damjan je napisal/-a:nevem no sam zdi se mi da dark ni tak tip človeka da bi zdj kr nekaj buče prodajal.....on ga je prodal zahtevan denar je dubu....tko da mislim da on ni oseba ki bi kotalila buče...
_PaPy_ je napisal/-a:damjan je napisal/-a:nevem no sam zdi se mi da dark ni tak tip človeka da bi zdj kr nekaj buče prodajal.....on ga je prodal zahtevan denar je dubu....tko da mislim da on ni oseba ki bi kotalila buče...
men se zdi d je darkdog napačnemu prodal in da mudel ve da se lahko kej več strži iz avta zato ga pa še 1x prodaja. Itaq je njegova stvar ne od darka :P
ALESsio je napisal/-a:ljudje nategancije so to a noben ne dojame tega mal primerjajte renault klub pa a.com pa
faov mislm da si je dark prvoscu folk mal nategovat kokr sm jez gledov mal po forumih nej bi se avto kao prodal tak kot je ampak na renault klubu so se pa prodajal spojlerji posebi ..................... jz mislm da je to najvecja nategancija in je tle poln buč sicer se mi pa j**e avto itak ni vredn vec kot 500k za 2mio jez ze ornk hud avto dobim ne pa renaulta
darkdog24 je napisal/-a: Na debilnem forumu Renault sem prvo hotel prodat vse po delih, vendar je prišel gospod, ki pa je uzel celoten paket in tako je avto šel cel.
darkdog24 je napisal/-a:Zakaj se sedaj prodaja ne vem.Da bi bilo kaj narobe na motorju neverjamem, ker vsakič ko sem lastnika videl sem ga vprašal Kako je z motorjem, dela vredu?In vsakič je njegov odgovor bil super dela.
milankregar je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Zakaj se sedaj prodaja ne vem.Da bi bilo kaj narobe na motorju neverjamem, ker vsakič ko sem lastnika videl sem ga vprašal Kako je z motorjem, dela vredu?In vsakič je njegov odgovor bil super dela.
Ne bom nič pametoval, pač samo domnevam iz oglasa, da z mašino ni vse v redu. Včeraj je bil oddan oglas, kjer navaja 12.000km prevoženih, danes na linku ni več podatka o prevoženih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov