Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Seat Cordoba/ibiza

Napisal/-a sonček Ne dec 18, 2005 4:05 pm

Pozdravljeni

Prosil bi vas za eno pomoč zanima me pri letnik 1994 če sta cordoba in ibiza čisto enake ali je kakšna razlika.

Razbita luč ali lahko dam tudi od letnik 96-97-98 gor na letnik 94 ,ker sem jo ponesreči razbil

lp
Zadnjič spremenil sonček, dne Če dec 29, 2005 5:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne dec 18, 2005 4:12 pm

ma kupi novo pa boš imel mir. pri rabljeni je spet vprašanje kolko časa je bila vožena,
in vprašanje časa kdaj bo spet crknila.
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne dec 18, 2005 4:43 pm

tako je. mislim pa da sta pr ibizi in cordobi identična motorja.

Uporabniški avatar
simoncek
Novinec

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a simoncek To dec 20, 2005 5:46 pm

Motorja sta enaka! ;)

DIZELAŠ
Novinec

Napisal/-a DIZELAŠ Pe dec 23, 2005 5:59 pm

Motorji so vsi enaki,(1.4 60ks kasneje75ks,1.6.75ks,1.8 90ks 1.9SDI 64ks 1.9TDi 90ali110ks sam pa tudi mislim da kupiš novo boš mel vsaj mir.Itak so ti avtomobili imeli vse desetletje do zdaj dele vse enake od kar je v Seatu prisoten VW.Edina razlika med Ibizo Cordobo ali Vario,ki jih je ločevala je zadek in modelski letnik.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe dec 23, 2005 7:17 pm

pumpa bi mogla bit ista razlika bi bla edin če imaš spi vzameš pa od mpi razlika je v pritisku
spi=single point injection oz. centralno vbrizgavanje deluje kot fergazer
mpi=multi point injection ima vsak cilinder svojo šobo in s tem potrebuje tudi večji pritisk

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Če dec 29, 2005 5:53 pm

A se da za seat tud kej dobt v italiji

lp

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če dec 29, 2005 6:22 pm

Zadnje opozorilo sonček. Poglej kaj ustvarjaš ti...najprej sprašuješ o bencinski pumpi....in ko dobiš nekaj odgovorov na to temo,greš ti v tem trenutku spreminjat post,in poglej zdaj to temo. Sprašuješ o lučeh,debata je pa o bencinski pumpi. In kaj si bo kdo mislil,ko si bo v prvo prebral to temo,da smo čist mem al kaj.

Tko da tega ne počni več v prihodnje :!:
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če dec 29, 2005 7:08 pm

meni npr. zdaj ni bilo nič jasno. v uvodnem postu piše za luč oni pa čist neke x odgovore pišejo :lol: sam res sonček, nekam zmeden si mi :D
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Če dec 29, 2005 7:40 pm

šmeks je napisal/-a:Zadnje opozorilo sonček. Poglej kaj ustvarjaš ti...najprej sprašuješ o bencinski pumpi....in ko dobiš nekaj odgovorov na to temo,greš ti v tem trenutku spreminjat post,in poglej zdaj to temo. Sprašuješ o lučeh,debata je pa o bencinski pumpi. In kaj si bo kdo mislil,ko si bo v prvo prebral to temo,da smo čist mem al kaj.

Tko da tega ne počni več v prihodnje :!:

Sej zato pa pol kar tukaj popravim post in napišem ane da ne bom kar naprej ene teme odpiral.
Sej se tud sam mal sprašujem da bo čudn zgledal.

Sam mi pa lahko poveste če paše tud od nevejšeih letnikov pa nič zamert.

lp

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če dec 29, 2005 7:48 pm

glej gledat moraš da nisi sam ti na forumu,ampak ga čez dan obišče veliko registriranih ter neregistriranih gostov. In sam čudn gledajo!

Od zdaj naprej te ne opozarjam več,ampak samo kaznujem če boš še tkole nadaljeval s popravljanjem. Kajti popravljanje je mišljeno,tko da popraviš če kakšen link ne dela,oz. za popravitev pravopisnih napak.

Če paše od drugega letnika...hmm če je še ista oblika,potem itak da paše,drugače ne. Najboljš da se pozanimaš v trgovini z avtodeli oz. na uradnem servisu (informacijo bi ti zih dali,tko da to še ne pomeni da moraš tudi tam kupiti)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Če dec 29, 2005 7:53 pm

šmeks je napisal/-a:glej gledat moraš da nisi sam ti na forumu,ampak ga čez dan obišče veliko registriranih ter neregistriranih gostov. In sam čudn gledajo!

Od zdaj naprej te ne opozarjam več,ampak samo kaznujem če boš še tkole nadaljeval s popravljanjem. Kajti popravljanje je mišljeno,tko da popraviš če kakšen link ne dela,oz. za popravitev pravopisnih napak.

Če paše od drugega letnika...hmm če je še ista oblika,potem itak da paše,drugače ne. Najboljš da se pozanimaš v trgovini z avtodeli oz. na uradnem servisu (informacijo bi ti zih dali,tko da to še ne pomeni da moraš tudi tam kupiti)

Avto je skorajda podoben ima samo drugačne odbijače tako sem jaz opazil.
Se bom pozanimal
Se ti opravičujem za tak nismiselne odgovore.
Če misliš da tema ni za branje potem jo lahko izbrišeš.

lp

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr jan 04, 2006 3:31 pm

DIZELAŠ je napisal/-a:Motorji so vsi enaki,(1.4 60ks kasneje75ks,1.6.75ks,1.8 90ks 1.9SDI 64ks 1.9TDi 90ali110ks sam pa tudi mislim da kupiš novo boš mel vsaj mir.Itak so ti avtomobili imeli vse desetletje do zdaj dele vse enake od kar je v Seatu prisoten VW.Edina razlika med Ibizo Cordobo ali Vario,ki jih je ločevala je zadek in modelski letnik.

vse razen pleha in nekaj plastike, je vse od VW-ja(podvozje, notranjost, motor..), avto naj bi imel mal slabši pleh kot VW, pa osebno mislm da so modeli seatov pred letom 96 grdi za pop...dit, vsaj kar se tiče odbijačev.
lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov