soso je napisal/-a:Ce te veseli in glede na to ,da so na uro plačani tudi po 8000 ali vec ,torej vec kot dohtar ( sicer ne vem zakaj ) in ,ce imas svojo firmo -zakaj pa ne ! Pomoje taksni zelo lepo zivijo. Zdaj kot pa navaden delavec v nekem servisu ,to pa je pomoje cist druga pesem, na tak nacin pa vrjetno ne bos lepo zivel LP
jEST ISTO SAM D STROJE ŠRAVFAMNeyo-Neyo je napisal/-a:Jaz mam še večji problempo poklicu sm elektrikar elektronik drugač pa pr prjatlu že nekaj let šraufam avte in moram rečt da mi je ta poklic bolj pisan na kožo kot pa elektrotehnika tko da sm zdej med dvema ognjema k ne vem kako bi postal avtomehanik ko pa sem elektikar
ops: verjetno da bom šu še naprej za elektrotehnika ali pa inženirja elektrotehnike avtomehanika pa bo moj hobi
šmeks je napisal/-a:glej bodisi katerikoli poklic gledaš,boš v njem napredoval,tako da bo tudi plača s časoma višja.
Zdaj vsako delo ki ga opravljaš je na svoj način zahtevno,vedet pa moraš ali te veseli ali ne. Če te ne,nima smisla da se siliš.
Pa lahko še doma kaj doma komu popraviš itd.
Aja vsak misli kako je to umazan poklic pa da imaš full umazane roke. Ja sj ne rečem,si tudi umazan,sam precej je pa tudi takšnega dela pri tem,da se sploh ne umažeš,ali si pa vzameš rokavice pa je.
Glede plače...čist odvidno kje delaš itd. nekaj so nekateri že napisali tko da ne bom o tem.
Aja zdaj je tko,da če želiš odpreti sp. moraš imeti narejeno peto stopnjo izobrazbe.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov