rumena ibiza je napisal/-a:evo 2leti je minil od moje nesreče..nimam slike, hvala bogu ker je bila trapasta nesreča...imela sem še renault 5 in sem šla iz nepreglednega parkinga rikverc ( 5na uro), v tem času je priletel kombi iz ene ulice ter silovito trčil vame...oz.tudi jaz v njega..kombi sem orng razbila, pri petki je počil zadnji odbijač...šla na odpad 5jurjev in avto je bil zrihtan..jaz sem pa pristala v zdravstvenem domu z kr hudimi poškodbami...vratna hrbtenice, kolki, desna rama, noge, pretres možganov...zdravljenje je trajalo 2meseca..posledice so še...glede na to da je bila nesreča trapasto speljana sem dobila kar dobre poškodbe...tudi nekaj denarja sem dobila...
SAVINJCAN je napisal/-a:vepar je napisal/-a:moj izdelek![]()
clio rsi 130kmh v raven breg čelna. men nč....razen odtrgane kože zarad varnostnega pasu.
če nebi bil privezan, danes tega nebi pisal....
kako pa da si zdaj prestavu na 1.4 16v?a je bila to prevelika šola?
eclipse_R je napisal/-a:a ni en tak topic že biu?
lp
vepar je napisal/-a:moj izdelek![]()
clio rsi 130kmh v raven breg čelna. men nč....razen odtrgane kože zarad varnostnega pasu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov