NoName je napisal/-a:elow.. po dolgem casu se s5 oglasam.. pravkar sm se vrnal z dopusta na hrvaskem... se vozim zgoraj po lublanski obvoznici pa me sibne en plavi pug 206 cc ko je meu nek bodykit... pa tablco... lj mrwy al neki v tem smislu... zakon avto, ni kej... a mogoc kdo pozna lastnika? bi se dale videt kake fotke kr je prevc odbrzel mim mene pa nism vidu kaj dosti druga kot mal drgacno ritko pa lexus zadne lucke. al pa podatke kaj vse je blo zamenjano pa kolk $$$ je prsl. no anyways.. pa grem naprej in nekje pr zacetku dviganja prot trojanam sibne v nasprotni smeri tanovi clio sport (tist k ma sredinsko montirano masino). a so me oci varale al ma pa res en tipcek s slovenije tega noviga kliota ko ma take enormne lukne pred zadnimi kolesi pa ful spuscen pa upedenan videt.
lp, jst
bobek je napisal/-a:Kar se tiče clio-ta se nisi zmotu sm ga jest tud ene parkrat vidu v Ljubljani(Mostah) če pa hočeš vidt 206-ko pa je najbolš da prideš v soboto v Koper in ga boš mogoče tm vidu :P
bobek je napisal/-a:V soboto 3.5 je v Kopru tuning show tko da prid pa bomo kakšno rekl
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov