Meni se zdi da vse tiste nalepke pa le niso brezvezne (če odražajo dejansko stanje

sim je napisal/-a:Za alarm se kar strinjam, da odžene predvsem priložnostne vlomilce in da nalepka od proizvajalca alarma ni najboljša. Bolj me vbisvtu zanimajo nalepke za drugačne oblike varovanja: GPS sledenje, defend lock, videonadzor, itd.
Firediver je napisal/-a:Pozdravljen!
Nekje sem bral, da ni tako dobro imeti tiste nalepke gor, ker je lopov, še posebej kak profi, obveščen, kateri alarm je vgrajen.
Bi pa s to nalepko prestrašil predvsem tiste, ki so bolj prilični zmikavti..
Jaz bi vgradil avtoalarm, nalepko bi pa nalimal od drugega avtoalarma, po možnosti takega, ki deluje po drugačnem principu..Lopov bo mislil, da imam drugi alarm, naj**al se bo pa na prvega...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Marko_mx-3 je napisal/-a:Niva13 je napisal/-a:Skoda, da se ne da tko nastimat, da bi avto bil pod visoko napetostjo in, ko bi se ga kdo dotaknil, bi ga samo fajn usekalo :P
Samo pod kljuko napelješ žičko na katero priklopiš elektriko pa ne 12 V mora biti kaj večjega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov