Volvo5er je napisal/-a:zanima me kje bi se dalo kupiti motilec radarja ali pa napravo ki te na bližino radarja opozori oziroma kombinacijo obeh skupaj?
koliko take naprave stanejo in kako zanesljive so (če ima kdo izkušnje z uporabo tovrstnih naprav), predvsem me zanima če so efektivne tudi prooti stacionarnim radarjem?
hvala za odgovore
Volvo5er je napisal/-a:ja idealna kombinacija bi bila proti stacionarnim radarjem motilec, proti ostalim opozorilec, predvsem me zanima če obstaja kakšna učinkovita "zaščita" proti stacionarnim radarjem (razen seveda vožnje po omejitvah), kajti proti le-tem mi tudi zelo oster par oči ne pomaga kaj dosti
če bi imel detektor z VG-2 protection sistemom ga ne bi odkriljorgeus je napisal/-a:Cist tko, v vednost, od kolega znanc je mel tako napravo, pol se je pa po Svici vozil, in Svicarji ne bi bili Svicarji, ce ne bi imeli poleg radarjev tudi "radarjev" za odkrivanje "protiradarskih naprav". No, epilog zgodbe: odvzem naprave, kazen za prehitro voznjo in 5.000 evrov kazni za napravo, ki jo je uporabljal...V razmislek.
Mick Jerry je napisal/-a:Za laser merilce pa je rešitev detektor-motilec, ki je 100%.Ne more te zmerit spljoh.
Imenuje se MS2000+."Pokrije" celotno površino avta spredaj(ali zadaj).Policistu na merilcu napiše napako E14.Sicer ve da gre za motilec, samo jih je tok mal v SLO da ponavad ne vejo zakaj se gre.Odkar uporabljamo to zadevo še ni blo kazni zarad prehitre vožnje(to se je slišal kot v reklami za pralni prašek:"Odkar uporabljamo ta in ta prašek bla bla..."![]()
)
VET je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Za laser merilce pa je rešitev detektor-motilec, ki je 100%.Ne more te zmerit spljoh.
Imenuje se MS2000+."Pokrije" celotno površino avta spredaj(ali zadaj).Policistu na merilcu napiše napako E14.Sicer ve da gre za motilec, samo jih je tok mal v SLO da ponavad ne vejo zakaj se gre.Odkar uporabljamo to zadevo še ni blo kazni zarad prehitre vožnje(to se je slišal kot v reklami za pralni prašek:"Odkar uporabljamo ta in ta prašek bla bla..."![]()
)
prodajaš bučke .... ta jammer ima samo en oddajni modul za motenje laserjev
če bi hotu pokrit cel avto bi jih moral imet najmanj 6 - na vogalih in še po sredini :P
pa tud če bi jih imel .... policaju itak takoj pokaže na pištoli napis E14 - JAMMED
škoda ker se nisi pohvalu s tem pred pol leta ko sem testiru to pištolo na avtih z vgrajenimi jammerji .... zmeru sem vsakega - če ne drugam v zgornji vogal strehe :P
Mick Jerry je napisal/-a:No zarad mene lahko živiš v zmoti, ampak jst vem kako zadeva dela in kok je učinkovita.Ti lahko čez par dni zrihtam sliko motilca, pa bomo vidl če si tut tistga testiru.Samo sposodt si morm digitalca.
Mislm da takega še nisi vidu, ker nas do zdaj še noben ni zmeru, pa je bila stvar na avtih- od jugota do TT-ja.
Če boš še kdaj testiru pištole povej, bomo probal.
VET je napisal/-a:pa tud če bi jih imel .... policaju itak takoj pokaže na pištoli napis E14 - JAMMED
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov