Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

problem ali ne?

Napisal/-a keylone Po maj 12, 2003 8:58 pm

zanima me kako je z domaco izdelavo odbijacev?ali ti naredijo a teste in homologacijo za domaco izdelavo?
0-100km/h-2dni vw 1200

bobetko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: problem ali ne?

Napisal/-a bobetko Po maj 12, 2003 9:17 pm

keylone je napisal/-a:zanima me kako je z domaco izdelavo odbijacev?ali ti naredijo a teste in homologacijo za domaco izdelavo?

Če prineseš vse načrte in ostale papirje mislm da se da

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell To maj 13, 2003 10:55 am

NE neda se.... oz je mocno predrago in zamudno ( homologacija bi trajala vec kot 1 leto) jest sm klical na LPP.in prasdal.. mi je rekel. NE.. sm prasal kaj pa ce odprem obrt.. je reku NE.. no zdej nevem kako poj ostali ustimajo......
V8 POWER

Uporabniški avatar
KrEn17
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a KrEn17 To maj 13, 2003 8:47 pm

Sam zakaj kur*** koplicerajo tolk sj to je tvoj problem kak avto mas al pa ce ga bos tolk stunu da se bos ubou je tvoj problem mater jim kva tolk komplicerajo ze tko mam dost problemov z frcijem kva bo sele pol !!!!! :x :evil: :x

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To maj 13, 2003 9:22 pm

KrEn17 je napisal/-a:Sam zakaj kur*** koplicerajo tolk sj to je tvoj problem kak avto mas al pa ce ga bos tolk stunu da se bos ubou je tvoj problem mater jim kva tolk komplicerajo ze tko mam dost problemov z frcijem kva bo sele pol !!!!! :x :evil: :x

ja sej glih zato komplicerajo...
lej če bi usak delu svoje spojlerje kako bi blo?Usi bi bli neki špičasti in slabo narejeni.(ok ne usi,večina pa). :wink: Ni sam fora spoilerja v lepšem izgledu in aerodinamiki.Spoiler in odbijač ti pomagata v primeru trka.Torej če je spoiler slabo narejen ob trku ne absorbira določen % energije in posledično se ta % prenese na tvoje telo.Zdej pa da trpiš zaradi tega ker je nekaj slabo narejeno :? :? ???

Glede unga da je tvoj problem če so boš ubil.... :?
Z takim mišljenjem upam da se boš vozil čim dlje od mene! :!: :!:
Si kdaj pomislil da je možno da se ne ubiješ le ti? :?: :?:

samo toliko v razmislek...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Sr maj 14, 2003 6:21 pm

sm se se enkrat na teh.pozanimal.lahko nardis a teste sam robovi nesmejo biti ostrejsi od 2mm ce sm prou stekal
0-100km/h-2dni vw 1200
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov