Ja enkrat so mi blendali ko sem sel proti KR Gori, in sem se ravno zgovarjal s punco, tako da sem zmanjsal, samo nisem toliko gledal, da je bilo 50. Ura je bila 0.30 in me je policaj ustavil (vozil sem 64 pri omejitvi 50). Res hud prekrsek na ravni cesti sred noci.
Bil sem popolnoma trezen in poj mi zacne utrujat ce sem kaksna mamila jemal. In poj ok recem da nisem pa me vprasa a poj nisi kaksne tablete pojedu in recem da ne rece a poj si preprican da nisi mal trave kadil. Cisto jebanje v glavo.
Videl sem da so tukaj eni policaji tut, samo sori kar je prevec je prevec. In ce bi takrat poj se gobec vrtu bi bilo pa se huje. Zanima me ce tezijo kaksnemu fotru ce je zadet.
No sej u drugo bom tut kej nazaj reku samo takrat sem imel gume s profilom 0.5 mm pa sem bil raj tiho

Samo zdej mam nove.
No na koncu je seveda sledil obvezen epilog:
"Gospod x mandatna kazen za ta prekrsek je N tolarjev, ce placate v 8 dneh je kazen pol manjsa in sicer N/2 tolarjev. Srecno voznjo."
Samo je pa res da so eni policaji tut zakon. So mi ze znizal kazen tud za polovico. Zdej ne vem ali sem se jim zasmilu ali pa so lih dosegli dnevno kvoto.
Drugace pa blendam do onemoglosti ce se mem pelem. Ce sem enga resu kazni sem dost naredu. Tut zase bi rad isto.