Slide je napisal/-a:Klemenčič ga je letos nekomu rental...nisem spremljal rally sezone, tko da se ne spomnim komu, drugače pa mislim da se tukaj pogovarjamo o prevelikem denarju, razen če maš hude sponzorje in se misliš resno ukvarjat z dirkanjem...
Drugače pa pokliči na zastopništvo, če se da kaj zmenit, pred cca. dvemi leti so imeli pri Interserviceu v Trbovljah testne vožnje in sem mel srečo da sem lahko na krajši izlet zapeljal STi, nepozabno....![]()
Pokliči na interservice, ali pa na zastopnika za micibušimogoče bojo pa ustregli želji
Slide je napisal/-a:Klemenčič ga je letos nekomu rental...nisem spremljal rally sezone, tko da se ne spomnim komu, drugače pa mislim da se tukaj pogovarjamo o prevelikem denarju, razen če maš hude sponzorje in se misliš resno ukvarjat z dirkanjem...
Drugače pa pokliči na zastopništvo, če se da kaj zmenit, pred cca. dvemi leti so imeli pri Interserviceu v Trbovljah testne vožnje in sem mel srečo da sem lahko na krajši izlet zapeljal STi, nepozabno....![]()
Pokliči na interservice, ali pa na zastopnika za micibušimogoče bojo pa ustregli želji
PIL je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Klemenčič ga je letos nekomu rental...nisem spremljal rally sezone, tko da se ne spomnim komu, drugače pa mislim da se tukaj pogovarjamo o prevelikem denarju, razen če maš hude sponzorje in se misliš resno ukvarjat z dirkanjem...
Jst sm mogu pa delat takrt, pa še čez une rajde ste se vozil
Vuso je napisal/-a:Ja to da te pelje nekdo, ki je tam v službi in ni njegov avto pa ti ne pusti da ti pelješ je nakako tako kot če bi ti dali za lizat liziko, ki je še zavita![]()
Ne rečem da te nekdo vozi okoli v kakšnih limuzinah.ampak ne pa da si peljan v imprezi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov