Sale je napisal/-a:Za Imprezo nimam pojma kaksna je cena. Za mojga pa tud zdej težko rečem, ko je glih na novo prebarvan, pa ALU wing zadaj (beri: polica za rože :P ). Hmm, kaj naj rečem: "po dogovoru" mogoče![]()
.
Itak so pa pri teh avtih cene kr neki - predvsem se pa folk težko odloči za nakup take gajbe, ki je v bistvu "namensko" vozilo in moraš pač točno vedet zakaj hočeš ta avto imet.
Mr-B je napisal/-a:Sale je napisal/-a:Za Imprezo nimam pojma kaksna je cena. Za mojga pa tud zdej težko rečem, ko je glih na novo prebarvan, pa ALU wing zadaj (beri: polica za rože :P ). Hmm, kaj naj rečem: "po dogovoru" mogoče![]()
.
Itak so pa pri teh avtih cene kr neki - predvsem se pa folk težko odloči za nakup take gajbe, ki je v bistvu "namensko" vozilo in moraš pač točno vedet zakaj hočeš ta avto imet.
Si hotu rečt šank za pir![]()
![]()
![]()
Sej bi se dal Imprezo spedenat da bi bla street legal![]()
![]()
pa daš opremo nazaj not beri tapete, zice,...
RegY je napisal/-a:nazadnje ko sem jo jaz videl... je še bla street legal... kaj zdaj to sale? ni več kot dirkać registriran?
fric je napisal/-a:Mislim, da je to imprezo letos kupil Tomi Cilenšek. Je že peljal prvo dirko na Bogenšperk in bil v svoji diviziji 2. (takoj za Klemenčičem, ki ga je prehitel šele v zadnji vožnji). Lani je Tomi vozil Polo-ta od Petrola.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov