prosko002 je napisal/-a:Škodi mu toliko kot lastnik avta (beri: b****), ki gre take stvari sprašvat po netu... Al pa če bi se do svojga mehankarja zapelal pa ga to vprašal ane?
Pol pa nastradamo tisti, ki nej treba..
lp
Prosko
DrMr je napisal/-a:prosko002 je napisal/-a:Škodi mu toliko kot lastnik avta (beri: b****), ki gre take stvari sprašvat po netu... Al pa če bi se do svojga mehankarja zapelal pa ga to vprašal ane?
Pol pa nastradamo tisti, ki nej treba..
lp
Prosko
... tip pač sprašuje, ti pa voziš na kmetijsko nafto, pa si as,... ena mala anekdota... moj kolega je tankal kar na pumpi za kurilno, ker sploh ni vedel, na kaj njegov dizel gre, ker je pač prvič imel dizla in je mislil, da gre na kurilno, (je tako slišal)... po par tankanjih pa so ga osvestili prodajalci na pumpi...
DrMr je napisal/-a:..... moj kolega je tankal kar na pumpi za kurilno, ker sploh ni vedel, na kaj njegov dizel gre, ker je pač prvič imel dizla in je mislil, da gre na kurilno, (je tako slišal)... po par tankanjih pa so ga osvestili prodajalci na pumpi...
TrijoAdijo je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:..... moj kolega je tankal kar na pumpi za kurilno, ker sploh ni vedel, na kaj njegov dizel gre, ker je pač prvič imel dizla in je mislil, da gre na kurilno, (je tako slišal)... po par tankanjih pa so ga osvestili prodajalci na pumpi...
Ta tvoj kolega je pa bister kot pomije![]()
LP!
danny je napisal/-a:
Pa še to... če imaš starejši dizel (npr. golf II) ga strički v modrem zelo radi pogledajo. Poznam primere, k točjo kurica v VW tu letnik 2002... Lahko imaš en kup pizdarij, pa še mirno se ne morš mimo policajev vozit.
NI GA ZA SRAT!
danny je napisal/-a:Saj sdi je pač navaden dizel motor, tako da ni problema. Problem je le pri plačilu kazni-
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov