometu učiti na svojih napakah.
sorry teme nisem zaklenil,nevem od kje tebi zdaj to. Pa da se vrnem na temo...glej moje mišlenje,kaj pametnega ne boste mogli pogruntat,tko da a ima smisel da sprašujete kaj jim je blo,kdo je bil kriv,kaj je narobe naredil itd. A če bi vi imeli cresh,a bi bilo vam cool če bi potem vaše fotke takole po forumih krožile,zraven pa bi bili še komentarji,ki bi bili zdaleč od resnice?
Aja pa še to,če misliš da bodo te fotke kogar koli ki obiskuje ta forum,spametovale,da ne bo delal prekrškov,se krepko motiš! Mogoče ga bo lastna nesreča spametovala,ampak je še to bolj malo verjetno,ker dokler se mu ne bo nič zgodilo hujšega,si bo mislil,meni se to ne more zgoditi,pa čeprav bo vsak dan take fotke na netu gledu. Ker jst če povem po resnici,že od malega obožujem hitrost,se že enkrat z motorjem zložu (hvalabogu da se nisem resneje poškodoval) ampak verjemi ni me spametovalo,tudi take fotke me ne bodo,dokler se sam pri sebi trdno v glavi ne bom odločil,da so pravila za to,da se jih spoštuje.
Malce off topic,ampak tak je moj pogled na nesreče!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.