Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Kaj je to pri seatu

Napisal/-a sonček Sr dec 21, 2005 3:17 pm

Pozdravljeni

Dons sam mal avto pregledoval in najdu tole ki pa se mi ne sanja kaj je. Nahaja se v zdnjem delu avta ko dač tisto oblogo stran je ena škatlca-pena not je pa je neki kar nimam pojma. Tako če kdo ve kaj je mi naj pove,slike ne morm dat.

lp
Zadnjič spremenil sonček, dne Sr dec 21, 2005 3:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr dec 21, 2005 3:48 pm

Žarnice? Boben za varnostni pas? Kaj pa vem - natančneje povej kje je ta zadeva.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr dec 21, 2005 4:13 pm

odpri,mogoče so pa notri bonboni :D dijomijo kaj pa če je bomba....sam bejž od avta :D :D

jah kako naj mi vemo če ne vidimo,ampak predvidevam da imaš centralno zaklepanje na vakum in se le tam zadaj nahaja motorček
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr dec 21, 2005 4:17 pm

ti pa vsak drugi dan sprašuješ za vsak del svojga seata posebi, kakšno funkcijo ma...
a nimaš zdrave pameti, da bi si sam probu razložit?
kar je šmeks rekel bo držal.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr dec 21, 2005 4:21 pm

šmeks je napisal/-a:odpri,mogoče so pa notri bonboni :D dijomijo kaj pa če je bomba....sam bejž od avta :D :D

jah kako naj mi vemo če ne vidimo,ampak predvidevam da imaš centralno zaklepanje na vakum in se le tam zadaj nahaja motorček

Ja pomoje da je to

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr dec 21, 2005 4:24 pm

Upam da pol k tele zadeve razstavlaš znaš tud skupej sestavt :D

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr dec 21, 2005 4:28 pm

potem pa cool....sj ni blema vprašat,ne da vsak dan neki drucga vprašaš kaj je pa to itd. pač ti lepo kar te bo zanimal,napiši na list papirja,in ko se ti bo dovolj vprašanj nabralo pa vprašaj na forumu. Sj avto je sestavljen iz tisočev in tisočev delov,tko da res ne vemo kam bi prišli,če bi za vsako stvar odprl nov topic.

No če se pa želiš 100 % prepričati kaj je to,pa vprašaj svojega mehanika,ko boš imel avto pri njem.

Temo pa zaklepam,ker res ni jasno napisana + tega ni podkrepljena z nebeno fotko.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov