Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Mojster Miha je napisal/-a:Mah ne vem no, vse skupej se mi zdi "kr neki" in kje so Švabi prou nas našli - seveda nismo nek "biser" ampak ne vem kam so pa Italijane npr. al pa preostale "mediterance" uvrstili (no Španci so omenjeni - vsekakor pa naj bi bili boljši kot mi ???) - skoraj vsak dan opazujem "mojstrovine" Italijanskih voznikov in lahko rečem, da smo Slovenci zanje na kratko profesorji.
In vsem, ki mislite, da je Ljubljana "strah in groza" ob konicah - dejte se enkrat ob konicah zapeljat skozi Venezio oz Mestre, Bologno, Milano .... - naša Ljubljana je proti omenjenim mestom, če malce pretiravam "raj na zemlji" - vsaj po mojih izkušnjah.
LP
sim je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:Mah ne vem no, vse skupej se mi zdi "kr neki" in kje so Švabi prou nas našli - seveda nismo nek "biser" ampak ne vem kam so pa Italijane npr. al pa preostale "mediterance" uvrstili (no Španci so omenjeni - vsekakor pa naj bi bili boljši kot mi ???) - skoraj vsak dan opazujem "mojstrovine" Italijanskih voznikov in lahko rečem, da smo Slovenci zanje na kratko profesorji.
In vsem, ki mislite, da je Ljubljana "strah in groza" ob konicah - dejte se enkrat ob konicah zapeljat skozi Venezio oz Mestre, Bologno, Milano .... - naša Ljubljana je proti omenjenim mestom, če malce pretiravam "raj na zemlji" - vsaj po mojih izkušnjah.
LP
Moje izkušnje pa so povsem drugačne! Res je da vozijo divje in agresivno (temperamentno) a nikoli se mi še ni zgodilo, da me recimo nebi spustili predse po sistemu zadrge! Prav tako kot pešec v italijanskih velemestih (recimo Rim) sem vedno prišel čez cesto brez problema (prehod za pešče brez semaforja): takoj ko stopiš na cesto se ti ustavijo...v slo kaj takega še nikoli...rajši te 3x povozi, kot da bi ustavil na prehodu...
eclipse_R je napisal/-a:sim je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:Mah ne vem no, vse skupej se mi zdi "kr neki" in kje so Švabi prou nas našli - seveda nismo nek "biser" ampak ne vem kam so pa Italijane npr. al pa preostale "mediterance" uvrstili (no Španci so omenjeni - vsekakor pa naj bi bili boljši kot mi ???) - skoraj vsak dan opazujem "mojstrovine" Italijanskih voznikov in lahko rečem, da smo Slovenci zanje na kratko profesorji.
LP
Moje izkušnje pa so povsem drugačne! Res je da vozijo divje in agresivno (temperamentno) a nikoli se mi še ni zgodilo, da me recimo nebi spustili predse po sistemu zadrge! Prav tako kot pešec v italijanskih velemestih (recimo Rim) sem vedno prišel čez cesto brez problema (prehod za pešče brez semaforja): takoj ko stopiš na cesto se ti ustavijo...v slo kaj takega še nikoli...rajši te 3x povozi, kot da bi ustavil na prehodu...
tut v slo se kr ustavlajo.. jst grem zmer čez cesto tko da zahodm na cesto pa se ustavjo ljudje.. sam je pa res, da se skor ne bo zgodil ,da ko boš stal na prehodu, da bi se gdo ustavu.. sam pač k pa nardiš korak pa takoj ne..
lp
McLaren je napisal/-a:Točno to bandit.
Kje je pa Grčija pa Italija? Se grem stavit da so tam vozniki (in še marsikaj drugega) veliko slabši.
Me prov zanima kako objektivna je ta raziskava.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov