Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Težave, težave

Napisal/-a dj_em So maj 10, 2003 12:25 pm

Jest res nevem kaj nej zdej.Mam Tipota 94 l. pa odkar me je začela elektronka zajebavat mi gr vse narobe.Pol mi je šla še giblijva mreža na avspuhu in ko sem to vse dal popravt mi avto (ne)dela nekako tako:
1.ko avto pržgem mi avspuh zaropota kot da bi udaril v nekaj (opomba:pred kratkim popravilo na vspuhu)
2.obrati so na 600/min kar je za mrzu motor full mal (čeprov naj bi ta težava bila odpravljena zato, ker je prej nabil gas na 2500/min ko si ga prižgal), zaradi tega mi verjetno avto tut trese volan oz. se čutjo vibracije, ki delujejo v intervalih.
opomba:to dela tud ko je motor ogret
3.zdej pred kratkim se mi je začel med vožnjo kr ugašat (pa ne zarad mene) ampak kr sam od sebe

Zdej vas pa prosm če mi res lohk povete kaj naj delam zato ker mi je že "hudo" da se kr nebi več pelu z njim.
Aja pa vsa popravila so delal na Avto Mlakar, ki je pooblaščen za fiate.Sam smo jim že ene parkrat delal reklamacijo tko da že mal sumu da mi oni kej zanalašč delajo ker če bi ....................!!!!!! :evil: khm uh no dej napište mi odgovore , svetujte, povejte kaj na delam.Ker res to se dogaja že ene par mescov in mi gre počas že vse na k...!

Hvala že v naprej!

julcek
Nov uporabnik

julcek

Napisal/-a julcek So maj 10, 2003 6:18 pm

:x K ti gre avto počas na k... in k te j... zrihti ga zasilo tolk da bo delu pa ga prodej kermu dedku k je u penzije pa mu nov več dolgčas :wink:
Kup si hondico civic l.91 ti povem men dela k urca :twisted: .
lp.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em So maj 10, 2003 6:54 pm

Ma ja sej zdej že razmišlam mi je pred kratkim crknu.Pazi to kr gas nabija avto sam od sebe k da bi koga izivu za race :?: In zdej sam še ta let počakam pa čez počitnce bom delu k nor nam šol na morje k nikol ne vem kaj me bo doletel.

Najraj bi pa aflo 156 nnovo al pa staro oz. rabljeno.

Kaj mislte kok bi dubu za njega?
PODATKI:
Fiat Tipo 1.6 SX i.e. 55KW/75KM 85000 km prevoženih
Oprema:
2x el. pomik stekel (sprednjih), el. tonirana
servo volan
kima
radio plus 4 zvočniki za normalno poslušanje (če pa zapaše pa lohk tut nabija)
Luči: Philips + (ma une z belo svetlobo)
Podvozje: Tovarniško nižje
Pa še moji dodatki: za lep vonj Ambi Pur Aqua, kromerane letvice ob straneh tko kot ma zdej ta nova vectra.Ampak to dam zaston :lol:
Edin kar je je mal obtolčen po havbi pa strehi od toče.Tu in tam kak praskica.Sej veste parking pa to...

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok So maj 10, 2003 8:28 pm

MasterMix je napisal/-a:Pazi to kr gas nabija avto sam od sebe k da bi koga izivu za race :?:

ja a ne zastopis?!? avto si zeli dirk!!! :D :lol: :twisted: :D

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen So maj 10, 2003 8:58 pm

...ne razum kaj ma to z Tuningom...

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo So maj 10, 2003 11:30 pm

Žal je štrom pri taljanih v kurcu pa ni važno al je magneti mareli al pa zdej bosch je isti šmorn. Tud jest sn ga vozu skor 2 leti okol pa ni šlo kot bi moral.Zdej končno dela kot se spodobi!!! Ampak kaj ko sn tuk mahnjen na tipote de nočem neč drugega met.Z uradnimi servisi sn tud jest mel slabe izkušnje neč niso pogruntal pa še kablov mi pol niso nazaj na motor prklukal de je še slabš šlo kot prej. No uglavnem probaj računalnik resetirat. Kot sn že enkrat pisal sn mel podobne probleme z minimumom ka je avto kar od sebe crknu. Ko si ga vžgal je kdaj delal normalno kdaj pa tuk na minimumu lavfal de nisi vedel če sploh lavfa,kdaj pa ga je navil za moped vn ruknt.Možnosti napak Koračni motorček(nov 30.000 sit), tipalo za temperaturo vode(5000),potenciometer pri meni je bil kriv ta zadnji. Upam de boš uštimal Tipolja ker je drgač zakon avto :lol: , razn štroma :( Če ga pa že misleš prodat pa zanjga dobiš maximum ene 400 jurijev v tvojem primeru pa še morebitnega kupca na grbi, ker avto ne gre!

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Ne maj 11, 2003 2:57 pm

zoranwagen je napisal/-a:...ne razum kaj ma to z Tuningom...

jest tut ne zato ker mi je napisu invalid session
pa sm reku ajd za foro pod tuning in je kr sprejel :?:
pa to mi je že ene parkrat napisu

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Ne maj 11, 2003 3:00 pm

Ma ne sej zdej ga bom popravu šaparu kako leto dve pa pol prodal in kupu Alfo 156 JTD motor pomoje kr 1.9 z veliko dodatne opreme. he he

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po maj 12, 2003 1:47 pm

MasterMix je napisal/-a:Ma ne sej zdej ga bom popravu šaparu kako leto dve pa pol prodal in kupu Alfo 156 JTD motor pomoje kr 1.9 z veliko dodatne opreme. he he

čez kak let al pa dve ti bom lahko jst mojo 2,4 prodal!?! z vso opremo.
Slika

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Re: Težave, težave

Napisal/-a jakaracman Po maj 12, 2003 2:08 pm

MasterMix je napisal/-a:...
Aja pa vsa popravila so delal na Avto Mlakar, ki je pooblaščen za fiate.Sam smo jim že ene parkrat delal reklamacijo tko da že mal sumu da mi oni kej zanalašč delajo ker če bi ....................!!!!!! :evil: khm uh no dej napište mi odgovore , svetujte, povejte kaj na delam.Ker res to se dogaja že ene par mescov in mi gre počas že vse na k...!

Hvala že v naprej!

Čisto kot opomba: Avto Mlakar že nekaj časa ni več pooblaščen, kolikor vem, so ga na Fiattu odj***** ker ni delal dobro ...

snifix
Novinec

Napisal/-a snifix Sr maj 14, 2003 3:37 pm

MasterMix je napisal/-a:Ma ja sej zdej že razmišlam mi je pred kratkim crknu.Pazi to kr gas nabija avto sam od sebe k da bi koga izivu za race :?: In zdej sam še ta let počakam pa čez počitnce bom delu k nor nam šol na morje k nikol ne vem kaj me bo doletel.

Najraj bi pa aflo 156 nnovo al pa staro oz. rabljeno.

Kaj mislte kok bi dubu za njega?
PODATKI:
Fiat Tipo 1.6 SX i.e. 55KW/75KM 85000 km prevoženih
Oprema:
2x el. pomik stekel (sprednjih), el. tonirana
servo volan
kima
radio plus 4 zvočniki za normalno poslušanje (če pa zapaše pa lohk tut nabija)
Luči: Philips + (ma une z belo svetlobo)
Podvozje: Tovarniško nižje
Pa še moji dodatki: za lep vonj Ambi Pur Aqua, kromerane letvice ob straneh tko kot ma zdej ta nova vectra.Ampak to dam zaston :lol:
Edin kar je je mal obtolčen po havbi pa strehi od toče.Tu in tam kak praskica.Sej veste parking pa to...

pomoje bi dubu ene 200- 300 jurjev.....pa ce noces met problemov ne kupuj taljana...moj nasvet : cim prej ga prodej pa si kup kej bol zanesljivga in kej tazga k ne pije skor tolk olja kot bencina :twisted:

Kocky
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Kocky Sr maj 14, 2003 5:09 pm

[quote="MasterMix"]Ma ja sej zdej že razmišlam mi je pred kratkim crknu.Pazi to kr gas nabija avto sam od sebe k da bi koga izivu za race :?:

pravs da sam nabija obrate,to je tud men delu se sploh ni blo za vozt. po sm šu do mehankarja ga je prklopu in je bil motorček minimuma zanč(kontrola prostega teka),sm dal 40 jurje za original zdej pa dela k singerca.

po moje da ga dobiš tut cenej rablenga.
2 fast&2furious

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Če maj 15, 2003 7:22 am

ne, ne Mlakarja so odje.bal zarad drugih stvari... sam pa ne rečem, da so delal dobro... jaz ga ne bi nikol tja pelou.. no mogoce na tester... :D
po moje je najboljsi pooblascen Valant... hmmm?

pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če maj 15, 2003 8:30 am

ej fantje, pa brez zamere, ampak odgovori v stilu "ma kup si to pa to znamko pa ne bos mel nobenih problemov..." ze mi zdijo visek debilnosti.
zakaj: znanec je imel themo avtomatik, kupil pri nas za male pare, ker je bilo neki v kurcu z elektroniko. avto v cetrti (avtomatik) ni potegno vec kot 140. imel ga je na ene 3 servisih v ljubljani, vse skupi je trajal ene 2 mesca, noben ni znal narest nic. poklice v trst, se naroci na servis, pripelje avto, pride cez 2 ure, placa 180 eur in se odpelje. da so avto zrihtal ni treba omenjat. to je zame servis. ce pa so slovenski serviserji taki osli, pocarji in nesposobnezi (sej mati vsi izkusnje z tem), pac avto tle ni nic kriv.

juhica

ps: 4 leta sem se vozu z italijanskimi jajci (a ne??) , zdej mam bmw pa vam povem, da lastniki bmw pretiravate s tem, kako so nemski avtomobili sploh in oh najboljsi in najbolziher... bullshit. vsi se pa seveda vozite z ene 4 razlicnimi znamkami tko da dobr poznate razliko... hahahah

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če maj 15, 2003 8:31 am

opa, je blo se enkrat issto...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Če maj 15, 2003 1:12 pm

Kocky je napisal/-a:
MasterMix je napisal/-a:Ma ja sej zdej že razmišlam mi je pred kratkim crknu.Pazi to kr gas nabija avto sam od sebe k da bi koga izivu za race :?:

pravs da sam nabija obrate,to je tud men delu se sploh ni blo za vozt. po sm šu do mehankarja ga je prklopu in je bil motorček minimuma zanč(kontrola prostega teka),sm dal 40 jurje za original zdej pa dela k singerca.

po moje da ga dobiš tut cenej rablenga.

he he sm pršu še cenej čez.Mal ga je spucu ker je bil kao zamazan 7000 za delo pa je reku da ne ve kok dolg bo zdržu ampak dokler bo bo.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Če maj 15, 2003 1:18 pm

ma ja je tko je.Vsak avto je za en k**** če že pogledaš.
No sej glede servisov pa je pomoje najbolj če ga serviserajo "doma" npr. fiate v Italiji itd. pa še kakšen pooblaščen servis pa je sigurn ok
Ma sam tuki je tok če - jev da brezveze sploh govort o tem....... bla bla bla :-P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov