G0lden je napisal/-a:če nima IQ-ja na enaki ravni kot telesno temparaturo bo naredla brez da pogleda v knjigo. Vsaj pred enim letom ko sem jaz delal izpit je bilo tako da sem se na koncu vsemu le smejal...če pa ne hodi na predavanja, pa naj le prebere (tista moja knjigica je imela kvečjemu 30strani).
LP
DaDek je napisal/-a:G0lden je napisal/-a:če nima IQ-ja na enaki ravni kot telesno temparaturo bo naredla brez da pogleda v knjigo. Vsaj pred enim letom ko sem jaz delal izpit je bilo tako da sem se na koncu vsemu le smejal...če pa ne hodi na predavanja, pa naj le prebere (tista moja knjigica je imela kvečjemu 30strani).
LP
v mb + okolica je to malo drugače ... v mb ti doktor obkroži pravilne odg. če maš kaj narobe...
se pa strinjam da so pole zaj*bane
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Pa ja nardi brez problema......sej je full easy..edin republiški so po novem zajebani...ampak so z malo logike in znanja brez panike narjeni....pa knjigo prebrat in bo cool...
G0lden je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:G0lden je napisal/-a:če nima IQ-ja na enaki ravni kot telesno temparaturo bo naredla brez da pogleda v knjigo. Vsaj pred enim letom ko sem jaz delal izpit je bilo tako da sem se na koncu vsemu le smejal...če pa ne hodi na predavanja, pa naj le prebere (tista moja knjigica je imela kvečjemu 30strani).
LP
v mb + okolica je to malo drugače ... v mb ti doktor obkroži pravilne odg. če maš kaj narobe...
se pa strinjam da so pole zaj*bane
Hmnja... zdaj konkretno v mojem primeru mi dohtar ni kaj dosti pomagal, oziroma mi sploh ni, res je da nisem naredil brez napake ampak imam čisto vest. Učil se nisem čisto nič, res pa je da sem bil na vsakem predavanju.... tak da brez zamere ampak človeku ki ne naredi prve pomoči ob približno enakih pogojih kot sem jih imel jaz bi rekel da je njegova psihološka ocena precej nizka. LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov