Zanima me ali sploh obstaja H1 bixenon kit? verjetno obstaja že kak tajvanski brez garancije ali s garancijo pri njih.

Torej obstaja? In kje nabavim? Kaj pravite na Hidynamic kit-e?

RegY je napisal/-a:ziga24 je napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme...
Rad bi vprašal, če obstaja tudi bixenon kit za H4 (dolga in kratka v eni žarnici)?
LP, Žiga
ja, obstaja... ko ugotoviš ceno, še jo meni sporoči
alexM je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:alexM je napisal/-a:A pol si boš tud napravo za pranje žarometov vgradil?
![]()
![]()
![]()
Xenon žarnice se ne grejejo zato je v takšnem, vremenu kot je danes to skoraj obvezno,če nočeš,da ti sneg zmrzuje na steklu!
Courage™ je napisal/-a:alexM je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:alexM je napisal/-a:A pol si boš tud napravo za pranje žarometov vgradil?
![]()
![]()
![]()
Xenon žarnice se ne grejejo zato je v takšnem, vremenu kot je danes to skoraj obvezno,če nočeš,da ti sneg zmrzuje na steklu!
Mislim kake pa tukaj poslušam pa kaj si ti nor samo smejim se še zadnje pol leta na tem forumu![]()
Te pa ti meni povej kaj se zgodi če na zmržen avto pri minusu vliješ vodo. Se led odmrzne ?
Courage™ je napisal/-a:alexM je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:alexM je napisal/-a:A pol si boš tud napravo za pranje žarometov vgradil?
![]()
![]()
![]()
Mislim kake pa tukaj poslušam pa kaj si ti nor samo smejim se še zadnje pol leta na tem forumu![]()
Te pa ti meni povej kaj se zgodi če na zmržen avto pri minusu vliješ vodo. Se led odmrzne ?
alexM je napisal/-a:Kaj tebi pamet ne seže dalje kot do plastike ali kaj!
Z dodatnim vgrajevanjem xenon moraš imet tud regulacijo pa napravo za pranje žarometov,če seveda hočeš vse to homologirat.
Pa tako hudo pameten kot si mi ni jasno kako sploh pomisliš,da greš pri minusu vlivat vodo po steklu.
Si slišal že za vitrex?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov