Debate, ki niso vezane na ostala področja...

iguana
Nov uporabnik

Kako odstraniti....

Napisal/-a iguana Če maj 01, 2003 3:35 pm

Imel sem en majhen madež na vratni tapeti potem sem vzel en sprej za odstranjevanje madežev, toda ko sem našprical , počakal nato sem začel drgniti z gobico in vodo vendar se je ta majhen madež spremenil v večji madež.
Zdej vas pa prosim za nasvet kako odstraniti ta madež da mi ne bo kvaril izgleda.
A mogoče lahko uporabim vodni sesalec, da bi to izpral ta sprej iz tapete a mislite da bo to pomagalp.
Hvala.

Lp Lk

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko Če maj 01, 2003 5:24 pm

Od česa pa je ta madež?Probaj z trikloretilenom če ga lahko kje dobiš. 8)

iguana
Nov uporabnik

Napisal/-a iguana Če maj 01, 2003 5:51 pm

bobek je napisal/-a:Od česa pa je ta madež?Probaj z trikloretilenom če ga lahko kje dobiš. 8)

Ta madež je najprej nastal od sladoleda potem pa sem jaz našprical z sprejem in je nastal še večji flek. Ta sprej se je še globje vjedel v tapeto predvidevam.
Ko sem spiral z vodo tapeto se je penila in se še zmeraj očitno jo bom moral pošteno sprati, kaj praviš.

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bobetko Če maj 01, 2003 6:48 pm

Najbolš da flek očistiš z globinskim sesalcem če pa ne bo bolš pa probi še z trikloretilenom. :lol: Kera tapeta pa je to -spredna,zadnja :oops:

iguana
Nov uporabnik

Napisal/-a iguana Če maj 01, 2003 9:15 pm

bobek je napisal/-a:Najbolš da flek očistiš z globinskim sesalcem če pa ne bo bolš pa probi še z trikloretilenom. :lol: Kera tapeta pa je to -spredna,zadnja :oops:

Ja je pa glih sprednja :(
Bomo probal kaj bo ratal z globinskim sesalcem
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov