Zanima me zakaj je veliko skhodillakov brez prednje značke. Je to morda sindrom, ki ga je doživljala znamka s trikrako zvezdo pred 30-imi leti?
Je to posledica ali razlog, po tistem kar je pisal top gear v svoji lestvici avtomobilov?
Prej bi rekel, da je "višja sila".
Ne vidim razloga, da bi se danes lastnik ŠKODE sramoval znamke oz avtomobila - povsem sodoben avto, z odlično tehniko za primerno oz konkurenčno ceno.
Sicer pa je bila tako ŠKODA, kot TATRA od nastanka dalje povsem konkreten izdelek vse do konca druge svetovne vojne - kaj so naredili "tovariši" iz te znamke je pa več ali manj vsem znano. Na žalost veliko ljudi še vedno to znamko enači z izdelki iz časov "tovarišev" pa čeprav so današnje ŠKODE svetlobna leta daleč od njih.
Znak je res slabe kvalitete, na fotrovi škodi je po petih letih že čist popokan, pobledel itd. tko da če ga ne bo on ga bom pa jest dol odtrgu, ker res zgleda grdo.
super98 je napisal/-a:Slabo je zaliman, voda ozad pride, zmrzne in znak odleti
točno tako...narejen čisto po češko ....prvega sem moral že popravljat oz. lepit,zadnji je pa od znotraj kar razpokan,čeprav ni odlepljen. To se predvsem dogaja pri felicia-h.
No nekatere octavije pa zato nimajo,ker spredaj zamenjajo masko,sem kar precej takšnih opazu.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.