INFINITI je napisal/-a:Ej če že država hoče da vsi drkamo točno po omejitvah; potem pa naj tudi omejijo VSE avtomobile na te hitrosti. -Tele kazni so navadno državno preseravanje in nimajo veze z neko varnostjo; če ne bi naredili tako kakor sem rekel. Torej je treba napolniti malhe z kešom in seveda je lažje drkat ljudi ki se vozijo vsak dan v službo in nazaj; to da jih bo padlo ogromno je že tako jasno; saj je količina vozil ki se kotali po cestah velika. Naj raje povejo kam so spizdili konopljo in Bently GT in zakaj stojijo ko posrana teleta ko se kaj razbija in ropa. Da o tapravih krimilalcih v dragih kravatah ne govori - jebemti državo pedersko!
INFINITI je napisal/-a:Ej če že država hoče da vsi drkamo točno po omejitvah; potem pa naj tudi omejijo VSE avtomobile na te hitrosti. -Tele kazni so navadno državno preseravanje in nimajo veze z neko varnostjo; če ne bi naredili tako kakor sem rekel. Torej je treba napolniti malhe z kešom in seveda je lažje drkat ljudi ki se vozijo vsak dan v službo in nazaj; to da jih bo padlo ogromno je že tako jasno; saj je količina vozil ki se kotali po cestah velika. Naj raje povejo kam so spizdili konopljo in Bently GT in zakaj stojijo ko posrana teleta ko se kaj razbija in ropa. Da o tapravih krimilalcih v dragih kravatah ne govori - jebemti državo pedersko!
INFINITI je napisal/-a:Ej če že država hoče da vsi drkamo točno po omejitvah; potem pa naj tudi omejijo VSE avtomobile na te hitrosti. -Tele kazni so navadno državno preseravanje in nimajo veze z neko varnostjo; če ne bi naredili tako kakor sem rekel. Torej je treba napolniti malhe z kešom in seveda je lažje drkat ljudi ki se vozijo vsak dan v službo in nazaj; to da jih bo padlo ogromno je že tako jasno; saj je količina vozil ki se kotali po cestah velika. Naj raje povejo kam so spizdili konopljo in Bently GT in zakaj stojijo ko posrana teleta ko se kaj razbija in ropa. Da o tapravih krimilalcih v dragih kravatah ne govorim - jebemti državo pedersko!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov